פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,397 נושאים בפורום הזה
-
- 22 תגובות
- 2 אלף צפיות
האם יכול להיות שרמקול של 400w יהיה עם הספק נקי של רק 80rms?? (פיוניר TSA6990) זה נכון או שפשוט היצרן לא מפרסם את ההספק הנקי האמיתי??
הודעה אחרונה מאת maphisto, -
- 4 תגובות
- 992 צפיות
אני מעוניין לקנות רמקולים ומגבר לאוטו. על איזה רמקולים אתם ממליצים לי 6x9 או קומפוננט ושל איזו חברה? ואיזה מגבר ינצל אותם כמו שצריך? התקציב עד 1200 שקל למגבר והרמקולים ביחד. הרמקולים יהיו על המגש האחורי ולא בדלתות (אני לא הולך להתעסק עם פירוק ושינוי הגודל). באוטו יהיו רק הרמקולים בלי סאב לכן רצוי שיהיו לא רק איכותיים אלא גם חזקים מאוד עם מיד באס חזק. והאם הרמקולים המקוריים של האוטו (יש לי 4 בדלתות) לא יהרסו את האיכות? (כמובן שהם לא יחוברו למגבר, הם מחוברים לרדיו דיסק) חשבתי על מורל פולס 6x9 ומגבר לנזר 600w. מה אתם אומרים?
הודעה אחרונה מאת תומאס, -
- 9 תגובות
- 1 אלף צפיות
אני מעוניין לבנות תיבה לסאב שלי ( jbl gt122 ) ומצאתי את הגדרות היצרן לתיבה אך אני לא מבין בדיוק, יש שם הרבה דברים שאני לא מבין הנה הפרטים http://manuals.harman.com/JBL/CAR/Owner%27s%20Manual/GT122,GT122D%20om.pdf תהיתי אולי מישהו יוכל לעזור לי ולומר לי לפי הפרטים מה גודל התיבה שאני צריך לבנות אני מעוניין בתיבה המלבנית ולא זאת עם השיפוע. תודה.
הודעה אחרונה מאת mikmik, -
- 9 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
מה הגודל של הרמקולים הקדמיים בדלתות?????
סאב של NEXT 1 2
מאת alooon1- 21 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
חברים יקרים אתם מוכרחים לעזור לי.... מגבר SX 1000 וואט.... פיוז זכוכית 40 אמפר... סאב NEXT 10 אינט'ש... הסאב שורף לי את הפיוז.. ונשרף בעצמו פעם ב3 שבועות... החלפתי פעמיים סאב כבר אצל הבן אדם שקניתי ממנו אני יודע שנקסט זה לא חברה אבל הבן אדם אמר שהוא לא יחליף לי יותר בחינם אם זה ישרף שוב.... ושעל סאב אין אחריות... הוא אומר אתה לא יכול לבוא כל חודש לשרוף סאב ולהגיד להחליף.. מה אני יכול לעשות בנידון.. הסאב עלה 500 שקל.... ( אני יודע שאם ישרף שוב הוא לא יחליף אז מה אני יעשה.... ודרך אגב אני לא מפוצץ בפווול ווליום... אני שם על 40 מתוך 50 ברדיו דיסק...
הודעה אחרונה מאת יותם ק., -
- 3 תגובות
- 880 צפיות
היי לפני זמן מה (בערך חודש) הייתי באתר מסויים (מחו"ל) שהכיל ביקורות על מוצרי אודיו שונים לרכב. אני לא מדבר חלילה על "ביקורות גולשים", אלא על אתר מקצועי למדיי שפשוט בודק מוצרים מהתחום.. אני זוכר שראיתי בו ביקורת מאוד מקיפה על האלפין 9835 (ביקורת שכללה בדיקה מדוייקת של עוצמת המגבר שלו, למשל), על ה-JVC X700, על הקנווד MP925 וכו'.... הבעיה היא שאני מחפש את האתר הזה כבר שעות, משגע את גוגל עם כל מיני פרמטרים הזויים לחלוטין לחיפוש - וכלום... אם יש למישהו מושג על מה אני מדבר, אני אשמח לקבל קישור לאתר הזה... תודה..
