Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7778 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סליחה אברי ?

ביקשתי ממך ביסוס אמיתי לדברייך, לא נתת ביסוס אמיתי.

פשוט נתת לינקים, מה אני אמור להבין ? שיש לך ביסוס אמיתי, אבל אתה מעדיף להביא לינקים של חברים לפורום ?

סבבה, אז בפעם הבאה שמישהו יכתוב שקאליפורינה בום טובה יותר מאלפיין, אני פשוט אביא את הציטוט שלו כתור הוכחה לדבריי, ופשוט אוכל לטעון כל דבר שעולה על רוחי.

אברי תתעורר, מה עובר עליך, לא יוצאים עם הצהרות שכאלה אם אין לך ביסוס אמיתי, במקרה שלך ויתרתי כי מבחינתך התבססת על בחור רציני, זה עדיין לא פוטר אותו מלהסביר מהיכן נבעו דבריו. (אם הוא חפץ בלהסביר את טיעוניו, החלטה שלו)

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

שאלוהים יעזור לך.

בנתיים מי שחוטא בחטא הקשקשת יותר מכולם הוא אתה ידידי...

זה שאתה לא יודע דבר וחצי דבר על חברות ואם זה לא כתוב באינטרנט היכן שהוא אז זה בגדר לא קיים מעידה על תפיסת עולם שיטחית.

אתה יותר ממוזמן לנסות ולסתור את דבריי.

בנתיים, תרגע ואל תנסה לחנך אותי או את הפורום.

פורסם

צודק אברי, אף אחד לא צריך להוכיח את דבריו בפורום.

פשוט נזרוק דברים באויר, כן, על זה מבוסס הפורום כניראה..

על דברים באויר .... ודברים שלא הוכחו, או הובהרו באינטרנט.

100% אברי, חזק ואמץ.

אז הנה אברי, אני סותר את דבריך, המוצר מיוצר על ידי JBL ותוכנן על ידי המהנדסים שלהם בחברה.

זה שאתה לא מודע לאיך הדברים עובדים אצל JBL, לא אומר שאתה צריך להטעות אחרים.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

:roflmao: :roflmao:

שי, כמה זמן אתה בתחום הזה של אודיו לרכב? חצי שנה? הספקת לצבור כמה אלפי הודעות? (עדיין המונה שלך גבוה אחרי כמה איפוסים...), בכול אופן שי - דיבורים כמו חול...

בכול אופן, נתתי לך מספיק תשומת לב...

לפותח הת'רד - קשה לי להאמין שיש פה בפורום מישהו בעל נסיון עם המגבר הזה מעל לחצי שנה (לכל היותר) וכמו שאני אומר, זה עדיין מוקדם כדי לדעת אם המגבר הזה אכן שווה את הכסף או שאחרי שנה+- ייאסף אל עמיו...

אל תלך שבי אחר המלצות גורפות - לרוב הממליצים אין כלל נסיון איתו ולשאר נסיון מנימלי.

פורסם

אברי, גם אם אני שבוע בפורום, ועם 10000 איפוסים, זה לא אומר דבר לגבי הידע שלי, ועל התבססות דבריי.

ואני לא חושב שאני צריך בכלל לפתוח דיון איתך בנושא, אני חושב שכל אחד הוכיח את עצמו, ואת מה הוא שווה בפני הפורום.

סוף שבוע מצויין ידידי :)

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

...אני חושב שכל אחד הוכיח את עצמו, ואת מה הוא שווה בפני הפורום. יותר ממסכים!

סוף שבוע מצויין ידידי :)שיהיה לך סוף שבוע אפילו יותר ממצויין, תבלה ותעשה חיים

מירן - לא מכיר, לא שמעתי אך לפי תגובות המשתמשים בפורום הצדק כנראה עמך.

פורסם

תרשה לי לצטט אותך בשנית.

"אל תלך שבי אחר המלצות גורפות - לרוב הממליצים אין כלל נסיון איתו ולשאר נסיון מנימלי."

מזל שאתה לא סותר את עצמך.

שבוע מצויין לכל עם ישראל.

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

חבל שעשית לעצמך פאדיחה קטנה - אני לא פסלתי את המלצות הפורום אלא פסלתי את העובדה שאין הרבה נסיון עם המגבר אך עדיין הרבה (בהם גם אתה...) ממליצים עליו.

מחוות הדעת על הלוג'יק, אנשים טוענים שהם מחזיקים אותו שנה, שנתיים ואף יותר ומרוצים ממנו.

חבל שי, אתה עושה לעצמך בושות.

רד מזה, לך, צא לבלות - אתה צריך אויר...

פורסם

צודק אברי, אני עושה לעצמי בושות ונאחז באויר, ולא נותן ביסוס לדבריי....

צודק, כניראה באמת אני צריך קצת אויר, יאללה אני בחוץ :)

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם
ולכן עדיף ללכת על הלוגיק שעולה חצי מהJBL ומוכיח את עצמו מכל הבחינות

יש לך ניסיון עם המגבר הזה? מפני שגם אני רציתי לרכוש את הJBL.

וכשאתה אומר שהוא מוכיח את עצמו מכל הבחינות אתה מדבר גם על איכות הסאונד?

פורסם

מה זה איכות

בעיקרון האיכות(סאונד) נקבעת לפי הכיוונים של הקרוס והרדיו דיסק שלך

ולא לפי נתונים כאלה ואחרים(מוצרי מדבקות למינהם) מבחנתי וואט זה וואט

סך הכל מגבר נועד להגביר ועל ידי כך האיכות עולה מכיוון שהרמקול מקבל את ההספק הדרוש

לו כדי להישמע במיטבו

דרך אגב אני באופן אישי הייתי הולך על הלוגיק יש לי ניסיון איתו של קרוב לשנתיים והוא עולה על כל הציפיות ועדיין עולה זול מאוד (וחצי מה JBL שרצית)

בגדול קניה מעולה

פורסם

יש למישהו אולי הצעה לקומפוננט (לא משהו יוקרתי נגיד עד 500 שקל) להתאים למגבר Logic הנ"ל?

ואני רוצה לחבר לו סאב של סרווין בגישור. יתאימו?

פורסם

תפתח תרד משלך ויעזרו לך הרבה יותר

וחוץ מזה עם תעשה חיפוש תמצא מספר לא קטן של המלצות לקומפוננט במחירים האלה מהתקופה האחרונה

• תוכן חדש...