Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7797 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גם אני חושב ככה.

לא כדאי להזמין את הדגם ה"מפואר" בשביל שהכפתורים על ההגה לא יעבדו, ותחליף גם ככה את הרמקולים.

חיישן גשם למגבים? ממש לא קריטי.

4 חלונות חשמל? אפשר להזמין 2 אחוריים גם בהתקנה מקומית (ככה עשו אצלנו)

כשאתה אומר פגושים בצבע הרכב זה מצחיק, כי מעולם לא ראיתי טויוטה 2003 ומעלה עם פגושים שחורים :-D

דרך אגב, אצלנו לפחות, מחשב הדרך כולל שעה, טמפרטורה , כל מיני נתוני צריכת דלק וכו', כאשר השעה והטמ"פ לדעתי הם בונוס חביב, וצריכת הדלק לא מעניינת אף אחד (פזומט)

לדעתי אם הזיכוי נמוך מ1000 ש"ח הייתי מזמין עם מחשב דרך בכל מקרה.

דרך אגב, אין הבדל במספר כריות האוויר בין הSUN ל GLI?

אם יש הבדל משמעותי אז זה יכול להיות בכך.

ודבר אחרון, למה לא RUNX?

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

טעות שלי הכוונה לא לפגושים אלה לפסי הגנה, וצבע הגריל בקדמת הרכב. בקשר למראות נגד סנוור אני מאמין שיש בידך טעות.... הכוונה היא למראה אלקטרונית אשר מתכהה באת סינוור, ובכך מונעת מהנהג להסתנוור.

*בקשר למספר כריות אוויר סליחה טעות שלי.

פורסם

כמו שכבר אמרתי הכוונה שלי הייתה פסי הגנה, והגריל בקדמת הרכב...

בקשר לצג דרך מה שיש בו זה טמפרטורה חיצונית, ונתוני צריכת דלק בלבד. (שעון ממוקם במקום נפרד, לפחות כך זה בדגמי GLI). ואני חושב ששכנעתם אותי ללכת על הדגם היותר זול חברה, גוגרי לשלם 5 אלף יותר עבור בקרת אקלים לא שווה, עדיף להשקיע את הכסף במערכת טובה... :)

פורסם

דרך אגב, יש אופציית עריכה בפורום.

אתה לא חייב לפתוח כל 2 דקות הודעה חדשה.

פסי קישוט, גריל וכל זה לא כזה קריטי.

לי היה מפריע יותר עניין הכריות אוויר ואולי חוסר בחישוקי מגנזיום...

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

צודק בהחלט :agrue:

*רק דבר אחרון... בקשר למספר כריות האוויר זו הייתה הטעות שלי בדגמי 2005 4 כריות אוויר זה סטנדרט בכל דגמי טיוטה...

*שוב אני מודה לכולם, שכנעתם אותי ללכת על דגם SUN, מה גם שנותנים עליו הלוואה של 30 אלף ש"ח ללא ריבית והצמדה למשך שנתיים...

*לשאלתך אייל למה דווקא סדן? כי מדובר ברכב משפחתי, וזה מה שהמשפחה רוצה... כך זה כאשר צריך להתחשב במשפחה. :)

פורסם
בקיצור חיפשתי לי ומצאתי.... את האתר הזה....

http://www.2003corolla.org/diy.php?diy=12

מוסבר פה שלב, אחר שלב איך להחליף את ההד יוניט בקרולה 2005, רק בעייה קטנה... Pi זה מעיף גם את המחשב דרך על הדרך... וזה לא מצא חן בעיני...

טוב אז כנראה שלא יהיה מנוס מלהרכיב מערכת בנוסף למקורית מלמטה...

או לקנות צ'נגר MP3, שמעתי שהאכות של ההד יוניט המקורי היא דווקא די סבירה, ואפשר לבנות אליה מערכת סבירה... יהיה בסדר(אני מאוד מקווה)... :)

זה בדיוק אותו התהליך שעושים בקורולה 2005, רק שצריך גם את הפלסטיק הזה שהראו פה (זה שמוכרים באיביי). לא צריך לקנות ב EBAY. למתקין המורשה של טויוטה יש את הפלסטיק הזה.

הרדיו דיסק המקורי לא רע, למה אתה לא רוצה אותו ומה אתה רוצה להתקין במקומו?

כן מומלץ להחליף רמקולים. רק לא דרך טויוטה.

פורסם

יש מצב הוא טעה והתבלבל בין הפסי קישוט בדלתות שבדגם הפשוט באים שחור, ובמאובזר צבע רכב...

בכולפן, רציתי להגיד לך לעשות את מה שעשית מכיון שאני יודע שאפשר לבטל שם את היוניט, אבל כבר עשית זאת בעצמך, אז כל שנותר לי הוא לאחל בהצלחה :)

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

אגב, יש מכשיר מיוחד, שאפשר לשים אותו על הדאשבוארד, שבו מתחברת היציאה של מחשב דרך (היציאה הנפרדת שקיימת ב-HU המקורי של הרכב), והמכשיר מראה על הצג את צריכת הדלק וכו' .

מש"ק זרזור

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

לאחר זמן רב , מצאתי את התמונה של המחשב הדרך שאליו התכוונתי .

אין לי שמץ של מושג איפה משיגים אותו וכמה הוא עולה, אני פשוט מעלה תמונה להמחשה כדי להראות שהמכשיר הזה באמת קיים

IMG_0006w.sized.jpg

מש"ק זרזור

פורסם

אחי שמע לי יש 2003 וראיתי 2003 ושלוש שהחברה שמה לשם פנל כמו שיש פה פשוט

אבל כמו שהם אומרים מחשב הדרך מתבטל מי שישמע איזה מכשיר דרך בתחלאס הוא לא שווה

כלום מחשב הדרך הזה...

מה שחבל זה השלט אבל אפשר להסתדר גם בלי השלט ...

אחי אני כמוך רוצה להחליף ואני אחליף גם פשוט פנה לסוכנות טיוטה הקרובה אלייך תקנה שם

את הפנל ל HU... ואם תרצה הם גם יחליפו לך מעריך שלא יקחו על זה הרבה כסף...

JVC KW-AVX836

Hertz HSK-165XL @ Celestra FA475x

DC Audio Level 5 m2 12 inch @ DC Audio 3.5K

• תוכן חדש...