Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7757 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש כאלה שאומרים שיש הבדלים ויש כאלה שאומרים שאין... את האמת אין לי מושג כמה ההבדל הוא גדול או אם יש בכלל אבל אני יודע שאני משקיע כבר הרבה כסף במערכת אז גם אם אין הבדל תשקיע את העוד 200 שקל בשביל שתהיה בראש שקט ולא תחשוב אולי היה יכול להיות לך יותר טוב...

היום זה המחר שדאגת לו אתמול.

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

האמת אני מוכן לעשות עם מישהו את הבדיקה!

לי יש כבל שיחד עם קיט ההתקנה עלה 99 ש"ח.....

שיבוא מישהו שרק הRCA עלה לו כמה מאות ש"ח....לא יודע איזה חברה מה שבא לכם...

נחבר צד אחד אליי וצד אחד אליו....

ונראה אם יש הבדל....אם מישהו רוצה בשביל הספורט אני מוכן לשים 200 ש"ח בהתערבות שתשמעו אותו דבר!!!...כדי שהבדיקה תהיה מדוייקת ננתק את הסאב ואחוריים (אם קיימים) נשאיר רק קומפוננטים ואז נבדוק אם קיים הבדל....

מישהו מעוניין?

Audi S5 4.2 V8 FSI Quattro

פורסם

במידה ואתה עושה בדיקה זה לא כזה פשוט

כי אתה צריך לחבר את הקבל כמו שהוא יושב תמיד כאילו התקנת אותו למערכת שלך

ואת בקבל השני גם לסלול הכל ולסגור את כל הפלבטיקים ורק ככה תהיה בדיקה אמיתית

היום זה המחר שדאגת לו אתמול.

פורסם

למה?

אני מנסה להוכיח שלא יהיה כל הבדל...מה אתה טוען ? שהעברתו של הכבל בפנלים של הדלתות תיתן בוודאות השראה? ורעשים?

פורסם

גו'קר אחי, אתה לא מבין פשוט 80 אחוז מהכותבים בפורום הם בני נוער 18-25 חרשנים ו תפרנים שאין להם הרבה כסף לכן הם תמיד ממליצים הכי זול כי להם ניראה שולי לבזבז 200 שקל על RCA או אפילו יותר (במיקרה של עופר ניראה לי) אז בגלל זה כול ההשוואות האלה להכול מגברים של רוקפורד או קליפורניה כבלי RCA וכו' הם מראים אפשריות זולות יותר......

אני חושב שהRCA תלוי מאוד בסביבת הרכב נגיד יש לך רכב ''רועש מאוד'' יש הרבה זרמים ומעגלים מגנאטיים וRCA של 50שקל לא יעזור פה אבל RCA 200-400שקל שזור ובנוי היטב לא יעשה רעשים ויעבוד ממש מצויין ויחסית לאורך זמן...למשל גם לי היה RCA של קליפורניה בום הבננות נישברו אחרי חודש בגלל שעשיתי התקנות וכול המזן שיחקתי איתו אחרי זה קיבלתי RCA של AMERICAN WIRE ממש ברמה והוא איתי עד היום אז אפשר להגיד שיש הבדל באיכות הבניה של הRCA למשל הRCA של קלפורניה נגד הRCA של עופר שלפי העין שלי ניראה ממש ברמה ובנוי בצורה איכותית.....

אז לסיכום RCA יקר בנוי לסביבה "קשה יותר" ואם יש לך סביבה רגיל (אצלי) אז RCA נורמלי של 50שקל יספק אותך.... אבל חוץ ממניעת רעשים האוזן שלנו לא תרגיש בהבדל...

מתן,יקר או לא יקר אתה לא צריך לבוא להגיד שזה ביזבוז כסף כול אחד והעדפות שלו כפי שאתה רואה לעופר יש מערכת ברמה יש לו מגברים של גנסיס וקמפוננט של חברה מצויינת הוא רוצה שהכול יהיה פיקס ולא רוצה להידפק עם RCA מעפן אז להגיד שזה ביזבוז אני לא חושב...מה עוד אתה תגיד למה הוא קנה גנסיס ולא קליפורניה בום הרי הם נישמעים אותו דבר...כול אחד וכיסו הפרטי....

פורסם

אם אכן שני סוגי הקבלים ישמעו אותו דבר....

אז אדי זה בזבוז כסף! ואם מגבר של עופר ישמע בדיוק כמו מגבר שעולה 500 ש"ח, ויכול לשרת אותו לפחות 3 שנים...וראינו עדויות פה בפורום לאנשים שיש ברשותם מגבר "זבל" כמו שאתה קורא לו 3 ויותר שנים....

