Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7776 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם יכול להיות שרמקול של 400w יהיה עם הספק נקי של רק 80rms?? (פיוניר TSA6990)

זה נכון או שפשוט היצרן לא מפרסם את ההספק הנקי האמיתי??

כל אחד והסעיF שלו...

פורסם

זה בקושי 80 RMS זה פחות... הוואט בכלל לא קשור לRMS.. הוואט זה הצריכה של הרמקול RMS זאת אומרת REAL MUSIC SOUND בכלל לא קשורים אחד לשני.. הרמקול הזה ספציפית אולי 50 RMS

פורסם

אז תומאס =תשתה ותהנה מהערק אחי סבבה...

תומאס, אתה טועה...

RMS הוא הספק יעיל. לפי חישוב אמור להיות חצי מההספק המקסימלי רק שחברות מנפחות נתונים...

פורסם

רגע תומאס אז המורל פולס 6x9 הוא באמת 150 rms?

הוא יכול אז לפוצץ תחלון

rms זה הגבול שממנו הרמקול מתחיל לזייף?

כל אחד והסעיF שלו...

פורסם

אין מצב בחיים! אתה רוצה להגיד לי שהמורל 150 RMS יותר חזק מפוקאל 75RMS?!? אני מוכן להשוות בינהם ולשים כסף על הפוקאל שהוא הרבה יותר חזק ואיכותי!!

פורסם

לא יודע!!! רק להבליט את המצב.. רמקול מיצידי שיהיה 8905632986235 וואט 150 RMS הרבה פחות חזק ואיכותי מרמקול 200 ואט 75 RMS.. דיברתי על הרמקול הספציפי הזה של פיוניר! שאין מצב שהוא 80 RMS נקי!! ובלי קשר לזה שהוא 400 ואט

פורסם

כולכם טועים ...

עד כמה שאני יודע...

PMPO ואני לא זוכר את ההגדרה

זה כשמציבים את הרמקול בתנאים לא תנאים

שמשמיעים דרכו סיגנל של 1 קילו הרץ כמו הטון המציק ששומעים בערוץ אחד בלילה

ומשמיעים אותו בדיסטורשן (קליפינג) של 10 אחוז

אז יש קפיצות בהספק

וההספק הכי גבוה שהרמקול הגיע

זה הPMPO

יענו מערכת לבית שלי שהיא 100 RMS כל רמקול

כתוב עליה 3000W PMPO

ת'כלס בתנאים מטורפים וקריעה של הרמקול כמו מה שאמרתי

יש סיכוי שהוא יקפוץ לכזה הספק

פורסם

Warning:

A word of caution, many manufacturers of car audio can exaggerate their power ratings by using peak power (derived by using peak voltages). Peak power is twice as much as RMS power and is not indicative of the actual amount of work that the amp will do (driving your speakers).

Peak watts (misleading because many will take it as a true measure of the work that the amplifier will do when driving the speakers)

--------------------------------------------------------------------------------

If the manufacturer specifies wattage as 'peak power' they may say that they aren't trying to mislead their customers, but I believe that that is precisely what they are trying to do. They assume that the vast majority of people are going to accept the wattage as the maximum power that the amplifier can produce. If they use peak voltage to derive the peak power, the power specification may be legitimate but it is misleading. The peak power is mathematically twice the RMS power output.

מהזה בדיוק REAL MUSIC SOUND ?

גם אם הפיוניר האלה הם 100 וואט, והפוקאל הם בעצם 80 וואט.

זה לא מעיד על איכותו של הרמקול, ולווא דווקא מעיד על העוצמה שהוא יפתח.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם
Warning:

A word of caution, many manufacturers of car audio can exaggerate their power ratings by using peak power (derived by using peak voltages). Peak power is twice as much as RMS power and is not indicative of the actual amount of work that the amp will do (driving your speakers).

Peak watts (misleading because many will take it as a true measure of the work that the amplifier will do when driving the speakers)

--------------------------------------------------------------------------------

If the manufacturer specifies wattage as 'peak power' they may say that they aren't trying to mislead their customers, but I believe that that is precisely what they are trying to do. They assume that the vast majority of people are going to accept the wattage as the maximum power that the amplifier can produce. If they use peak voltage to derive the peak power, the power specification may be legitimate but it is misleading. The peak power is mathematically twice the RMS power output.

מהזה בדיוק REAL MUSIC SOUND ?

גם אם הפיוניר האלה הם 100 וואט, והפוקאל הם בעצם 80 וואט.

זה לא מעיד על איכותו של הרמקול, ולווא דווקא מעיד על העוצמה שהוא יפתח.

עם מה שאתה כתבת אני מסכים אבל הציטוט, מה זה בדיוק אמור להביע :

"The peak power is mathematically twice the RMS power output"

כבר דיברו על זה , זה לא נכון. הדוגמא שאני יכול להעיד בפירוש:

המורל דוטק 2 שאצלי, 120 RMS ומקסימום 300

האם 120 כפול 2 שווה 300? לא נראה לי. וזה כנראה מה שפותח התרד הניח

ולכן הפריע לו ההפרש בין הנתונים .

בקיצור, אין קשר מתמטי ! בין RMS לPEAK POWER אלה שני מושגים שונים

כשמדברים על רמקול. כשקוראים את הנתונים האלה כדאי להתייחס לRMS, כי זה

הנתון הרלוונטי כשרוצים להגביר את הרמקול.

Race Smart

פורסם

מי קבע ש100 וואט של פוקאל, ישמעו חזק יותר ?

צריך לשמוע פעם את הפוקאל, ופעם את הקאליפורניה.

אולי הקאליפורניה יפיק יותר באס ?

העובדה שפוקאל חברה יותר "רצינית", לא אומרת שהרמקולים שלה נצילים יותר, או מפיקים באס עצבני.

זה בסך הכל אומר שהבית טוב, וכניראה המוצר ישמע טוב יותר.

אני לא מבין למה אתם מייחסים זאת לכוח של המוצר, ולא לטיב הסאונד שלו.

לגבי הנוסחא, כמובן שזה נכון, מבחינת הנייר ככה זה עובד.

בגלל שהחברות כותבות מה שבראש שלהם - זה כבר נושא שנטחן.

תבוא למורל בטענות, לא לנוסחאות..

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

• תוכן חדש...