Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7776 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פעם עשיתי שם סיבוב ומישהו קנה מגבר של Kicker.

הקונה ביקש תעודת אחריות, הבחור שולף מאיזו קופסא תעודה של אוטופרט, שואל את הקונה לשמו ואומר לו, שבוע הבא נשלח לך בדואר.

אני לא יודע אם כך אוטופרט עובדת (לא נראה לי...) או מי עובד כך אבל אני יודע שתעודת אחריות צריכה להנתן ולהחתם במעמד הרכישה...

בקיצור - חברה, עדיף להוסיף עוד כמה שקלים, לחפש טוב ולמצוא מציאות טובות מחניות מכובדות...

אח של אח שלי טוב ונחמד שהוא רוצה למכור אבל למחרת הוא לא מכיר אותך...

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מאוד נחמד שהוא שלף תעודת אחריות של אוטופרט בייחוד שהם לא היבואנים של קיקר והם לא אלה שמספקים את האחריות של החברה.

היום זה המחר שדאגת לו אתמול.

פורסם

לא הבנתם נכון .... !

זה לא משנה איזה צבע המדבקה אם יש מדבקה זה כבר רפרביש

יש בר קוד אדום על הקופסא זה רפרביש ואם אין תפתח ת'קופסא אז יהיה על המכשיר או מדבקה ירוקה או אדומה אבל יש הבדל בניהם אבל בכל זאת שניהם רפרביש ולא כדיי לך לקנות משם למרות מחיר הזול שלהם

SPL-1 kicker solo-baric L7 12'-142.9db

פורסם
מאוד נחמד שהוא שלף תעודת אחריות של אוטופרט בייחוד שהם לא היבואנים של קיקר והם לא אלה שמספקים את האחריות של החברה.
צודק ב 100%.

היבואנים של קיקר הם אפריל טקליין.

טל

פורסם

קניתי משם את רוב המערכת עושה רושם של אמין ואני לא אחד פריאר חוץ מזה המחיר שם לא פחוץ מהחנות בהרבה

פחות 100 בלחץ... משתלם

קניתי את ה4700 ב920 שקל

Polo 16v 6N2 -My Previous ride

EAT SLEEP BOOST

פורסם

המחיר שם יותר זול מ100 שקל עזוב אותך הוא ממש לא אמין אם יקרה לך משהו ברדיו דיסק ותבוא אליו בקשר לאחריות ניראה מה הוא יגיד לך כי רפרביש אין להם אחריות !!! ואם הוא כן יחליט לתקן את זה הוא יקח את זה לאיזה מעבדה אם חלקים לא מקוריים וזבל ורק עוזי אודיו שהם היבואנים הרשמיים היחידים של פיונר והם מביאים אחריות מלאה של 3 שנים יתקנו לך את זה כמו שצריך

SPL-1 kicker solo-baric L7 12'-142.9db

פורסם

חבר של חבר שלי ואני יודע שזה נשמע כמו זיון שכל , הוא בא לקנות תפיוניר 330w

ורימו אותו מכרו לו פייוניר במקום

פורסם

אולי מפוקפק אנשים , אבל אני אישית ועוד מספיק חברים שלי קנו מוצרים משם בזמנו במחירים זולים מאוד , משוחזר או לא, זה עשה את העבודה מעל ומעבר (מוצרי רוקפורד ו קייקר ופיוניר למיניהם).

שיחזרו מכשיר... נו אז ?... זה אומר שהוא דפוק ? זה אומר שהוא לא מקורי ? (אותם חלקים פשוט מתקנים את זה).

ביג דיל, לגבי האחריות אני לא יודע מה איתכם אבל בזמנו שאני קניתי קיבלתי אחריות. וגם מימשתי אותה לא פעם אחת (סאבים לדוג') שהוחלפו לי.

לא היה לי ניסיון רע עם התחנה המרכזית הישנה (איפה שהיה נתן ז"ל למי שזוכר עוד)...

הא כן... ומשום מה קיבלתי קבלות על הכל!

כמו כן הפרשי המחירים הם מאוד גבוהים. למגברים עד לאיזור ה 1000 ש"ח וכו'.

ועוד דבר אני לא יודע אם מה שקניתי בזמנו משוחזר / יבוא אישי / גנוב וכו' וכו'.

לא מענייין אותי כל כך כל עוד יש לי קבלה ביד על הנ"ל + אחריות.

האם כל הבאסטות ללא אחריות ? , האם כולם משוחזרים ? אתם בטוחים... אולי זה יבוא אישי.

האם כולם לא מחלקים קבלות ?

אל תקפצו לפני שאתם בטוחים ב 100%.

פורסם

גוקר נתת אחלה חוות דעת חיובית על הבאסטות.

אבל אני חושב שהקטע של ה"לא מעניין אותי אם זה גנוב, כל עוד אני מקבל את מה שאני רוצה"

אני לא חושב שזה מתקבל על הדעת.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

גנוב אין מצב יש לו יד שניה אני יודע אולי זה גנוב שמוכרים לו

אבל עם זה אני לא מתעסק ולא בגלל שזה גנוב/יד שניה

פשוט באודיו לרכב אין דבר כזה יד שניה.

אין כמו לקנות חדש ולישון טוב בלילה

לך תדע מה עבר על מגבר/סאב/רדיו דיסק יד שניה

את שלי קניתי בשקית סגורה עם אריזה בדיוק כמו בחנות עם אחריות וזה לא פעם ראשונה שאני קונה שם

הייתי קונה מנתן קניתי ממנו את הסאב ב400 שקל בתקופה שכולם מכרו ב500-600

Polo 16v 6N2 -My Previous ride

EAT SLEEP BOOST

פורסם
גוקר נתת אחלה חוות דעת חיובית על הבאסטות.

אבל אני חושב שהקטע של ה"לא מעניין אותי אם זה גנוב, כל עוד אני מקבל את מה שאני רוצה"

אני לא חושב שזה מתקבל על הדעת.

מה אני יגיד לך ... זאת האמת. כל עוד יש לי קבלה לא מעניין אותי וכמובן שזאת לא בעיה שלי.

ומספיק להתחסד כאן. מספיק! מה אנחנו ילדים קטנים שי.

גם אם תקנה מחנות יתכן שהמוצר יהיה גנוב. אז מה, הכל יתכן, ואני מכיר במקרה חנות אחת ב 100% שמוכרת מוצרים גנובים. אז לא כולם ישרים ולא כולם מוכרים מוצרים מקוריים שהם בעצמם קנו.

אז גם את זה אני צריך לדעת כאשר אני הולך לחנות ? תגיד לי אתה.

הכל עניין של ספק בדבר, וציינתי שיש ספק בדבר אבל הוא לא מעניין אותי, זאת השורה התחתונה , גנוב לא גנוב , משוחזר או לא , יבוא אישי או לא . כל עוד אני מקבל את שלי עם מה שאני צריך כדי שזה יהיה כשר אני שמח.

וכאשר אני מתכוון גנוב, אני מתכוון לגנוב לא פתוח, אלא עם האריזה אטום וכו' וכו'.

עכשיו אני הולך לעשן עד שתיפול לי השן :) ...

פורסם

אם זאת הדיעה של רבים פה, אז צר לי מאוד שהאידיאולוגיה שלכם כל כך מעוותת.

מה השלב הבא, למכור נשק לפלסטינאים ?

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

• תוכן חדש...