Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7766 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תיראה מסוכן מאוד לקנות שם כי הסחורה שלהם רפרביש שזה אומר מתוקן

תמיד יש להם הכל ואם לא הוא יכול לארגן לך

ושלא יעבדו עליך אין להם אחריות !!!!

בכלל זה המחירים זולים אבל אם אתה רוצה להיות בטוח שזה רפרביש אז יש להם מדבקה אדומה בבר-קוד או מדבקה אדומה על המכשיר ואם יש עליה ירוקה זה גם רפרביש אבל במצב יותר טוב ותוודה שהבר קוד זה אותו מספר כמו שעל המכשיר

SPL-1 kicker solo-baric L7 12'-142.9db

פורסם

וואלה לדעתי יש ויש כאילו יש מקומות בתחנה שהמוצרים גנובים או משומשים ויש כאלה שהמוצרים חדשים

אתה צריך לבדוק את זה ולראות שלא מנסים לדחוף לך מכשיר מזוייף או משומש או פגום

אם יש לך חבר או מישהו שמכיר מישהו שמוכר בבאסטות שם אז תלך איתו ויהיה בסדר.

לירן

פורסם

בקשר לתחנה המרכזית אין לי הרבה מושג

אבל בקשר למה שמיקי אמר על הרפרביש זה שטויות אין כזה דבר רפרביש יותר טוב או פחות טוב

רפרביש זה מוצר שמתוקן ע"י החברה ומובא למצב כמו חדש....(אולי יש שריטה או בעיות קוסמטיות מזעריות שלא מפריעות לכלום אבל אין יותר טוב או פחות טוב מבחינת המכשיר.

היום זה המחר שדאגת לו אתמול.

פורסם

בכל החברות יש את המדבקות האלה בצבעים????:shock:

ומה ההבדל במכשירים כאשר יש מדבקה כזאת או כזאת????:crazyeyes

פורסם

קודם כל נסביר קצת את המושג כי אני לא בטוח שהוא הובן ב100%.

Refurbished זה מוצרים שנשלחו לחנויות והוחזרו עם בעיה , או ירדו מפס היצור עם פגמים שלא עברו את הQA הבסיסי של החברה ונשלחו חזרה לשיפוץ במעבדות המקוריות , אילו נחשבים למוצרים נחותים בגלל זה כי הם כבר נפתחו איך שאומרים From day one. פחות טובים הם לא אמורים להיות אבל בשורה התחתונה.

בארץ , ארץ המערב הפרוע , הרבה מקומות מוכרים בלי להצהיר ( לפחות בארה"ב זה לא חוקי הענין ) מוצרים כאלו שנקנים יותר בזול מספקים בחול.

BASS , לא לכל החברות יש מדבקות עם קטלוגים , אבל רוב החברות הגדולות שמכבדות את עצמן עושות את זה כדי להבדיל בין מוצר שהגיע לשוק לבין מוצר שלא עבר QA במפעל ולא הגיע לשימוש , ההבדל הוא במחיר שניתן לקנות אותם, חלק מהחברות ד"א עושות את זה על סמך החלקים שהוחלפו , בארה"ב יש חנויות של מפעלים ( לדוגמא סוני שביקרתי בא ) שמתעסקות רק עם מוצרים כאלו. אין לי מושג איך פיוניר ממתגים את הענין.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

BASS , לא לכל החברות יש מדבקות עם קטלוגים , אבל רוב החברות הגדולות שמכבדות את עצמן עושות את זה כדי להבדיל בין מוצר שהגיע לשוק לבין מוצר שלא עבר QA במפעל ולא הגיע לשימוש , ההבדל הוא במחיר שניתן לקנות אותם, חלק מהחברות ד"א עושות את זה על סמך החלקים שהוחלפו , בארה"ב יש חנויות של מפעלים ( לדוגמא סוני שביקרתי בא ) שמתעסקות רק עם מוצרים כאלו. אין לי מושג איך פיוניר ממתגים את הענין.

ליביו

כן החברות שמכבדות את עצמן שמות מדבקה בשביל להבדילבין רפרביש למכשיר שהוא לא ,

אבל מיקי אומר שהם שמות מדבקות בשביל להבדיל בין מוצר רפרביש אחד למוצר רפרביש אחר שהוא ברמה יותר טובה.... זה מה שלא נראה לי נכון

פורסם

יש ויש

תרשה לי להמליץ לך על אחד מעולה !!

קוראים לו ציון, הבסטה שלו היא עסק מוכר "צליל יפה".

לך לשם, תשאל מי זה ציון, אפשר להתמקח איתו.

על פיוניר 4650 ו 4700 הוא עשה מחיר טוב של 950 ש"ח (אפשר לקבל גם טוויטרים זולים מתנה).

הרדיו דיסקים האלה נמכרים בקבוצתיות ב 999 ש"ח (לא כולל משלוח).

הייתי אצלו כמה וכמה פעמים, פעם שקניתי, ופעם שהבאתי עוד חברים.

אני והם יצאנו מרוצים, איזה יחס, אפילו הרכבה חינם (תיקן גם כמה פלסטיקים שבורים על הדרך).

יאאלה, איך בא לי ג'חנון עכשיו...

פורסם
בשביל ההפרש בין 950 ל999 לא שווה לקנות במקום מפוקפק , מכשיר מפוקפק.

למה מכשיר מפוקפק?

יש לך ניסיון עם המכשירים של התחנה?

הרבה חברים שלי קנו ממנו מוצרים במחירים טובים והם הכי מבסוטים שיש אחי אז לא נראה לי שאתה צודק בטענה שלך....

אומנם התחנה המרכזית היא מקום מפוקפק אבל המוצרים שם לא מפוקפקים בכלל לפי החוות דעת של חברים שלי

לירן

פורסם
יש ויש

תרשה לי להמליץ לך על אחד מעולה !!

קוראים לו ציון, הבסטה שלו היא עסק מוכר "צליל יפה".

לך לשם, תשאל מי זה ציון, אפשר להתמקח איתו.

על פיוניר 4650 ו 4700 הוא עשה מחיר טוב של 950 ש"ח (אפשר לקבל גם טוויטרים זולים מתנה).

הרדיו דיסקים האלה נמכרים בקבוצתיות ב 999 ש"ח (לא כולל משלוח).

הייתי אצלו כמה וכמה פעמים, פעם שקניתי, ופעם שהבאתי עוד חברים.

אני והם יצאנו מרוצים, איזה יחס, אפילו הרכבה חינם (תיקן גם כמה פלסטיקים שבורים על הדרך).

950 עבור 4650 מחיר מאוד סטנדרטי, לא מבין מה פשר ההתלהבות... ווקאל מכרו בזמנו במחירים כאלו (והחברה, לעניות דעתי, הרבה יותר אמינה מאיזה באסטיונר ובהתחשב בכך שהם מחזיקים גם מעבדת תיקונים...).

• תוכן חדש...