Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7768 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה, קודם כל שלום לכל מי שנכנס לקרוא מה שאני כותב

ההתלבטות שלי היא כזו, יש לי כרגע את המגבר שרשום באינפו שלי, והוא מפעיל את הקומפוננטים ואת הסאב, עד פה הכל יפה

עד שנכנסים לעומק הבעיה, שהסאב שלי הוא בעצם עובד על 2 אוהם או 8 אוהם (כרגע על 8 אוהם) ככה שהמגבר שלי לא מתאים לו בכלל... אז זה מה שחשבתי לעשות:

להחליף את המגבר שלי ב KX600.1 שהוא פשוט מושלם לסאב שלי, נותן600W (ב2 אוהם, די קלאסס כמו שצריך) והסאב הוא 600W

את הקומפוננטים אני רוצה להפעיל דרך המגבר הפנימי של הרדיו דיסק (ALPINE V-DRIVE 60X4)

המגבר שם דיי רציני, הפאנל דורש חיבור ישיר למצבר עקב צריכת החשמל הגבוהה של המגבר הפנימי

השאלה היא אם באמת הקומפוננטים יעבדו טוב... יש אפשרות לחלק את היציאות שהקידמיות יהיו רק לטוויטרים והאחוריות למיד ריינג' (גם חיתוך תדרים דיגיטלי)

ואז רק לסאב יהיה את המגבר שלו...

כרגע על 200W@8OHM הסאב נותן 128DB, ככה שאני מקווה שבפי 3 עוצמה הוא יתקרב ל 140

עזרה בבקשה בקבלת ההחלטה... תודה

SPL @ 136.6DB!

with KICKER KX600.1 and KICKER 10" L7 @ ported 40hz box!

פורסם

תצטרך לשמוע את הקומפוננטס מחוברים לפאנל כדי להחליט אם זה מספיק טוב עבורך.

לא הבנתי למה מדד הדציבלים כל כך חשוב עבורך, הבאת סאב של 10" בשביל SPL ?

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

הסאב לר בשביל SPL בעיקר, אבל אני רוצה בכל זאת לנצל את המקסימום שלו באיכות, ואז עוצמה, אז קופסא הכי קטנה שיש לי עכשיו בהספק הכי גדול שלו, וזהו, לא?

ואם מישהו יכול לשלוח לי הוראות או את הקישור בפורום פה לבניית קופסא להוצאת SPL הכי גבוה

SPL @ 136.6DB!

with KICKER KX600.1 and KICKER 10" L7 @ ported 40hz box!

• תוכן חדש...