הודעה אחרונה מאת Enc0der, -
-
- אחראי פורום
- 26 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
אני עומד לקנות רכב חדש טיוטה GLI דגם 2005, וכמו שכולכם יודעים יש שם הד יוניט מובנה(אני עדיין לא מבין למה בכל המכוניות החדשות עושים בכוח הד יוניט מובנה? שיקולים כלכליים?). טוב אני כבר 4 שנים משתמש רק בקבצי MP3 כך שזו קצת בעייה, כמו כן אני לא מתפשר על אכות ומעוניין במכשיר הרבה יותר טוב מההד יוניט שטיוטה מציעה... לעיניין עצמו, אני מבקש שחברה אשר החליפו את ההד יוניט הנ"ל יעלו כמה תמונות לפורום(עשיתי הרבה חיפושים ולא ראיתי אף תמונה, ראיתי חברה שהעלו תמונות אבל משום מה הם נמחקו מהשרת ). מה קורה עם הצג של המחשב דרך? הוא נשאר? האם היה על ההד יוניט שליטה כלשהיא גם על מחשב דרך עצמו? או שמה זהו רק צג ללא כל פונקציות? כמו כן האם אני צריך להזמין פנל מחו"ל? אם כן אז אפשר…
הודעה אחרונה מאת As-21, -
-
- 8 תגובות
- 1 אלף צפיות
רציתי לשכלל טיפה את ההתקנה מבחינת אסטטית ולפני שאני עושה משהו כרגיל רציתי להתייעץ לשמוע תגובות או כול הצעה אחרת לשיפור הרעיון אז ככה רציתי להתקין על גבי מושבים (מושבים שניתן להשכיב דרך אגב...) פלטה ולרפד אותה לבד כול הכבלים של הקומפוננט ושל המגבר הולכים מאחורי הפלטה ככה שהתא מטען ריק מכבלים ובלאגן עכשיו רציתי לשאול עם זה לא משנה סוג העץ שעליה תישב המגבר? מה העובי שצריך? ופעם אני יודע שמישהו העלה תמונות שהוא עשה את זה חיפשתי ולא מצאתי מישהו מכיר את הקישור? או קישור אחר עם תמונות תודה מראש
הודעה אחרונה מאת silver.d, -
- 10 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אז ככה אחרי שביררתי מה צריך לעשות בקשר לאלטרנטור וככל הנראה לא יהיו לי בעיות (מי שקרא את הת'רד על שיפוץ אלטרנטור לכמה אמפרים...) אז... אני צריך סאב... או כמה סאבים... איכותיים עד כמה שאפשר וחזקים באותה מידה שיגיעו ביחד לבערך 1200 RMS בהתנגדות של 1 אום אולי הבקשה נשמעת מעט מוזרה או מוגזמת לא יודע בכל מקרה זה מה שאני צריך מי שיכול לעזור בכיף מוכן לכל הצעה לכל רעיון ולכל אופציה אני מעדיף שתתנו הצעות ככה בלי קשר לתקציב ולא סאבים של 1000 דולר כל אחד... אבל בכללי שיהיה בסביבות ה4000 ש"ח סך הכל +- עדיף פחות אבל מה שאפשר תודה נ.ב. מעדיף סאבים שדורשים קופסאות ממש ממש קטנות אטומות נפחים של 20-30 ליטר או אפילו פחות אם יש... …
הודעה אחרונה מאת mikiii, -
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום רב לכולם, החלטתי שאני רוצה פיונייר 305C...עדיין לא סגור על התיבה...אבל זה לא הISSUE. אני היתי מעוניין לשאול אתכם, איפה הכי זול לרכוש אותו??? מצאתי אותו ברשת ב365 ש"ח....האם מישהו יודע מקום זול יותר??? אני חייב לציין שלא איכפת לי איפה מוכרים אותו, אני מוכן לרכוש אותו מתחנה מרכזית ישנה/חדשה מכל באסטה בכל שוק, לא איכפת לי אם בעל הבאסטה גנב אותו...העיקר המחיר...וכמובן שיהיה חדש בקופסא מקווה שכולם הבינו את כוונתי בתודה מראש. דימה
הודעה אחרונה מאת EyalR, -
- 5 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אני לומד אלקטרוניקה. ולאחרונה אני מחפש פרויקט גמר. הסתכלתי קצת על מגברי אודיו ושמתי לב שיש CLASS אחרי חיפוש בגוגל מצאתי שיש הרבה CLASSES אבל לא מצאתי חומר שמסביר מה ההבדל בין כל אחד מהם מישהו מוכן לעזור? תודה.
