Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7776 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

על המוצרים הנ"ל אני אתן לשאר להגיב, אתייחס לנושא הרמקולים בדש:

או שתנתק לאלתר ותעבוד עם רמקול אחורי, או שתחליף, אני משתמש בהם כחודשיים, מוגברים מהמערכת, ועכשיו, הם כבר לא משמיעים יותר צלילים, הם נהפכו להיות סאבוופרים קטנים, פשוט מחרחרים, אז זה לא ממש רעיון טוב.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

לא חייבים לנתק, פשוט להוריד אותן ב Fader ואז לא צריך לנתק אותם ולא להתעסק איתם, נראה לי הכי הגיוני, והכי פשוט..

פורסם

בדקתי את הרמקולים הקידמיים ברכב, ואני כמעט בטוח ב 100% שזה 4"..

יש למישהו רעיונות לגבי רמקולים 4" רגילים או קומפוננט, שמחירם בגדר הנורמלי?

פורסם

תראה, היום ניתן לרכוש ב-300-400 ש"ח סט קומפוננט של מאגנט, ולא חסרים רמקולים בכל תקציב, השאלה מה התקציב שלך ?

ואני אחזור על עצמי שוב:

מומלץ לעשות הגבהת עץ זויתית שתהפוך את הבמה של הרמקול כלפי מעלה ולא כלפי מטה כמו שהוא במקור.

פורסם

OrSe יש סט קומפוננט של מאגנט בגודל של 4"? והמחיר שלו בין 300-400 שקל? זה בערך כמה שאני רוצה להוציא לגבי רמקולים קידמיים..

בקשר לאחוריים אני דיי חושב בכיוון של ה MOREL PULSE 6X9, ואיזה מגבר שירים את הקידמיים והאחוריים..

הסכום שיש לי כרגע הוא בערך 1000 שקל, בעיקרון חשבתי להתחיל עם רמקולים אחוריים ומגבר שירים את האחוריים, ואז לאט לאט ל"שפר" גם את הרמקולים הקידמיים, ולחבר אותם למגבר..

פורסם

תתחיל כמו שחשבת להתחיל, ואח"כ תקנה קומפוננט, אינני יודע אם קיים המאגנט גם 4", אני יודע על הסט שלהם של ה-5.25 שניתן להשיג ב-350

• תוכן חדש...