Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7795 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם מישהו יוכל להסביר לי מה התפקיד של ההד יוניט ובשביל מה צריך אותו אני אשמח מאוד! חיפשתי בכל הפורום ולא מצאתי! אז אם תוכלו לעזור לי...:-)

למכירה שעון ברייטלינג shark יד 2 במצב נהדר!

פרטים בה"פ.

פורסם

מה מיוחד בהד יוניט לרכב?

מה ההבדל בינו לבין דיסקמן למשל?

אם אני אקח מגבר ביתי (לא לרכב) ואחבר אליו נגן MP3 ומהמגבר (הביתי) יש יציאות כמו להדיוניט של הרכב, יהיה אותו דבר?

(עזבו רגע שהגודל מותאם לרכב וגם בולם זעזועים, רק מבחינת סאונד אני מדבר)

פורסם

בן אדם זה כינוי למקור אות... הד יוניט,סורס יוניט,סידי,רדיו דיסק,פאנל,טייפ,צ'נגר... אומנם המכשירים לא זהים אבל יש להם את אותה המטרה...

פורסם

מה מיוחד בהד יוניט לרכב?

מה ההבדל בינו לבין דיסקמן למשל?

אם אני אקח מגבר ביתי (לא לרכב) ואחבר אליו נגן MP3 ומהמגבר (הביתי) יש יציאות כמו להדיוניט של הרכב, יהיה אותו דבר?

(עזבו רגע שהגודל מותאם לרכב וגם בולם זעזועים, רק מבחינת סאונד אני מדבר)
אין הבדל ממשי - חוץ מהמתח כמובן והתנגדות היציאות לרמקולים..

פורסם

אחי אתה רציני? אם כן בישביל מה להביא דיסקמן ומגבר ביתי ולהשקיע בשנאי? המחירים של ה hu בריצפה כיום (אתה לא חייב להביא משהו מיקצועי) אפשר לקנות אחד סבבה ב500 שקל ואפילו פחות!!!

פורסם

מה?

:shock:

מתי ראית לאחרונה מישהו שלקח דיסקמן ומגבר ביתי וחיבר אותו עם שנאי לרכב (מה שאני לא כלכך בטוח שאפשרי, כי מגבר ביתי לדעתי צורך לא מעט זרם) ?

פורסם

אני מכיר מישהו שחיבר מגבר של צלצול של בית ספר, בנה סאב וקרוס והצליח להתקין את כל זה בסוברו פשע, אז תתפלא אפשר לקמבן המון. כמובן שהאיכות לא משהו בכלל

?!?!?!?מי זרק ביצה זה?!?!?!? חוליגנים, חולרות

פורסם

אז בעצם אם יש לי רדיו דיסק בשביל מה אני צרך הד יוניט?

למכירה שעון ברייטלינג shark יד 2 במצב נהדר!

פרטים בה"פ.

פורסם
הד יוניט זה הרדיו דיסק, אתה צריך אותו כדי לשמוע דיסקים או רדיו.
התשובה הראשונה שקיבלת אומרת הכל, לא?

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

• תוכן חדש...