הודעה אחרונה מאת Tar, -
- 8 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
מקווה שהכותרת בסדר... אם יש לי מגבר של 1500 RMS ומגבר של בערך 500 RMS כמה אמפר אני אצטרך מהאלטרנטור? אולי צריך גם להחליף מצבר?
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
הי לכולם תודה מראש יש מיצובישי צ'אמפ '94 והתקנתי מאחורה PIONEER 6X9 עכשיו נשארו לי שתי רמקולים 5.25 של KENWOOD 120W אני לא זוכר כמה RMS ואני לא יודע איפה לתקוע אותם בדשבורד לא נראה לי שהם יכנסו אני חושב ששם זה '4 תעזרו לי בבקשה
הודעה אחרונה מאת sound boy, -
PIONEER- TS-A6970E 1 2
מאת amit1488- 27 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
שלום לכולם רציתי לקבל חוות דעת על הדגם הזה ,הנה קישור http://www.audionet.co.il/details.asp?id=488&lead_id=&look= יש להם מחיר די זול כמעט כמו של הדגם 240w
הודעה אחרונה מאת amit1488, -
- 6 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
מתלבט קשות... אילו רמקולים 6x9 לקנות??? על איזה אתם ממליצים לי? עד 600 שקל.
הודעה אחרונה מאת Philip R, -
- 7 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום רב! ברצוני לשדרג את המערכת ברכב שלי. מידע לגבי המצב הכללי והדברים שיחלפו: * רכב ניסאן סאני סדאן 93' * רדיו דיסק Kenwood mp-452 * קומפונט מורל מילניום 5.25 בדלתות (טטווטרים של פיונר, לא מקוריים). * סאב אלפיין 6013 10 אינץ' בתיבה אטומה בנפח 21 ליטר * רמקול 6X9 שמחובר לרדיו דיסק KFC6979 * חיוט חשמל וRCA איכותיים של רוקפורד. נראים עבים קשה לי להעריך יותר, אני לא מבין כמה גייג'. * מגבר Inox pro 100X4, כיביכול. מגבר ברמה ירודה של V12 והבוס 1000וואט, אולי פחות. תיאור הבעיה: לאחרונה התעניינתי מעט באקוסטיקה ולמדתי איך לבנות תיבה מתאימה לסאב וכל מה שמשתמע מזה. כמובן שלראשונה מה שעשיתי זה למצוא את הנתונים על הסאב שעומד אצלי ברכב ולבדוק האם הוא מנוצל. ל…
הודעה אחרונה מאת basss, -
- 29 תגובות
- 3.5 אלף צפיות
שלום רב! ברצוני לקבל חוות דעת פשוטה וכנה לגבי המגבר של JBL, ה-GTO 75.4, מי ששמע מערכת עם הגברה של המגבר הזה או שמע ביקורות טובות\רעות לגבי המגבר הנ"ל שירשום לי את דעתו בנידון. עוד בעיה קטנה שלא מסתדרת לי עם המוצר הזה, בדיוטי הוא עולה 200 דולר ובארה"ב הוא עולה קרוב ל-400 דולר, בדיוק אותו המגבר. עשיתי חושבים ואמרתי לעצמי שזה לא הגיוני וחקרתי יותר לעומק ולבסוף התברר לי שבדיוטי, המגבר אינו מיוצר בארה"ב אלא בסין וזו הסיבה מדוע הוא זול כל כך, לעומת זאת, בארה"ב הוא אמנם די יקר אך מיוצר בארה"ב ולכן העלות יותר יקרה. השאלה שלי היא אם שווה לקנות את המגבר הזה בדיוטי באמת ואם זה סיכון לקנות את המגבר הזה שמיוצר בסין בעצם. זה בכלל אמור לשנות משהו? תודה, ליאור.
