Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7776 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אתה צודק, נשק האויב לא פוגע בך ישירות.

תמיכה בגנבים שהורסים לך את כל מה שעמלת עבורו זמן רב, זאת פגיעה ישירה שאתה מרגיש אותה על בשרך.

אז סליחה, טעיתי .. ההשוואה שלי לא היתה שוות ערך לפשע שדיברתם עליו.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

מי אמר שקנינו גנוב שם בכלל???

הוא סה"כ אמר שעם זה גנוב וזה עם קבלה ואחריות אז אין לו בעיה עם זה

שמע הרוב שמחפשים לקנות רדיו דיסק יעדפו לקנות מנרקומן שלא יודע מזה פיוניר 8600 ובשבילו זה 150 שקל להעביר את הלילה בסבבה במקלט...

Polo 16v 6N2 -My Previous ride

EAT SLEEP BOOST

פורסם

אני לא חושב שמדובר ברוב, אני חושב שאתה מדבר בשם כולם לחינם.

לא מסכים איתך בכלל.

בכל אופן עכשיו יצרתי קשר עם מנהל הפורום, לראות מה הוא אומר בנוגע לסוגיית "הגנוב" וההמלצות על מקומות שכניראה מוכרים מוצרים גנובים ..

ניתן לו להחליט, בסופו של יום זאת החלטה שלו על מה יהיו הדיונים\המלצות כאן.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

אף אחד לא ממליץ פשוט זה ידוע שאנשים מעדיפים זול משמע גנוב

משמע מעודד גנבים להמשיך

זה עצוב אני מסכים איתך אבל שורה תחתונה זה מה שקורה ולא אני ולא אתה ולא שום מנהל פורום יכול לעצור את זה

יום טוב...

Polo 16v 6N2 -My Previous ride

EAT SLEEP BOOST

פורסם

זול = גנוב ?

איפה אתה חי ?

כולם מעדיפים זול, האם זה אומר שהם מעדיפים לרכוש מוצרים גנובים ?

לא מסכים עם הקביעה הזאת, וכפי שאמרתי קודם לכן אתה עושה הכללה בשם כלל הפורום ואינני חושב שזה המצב.

בכל אופן, לא טענתי שמנהל הפורום יכול לעצור רכישת מוצרים גנובים, אבל הוא אכן יכול לעצור המלצות על מקומות שכניראה, מוכרות מוצרים גנובים.

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם
למכור ללא קבלה, זה לגנוב מהמדינה.
:roflmao: :roflmao: :roflmao: :roflmao:

מוכרח להודות, שזאת אחת היציאות היותר שנונות שהיו כאן לאחרונה ! :)

בכל אופן איל יצר איתי קשר, ומסתבר שהעמדה של הפורום לגבי רכישה, המלצה, ורמיזה למקום שכניראה, מוכר מוצרים גנובים .... הינה שלילית ביותר.

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

שי תפסיק כבר לעשות פרובוקציות בפורם

אף אחד פה לא המליץ לרכוש מוצרים גנובים זה לפחות מה שאני הבנתי

זה שאדם או שניים אמרו שאין להם בעיה לרכוש מוצר גנוב אין בכך שום המלצה לאחרים

לרכוש מוצר גנוב כמוהם

הכול עניין של מצפון

פורסם
צודק ב 100%.

היבואנים של קיקר הם אפריל טקליין.

טל

מאוד נחמד שהוא שלף תעודת אחריות של אוטופרט בייחוד שהם לא היבואנים של קיקר והם לא אלה שמספקים את האחריות של החברה.

את האמת - אפילו לא הייתי מודע לכך שלא אוטופארט הם היבואנים...

בכול אופן, אני רוצה רק לחדד משהו מדברי - אם הובן, ולו במעט, בהודעתי כי אני אומר ולו חצי מילה רעה על אוטופארט - לא כך הדבר!

אין לי כל ספק שלא כך אוטופארט מבצעים עסקאות.

אני מתעלק על הת'רד לרגע ואשאל, בעל עסק לאודיו לרכב אמר לי שיש חברה בשם FURI שאוטופרט היבואנים. אני לא שמעתי על חברה כזו אך בוא נאמר ומאחר שהמגבר נראה בול כמו אלפיין, איך לומר, נראה לי זיוף :roll: די גרם לפקפק בדבריו.

שאלתי - האם אכן אוטופרט מייבאת אותם, הוא אפילו טרח ושלף מאחת הקופסאות תעודת אחריות של אוטופרט...

פורסם

מירן לא יודע מהיכן אתה הבנת את דבריך.

מדבריו של גוקר אני יכול להסיק ולהניח שהחנויות שהוא ממליץ עליהן, יש בהן ספק סביר טוב מאוד שהן מוכרות ציוד גנוב.

ואותו זה כניראה לא ממש מעניין.

אין פה שום פרובוקציות, ושום עיניין של מצפון.

פשוט נתתי את עמדתו של הפורום בנוגע להמלצות על מקומות שכאלה, ועל הנושא כולו.

זה המצב ואיתו צריכים להתמודד, מה לעשות שכניראה לחלקנו, יש מצפון .. ולא ירכוש ממקום שכניראה, מוכר לנו גנוב..אבל פשוט לא איכפת לנו כי אנחנו מקבלים את שלנו במחיר טוב.

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

שי

רוב המוצרים שנמכרים בבסטות הם בודאות לא גנובים אלה ביבוא מקביל כמו רוב אתרי האינטרנט

הידועים

ולכן לא ניתן לומר שמכיוון שזול שם אז המוצרים גנובים (למרות שיכול להיות שמה שנימכר שם כיד שניה גנוב)

ובנינו לרוב האנשים לא אכפת לקנות היום מוצרים גנובים ברבע מחיר (לא שאני מצדיק את התופעה אבל זו המציאות)

פורסם

איפה טענתי שמוצר זול, הוא מוצר גנוב ?

להיפך, שללתי את הטענה הזו מפי wardevil.

בכל אופן לפי דעתי הדיון הזה הסתיים.

המשתמש עזב את הפורום.

• תוכן חדש...