אז בהחלט זה בזבוז כסף!

אין בכלל מילה אחרת לתאר שני מוצרי אודיו שנותנים את אותו צליל/תפוקה/שנות עבודה.....

פורסם

האמת להשוות מגבר היי אנד למגבר של 500 שקל זה טיפה מוגזם.... אין לי כוח להרצות על מגברי היי אנד מה ההבדל שלהם לאומת מגברים אחרים. ואבל כמה מוזר שאתה כול כך מרוצה מזבל אבל קונה 2 מגברים של לוג'ק ולא משאיר את הזבל..בקיצור התרד היה על RCA נכון? אז נתמקד בו...

דימה,אז אתה מסכים עם דעה שלי בעניין RCA?

פורסם

אדי אני חושב שבפעם הראשונה בכל מה שאני בפורום יש ביננו הסכמה באמת כמו שאמרת יש היגיון בדברים שלך אבל גם פה צריך לשים את הגבול לא צריך לדעתי RCA שיהיה בו 0 רעשים זה יקר ומיותר לא כל כך תשמע את הרעשים האלה...

וההשואה בין מגברי היי אנד למגבר 500 שקל ממש מפגרת תסלחו לי על המילה...

יכול להיות שהRCA של רוקפורד באמת קניה מוצלחת זה רק מבחן יגיד או שהזמן נראה כמה זמן יחזיק RCA כזה...

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם

ג'וקר, היגיון פשוט יש לך?

אנשים פה פשוט מסבכים את עצמם מרוב שאין להם היגיון פשוט, עם קצת היגיון פשוט כל הבלאגן בראש יכול להסתדר בשנייה.

ברור שזה לא הגיוני לקנות כבל לאוטו ב-1000 שקל... אתה מסכים איתי? וקיימים כבלים הרבה יותר יקרים מזה.

כמו שאמרתי כבל מעביר אלקטרונים בלבד, וכל סוג מתכת יכולה לעשות את זה באופן מושלם, כל כבל שתקנה מהום סנטר שעולה כמה שקלים למטר יעשה את העבודה ולא פחות טוב מכבל שעולה 200 שקל למטר.

יש כבל שיעשה את זה ויוסיף אליו רעש אלטרנטור ויש כבל שלא יתווסף אליו רעש.

אם אתה לא סובל מרעשים באוטו מה טוב.... אם כן, תקנה כבל שזור במחיר הגיוני 80-150 שקל ונגמר הסיפור, למה להסתבך?

ברור שהמנסטר ב-300 שקל יהיה יותר טוב אולי, מבחינת דחיית רעשים מכבל שזור אחר ב-100, אבל אין סיבה שהכבל ב-100 לא יעשה את העבודה אם האוטו שלך לא כל כך בעייתי.

בקשר למגברים, לפי דעתי זה נושא שנטחן, עד היום לא קם הבן אדם ששמע הבדלים בין מגברים, בדיקה בין מגברים נעשתה פה בפורום, ובפורום אחר בתור אתגר בו האדם יזכה ב-10,000$ אם ישמע הבדלים (כבר 8 שנים אף אדם לא עבר את האתגר הזה). זה נושא שבמבחן עיוור פשוט אפשר להוכיח אותו לכל אדם.

אם אתה רוצה לקנות מגבר לרכב שלך תקנה מותג אמין, שמוציא את ההספק המוצהר וזה הכל. וואט זה וואט. 100wrms ממגבר ב-10000 שח שווים ל-100wrms ממגבר ב-1000 שח.

If I have seen further than other men it is because I have stood on the shoulders of giants.

פורסם

רציתי רק לשתף אותכם החוויה שקשורה לכל עניין הRCA

לאוטו של חבר שלי לאחר ההתקנה היה בעיה במערכת אז חזרנו למתקין

עכשיו אותו המתקין על מנת לעלות על הבעיה החליף את הRCA לשלו שהיו מאוד עבים

ולפתע כל המערכת נשמעה יותר איכותי ויותר חזק במידה ניכרת...

איך אתם מסבירים את זה?

פורסם

אם מישהו שכח, לפני מספר שבועות ערכתי מבחן עיוור לחברינו לפורום, NEMESIS.

אחד מהאלמנטים של המבחן העיוור היה שימוש בכבלים RCA יותר זולים מזולים, צריך להחזיק את הראש בשביל שהמוסיקה תפסיק לרעוד ...

את התוצאות של המבחן אתם מוזמנים לקרוא בתרד ...

מדובר כמובן בהבדלים בין ה"איכויות" של הסאונד שיוצא מהכבלים שלנו, לא על שום אלמנט אחר.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=62092

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

• תוכן חדש...