הודעה אחרונה מאת miran80, -
בשעה טובה ומוצלחת קניתי מגבר וסאב מ-דימה מהפורום עכשיו השאלה היא כזאת במגבר עצמו הפיוז הוא 30 אמפר כשהמגבר היה מחובר באוטו של דימה היה לו בבית פיוז מהמצבר פיוז של 40 אמפר בערכת התקנה שאני קניתי יש פיוז של 30 אמפר אצל דימה אני חייב לציין ששמעו מצוין אני צריך גם פיוז של 40 אמפר הערכת התקנה או ש30 יהיה טוב?? זה משפיע על העוצמה או על האיכות?
הודעה אחרונה מאת אחד מתחיל, -
בסטות של תחנה מרכזית 1 2 3
מאת WarDevil- 44 תגובות
- 4 אלף צפיות
מישהו יודע עם החנות הראשונה בתחנה המרכזית הישנה מחזיקה את הפיוניר 5650 ומה המחיר? (מסוכן לקנות שם?)
שאלות לגבי מערכת בגאסטי 1 2
מאת Drx- עוקב אחד
- 22 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
שלום לכולם! יש לי מספר שאלות לגבי המערכת שיש לי ברכב. הרכב המדובר הוא סובארו גאסטי שנת 91 מנוע 1000. הרדיו דיסק הוא של פיוניר: DEH-345 כתובת לאתר של פיוניר עם הדגם המסויים של הHU: http://www.pioneerelectronics.com/pna/product/detail/0,,2076_4039_35756_tab=B,00.html?compName=PNA_ProductDetailComponent רמקולים: קידמיים: כידוע בגאסטי הרמקולים הקידמיים הם בדאש בורד ולא בדלתות הקדמיות וגודלם הם 4x6. אחוריים: מצויידים ב6x9 לפי בדיקה שלי הדגם הוא: KENWOOD KFC 6984, הרמקולים נמצאים על המגש שנמצא מעלה הבגאז והוא מכוסה בבד. הרמקולים הקידמיים בגלל היותם בדאש בורד, יש לי טיפה בעיה לברר איזה רמקול מותקן בו. לפי חיפוש ברשת של הדגם של הרמקולים האחוריים…
הודעה אחרונה מאת Drx, -
- 8 תגובות
- 1 אלף צפיות
חיברתי לחבר מגבר.. הכל טוב ויפה ! עובד... אבל דבר קטן - יש רעשים מוזרים ! כשמדליקים ת'מערכת זימזום ברמקולים לכמה שניות ! כנ"ל כשמעבירים שירים ! והכי מצחיק כשמעלים ומורידים חלונות !! איפה טעיתי ? תודה מראש !
הודעה אחרונה מאת T.s.R, -
- 14 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
השגתי פיוז של 40 במקום ה30 הקודם שנשרף לי (נשרף במהלך של פירוק המערכת) האם בטוח להשים את הפיוז במקום? אני לא יודע כמה GAUGE הRCA שלי (לפי זה קובעים את הפיוז לא?)
