Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7777 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב!

ברצוני לקבל חוות דעת פשוטה וכנה לגבי המגבר של JBL, ה-GTO 75.4, מי ששמע מערכת עם הגברה של המגבר הזה או שמע ביקורות טובות\רעות לגבי המגבר הנ"ל שירשום לי את דעתו בנידון.

עוד בעיה קטנה שלא מסתדרת לי עם המוצר הזה, בדיוטי הוא עולה 200 דולר ובארה"ב הוא עולה קרוב ל-400 דולר, בדיוק אותו המגבר. עשיתי חושבים ואמרתי לעצמי שזה לא הגיוני וחקרתי יותר לעומק ולבסוף התברר לי שבדיוטי, המגבר אינו מיוצר בארה"ב אלא בסין וזו הסיבה מדוע הוא זול כל כך, לעומת זאת, בארה"ב הוא אמנם די יקר אך מיוצר בארה"ב ולכן העלות יותר יקרה.

השאלה שלי היא אם שווה לקנות את המגבר הזה בדיוטי באמת ואם זה סיכון לקנות את המגבר הזה שמיוצר בסין בעצם. זה בכלל אמור לשנות משהו?

תודה, ליאור.

פורסם

מי סיפר לך שהמוצר שמוכרים בארצות הברית, שונה מהמוצר שמוכרים בדיוטיפרי ?

בכל אופן, הנושאים שאתה שואל עליהם ומבקש עליהם חוות דעת, כבר נטחנו מספר פעמים בעבר.

אתה מוזמן להשתמש באופציה של החיפוש של הפורום.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

שווה בדיקה לעומק.

ככלל, יש איזה משהו שלא כ"כ זכור לי לגבי JBL אך לא מדובר באותה JBL של פעם.

רוב המוצרים שלהם הם למעשה מוצרי מדבקה (סיני עלום שם מייצר ומדביק איזה מדבקה שתבקש...).

JBL פשוט קונים ליין ייצור שלם מאותו יצרן סיני.

אבל זה יהיה טוב אם תרד לעומקם של דברים.

Refael Azi יכול לשפוך קצת יותר אור.

פורסם

אברי מהיכן האינפורמציה שמדובר במוצר מדבקה ? סיני עלום שם ?

אני חושב שאתה זורק פה דברים גבוה מאוד באויר, אני מקווה שבאמת עומד מאחוריהם משהו יציב ועמיד.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

אני לא יודע לגבי JBL ספציפית אבל הרבה חברות קונות מגברים מוכנים (לוח+רכיבים) מיצרן ופשוט עושות להם HEATSINK שונה. אגב גם את הHEATSINK חלקן לא מיצרות או מעצבות בעצמן. היו לי בעבר לינקים לחברות שמוכרות רק בורדים (כמובן שיש רמות והמחירים בהתאם) וחברת עיצובים שעיצבה ויצרה HEATSINKS להרבה חברות.

סך הכל אם אני היום רוצה לפתוח חברת אודיו אני לא זקוק למהנדסים או מפעל, אני יכול לקנות הכל מוכן (אולי רק צריך לחבר אותם יחד) ולהתחרות עם הרבה חברות מהרמה הנמוכה עד הבינונית+ מבחינת איכות המוצר.

פורסם

איל אני עדיין אשמח לשמוע מאברי מהיכן האינפורמציה לגבי החברה JBL אשר מוזכרת כאן.

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

כול הפלאים והדיונים והביקורות והמלצות על הJBL רק בגלל שהוא זול(200דולר) ואם נתון RMS בשמיים אבל את האמת מאחוריו אנחנו לא ממש יודעים ...כלומר מי יצר אותו? מה עבר? האם הוא אמין בכלל? האם זה אותו JBL של פעם?

יש פה הרבה שאלות לא פתורת...

אני חושב שאברי רוצה להגיד שSAKAL לא פריירים ומודעים למחירים בארץ ומשהוא פה בטוח מסריח כי בארץ שלנו אין סתם מתנות....

פורסם

אם לזה אברי התכוון, אז אני מתבייש בו שהוא בכלל העלה סוגייה שכזאת.

והתבסס על האויר.

לא מתאים לו, אני מקווה מאוד שלא כך המצב.

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

מיקמיק - מאיכן הידע שלך ש 1+1=2 ?

דברים שלמדת במרוצת השנים. אותו דבר במקרה הזה, כך הבנתי מאנשים שקצת הרבה יותר זמן ממני בתחום (ובטח שהרבה יותר מהחצי שנה+- שעברה מהיום שהתחלת ללמוד על אודיו לרכב...).

JBL העבירו את היצור לסין ולמעשה קנו ליין של מוצרים כמו שהרבה חברות עושות, תשאל את תמיר כמה מגברים (פירמות) הוא מכיר שחיצונית שונים לחלוטין אך בפנים המעגלים,הרכיבים וכל הבלאגן פשוט זהה...