- 13 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
היום סוף סוף רכשתי זוג סאבים חדשים של קנווד דגם KFC-W3009 נשמעים מצויין רק מה כמה שאלות יש לי ברכב תיבה של 75-80 ליטר-חשוב לציין שאני לא יכול לשנות את הגודל שלה יש בנייה ברכב. במפרט של הסאב רשום שהוא צריך להיות בתיבה של כמעט 64 ליטר (63.93) פורטד. האם כדאי לי לעשות פורט?...אני מפחד להרוס סתם את התיבה מכיוון שאם אחר כך זה לא ישמע טוב ואפילו יגרע מעכשיו? קחו בחשבון שכרגע יש לי תיבה של 80 ליטר אני צריך תיבה של 130 ליטר!!! כרגע הסאבים נשמעים לי חנוקים מדי הבוסט במגבר עד הסוף וניסיתי גם להוריד אותו זה לא עוזר רואים שהסאב רוצה לתת יותר אם יהיה בפתוחה. צירפתי את דף הנתונים אם מישהו כן יוכל לעזור לי ולחשב בתוכנת הWinISD את התיבה הנכונה. תודה ר…
- 14 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום הבנתי שאם מתקינים ומפרקים מוצר של פוקאל האחריות נגמרת אוטומטית.במקרה שלי אני קונה ממישהו סט קומפוננט עכשיו נשאר אחריות ל8 חודשים אם אני יקנה את זה ממנו תיגמר לי האחריות? למישהו יש נסיון במקרה הזה? יש איזה קומבינה שאפשר לעשות עליהם?
- 3 תגובות
- 927 צפיות
שלום יש לי רדיו דיסק של פיוניר והוא ליפעמים קופץ והדיסק יוצא בקושי כאשר צריך שיצא החוצה יש לי 3 שנים אחריות , את הרדיו דיסק התקנתי בעצמי האם יעשו לי בעיה במעבדה שאני יביא תמכשיר לתיקון???
- 14 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום לכולם!!! חבר מעוניין לקנות רדיו דיסק לאימפרזה של אבא שלו . התקציב שלו הוא 500 - 600 ש"ח. אני יודע שתקציב נמוך אבל מה שיש ועם זה ננצח חח !!! על איזה רדיו דיסק הייתם ממליצים לו??? תודה מראש
הודעה אחרונה מאת amit1488, -
- 10 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
חבר מהשכונה שלי קנה מערכת אצל חנות באזור המרכז, שבה כמובן גם נעשו הכיוונים הראויים ע"י מתקין שבעל העסק קרא לו "מקצועי" ו- "בר- סמכא", לאחר כחודש הקומפוננט פשוט נקרע, הממברנה פשוט נקרעה לאורך כל הדרך, חבר שלי פנה למוכר והמוכר פשוט אמר לו שהוא שיחק עם הכיוונים ואלו לא הכיוונים של "המקצועי", גם אני וגם החבר בהלם מוחלט. מה אני יכול לעשות???? קובי.
הודעה אחרונה מאת joker2k, -
- 12 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
וכמה שאלות ספציפיות : 1. קליטת תדרי רדיו מקומיים 2. למה האירופאי יותר זול (ודווקה הוא כולל RDS) 3. מה מומלץ -> ולמה ?
הודעה אחרונה מאת WarDevil, -
- 26 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
המגבר הוא 4 ערוצים. 8G רגיל יספיק? ואיזה פיוז? תודה.
- 15 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
שלום רב! אני מחפש מגבר איכותי בסביבות ה-1000 ש"ח, של מגנט מקאודיו או פייז (חובה שתהיה אחת מהן), שיהיה עם 4 יציאות ושכל אחת תתן לי נטו 90 RMS נקי. יציאה לסאב מספיק לי אפילו 200 ואט RMS נקי מכיון שאני לא חובב מושבע של סאבים (כאילו, שיהיה באס אבל בטעם ולא בום בום בהגזמה). מי שיש לו המלצות לגבי מגברים מסויימים (ששמע את ההספק שלהם כמובן ויכול באמת להמליץ, לא על סמך עדות מחבר או מישהו שמע שלהוא היה וההוא המליץ, רק עדות מגוף ראשון הכוונה) מוזמן לעזור לי. תודה, ליאור.
הודעה אחרונה מאת mikmik,
-
מי מחובר 63 משתמשים רשומים, 11 אנונימיים, 1,142 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- orsh99
- epiphone
- ELI001
- yor2
- efraimc
- Igalz
- ArikB
- SlowRide
- BRAVO_SX
- razi_pazi
- `Infinity
- PYA