פורסם

טוב לאחר שאברי נתן דיווח בפרטי, מסתבר שהוא מתבסס על דברים של חבר אחר לפורום.

ציטוט:

מתי כבר תבינו, JBL קנתה איזה חברה שמייצרת ומתכננת עבורה את המגברים לרכב, אין להם שום קשר חוץ מתזרים מזומנים משותף..

הדבר מקובל בתחום האודיו לרכב, כמו שרוקפורד עשו לא מזמן.. וגם בעוד הרבה שווקים בעולם, שימו לב מכמה חברות סימנטק מורכבת..

בכל אופן, העובדה שהוא אמר את זה, טען את זה , או אפילו נולד בשלהי שנות ה40, לא הופכת את זה לנכון, או אמין.

אם הבחור יבוא ויסביר לנו מהיכן הידע בנושא, אשמח להשכיל ... עד אז זה עדיין בגדר "?"..

אדי, COMMENT ?

(אדי אני אוהב אותך)

דרך אגב אברי, לגבי התשובה על השאלה 1+1, אני יכול להביא ציטוט של איינשטיין בנושא הזה.

ואם מבחינתך איינשטיין הוא לא מספיק טוב, אז אנחנו בבעיה :)

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

לא הבנתי מה הבעייה שלכם עם מגברי jbl מה זה חשוב אם המגבר מיוצר בסין או ביפן או במרוקו שאתה קונה מגבר ממותג אתה קונה אותו בגלל השם של החברה האיכות והאמינות גם טיוטה מרכיבים את הקורולה בטורקיה אז מה הרכב פחות אמין?

וטלויזיות סוני מיוצרות ב4 מדינות שונות אז אתם רוצים להגיד לי שהסוני שלי מייד אין ספרד פחות טובה מסוני באותו גודל מייד אין יפן או מייד אין בלגיה?

שאתה רוצה מוצר בעל שם אתה משלם גם על השם יכול להיות שהjbl והלוגיק שנמכר בחצי כסף ממנו בדיוטי זהים לחלוטין חוץ מהשם

ויכול להיות שהשם כן יעשה את ההבדל בסופו של דבר מבחינת אמינות אחריות וביצועים אבל לפסול חברה רק בגלל שהיא מייצרת במדינה נידחת כי שם כוח העבודה יותר זול זה לא רציני

פורסם

צחי זאת בדיוק הנקודה.

הם טוענים שלא רק המוצר מיוצר בסין, אלה גם תוכנן שמה והמקורות שלו הם סיניים לחלוטין ללא שום קשר לחברה שמוכרת אותו עם התג שם שלה.

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם
טוב לאחר שאברי נתן דיווח בפרטי, מסתבר שהוא מתבסס על דברים של חבר אחר לפורום.

ציטוט:

בכל אופן, העובדה שהוא אמר את זה, טען את זה , או אפילו נולד בשלהי שנות ה40, לא הופכת את זה לנכון, או אמין.

אם הבחור יבוא ויסביר לנו מהיכן הידע בנושא, אשמח להשכיל ... עד אז זה עדיין בגדר "?"..

אדי, COMMENT ?

(אדי אני אוהב אותך)

דרך אגב אברי, לגבי התשובה על השאלה 1+1, אני יכול להביא ציטוט של איינשטיין בנושא הזה.

ואם מבחינתך איינשטיין הוא לא מספיק טוב, אז אנחנו בבעיה :)

או אה...

בעיה קשה יש לנו פה, שי שוב לא מבין מה שכותבים לו...

אני אמרתי שאני מבסס את דברי על רפאל??

נתתי לך לינקים של דיונים פה בפורום לא כדי להבהיר לך מאיכן אני לוקח את דברי כי אם להראות לך שלא רק אני טוען ש JBL ירדה מגדולתה...

אני רואה שאתה בן אדם מסוכן ואסור לשלוח לו דברים בפרטי כי אתה מצליח לעוות אותם בצורה שרק אתה יודע...

ולגבי 1+1, אין שום בעיות ואינשטיין לא סותר כלום.

דברים אלו נקראים פרדוקסים, כלומר - מציגים בעיה ונותנים פתרון וכולם משתוממים לגבי ההוכחה (נראית להם אמינה) ואז מראים להם שכל הטריק היה בניסוח לא מדוייק של השאלה. ברגע שמנסחים שוב את השאלה באופן נכון, מדעי ומדוייק הבעיות נפתרות. זה אחד הדברים שממש יפים כשלומדים פיסיקה ברמה גבוהה, כל מיני פארדוקסים שמפעילים ומחדדים את קו החשיבה (במקצת...).

• תוכן חדש...