Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7778 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תומאס אני מהמרכז.

כמובן שאי אפשר להשוות בין פוקאל לקאליפורניה בום, פשוט ההשוואה לא ממש קולעת...

זה כמו להגיד, "אי אפשר להשוות אימפרזה טורבו לBMW320."

לשניהם יש 2 ליטר, אז מה ? הב אמ וו נוסעת מהר יותר בגלל שזה ב אמ וו גרמני, ולא יפני ?

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

תראה היפניות והגרמניות אלה הרכבים הכי טובים בעולם ולא מדובר על לסוע יותר מהר מדובר על אריכות חיים בלי צורך בהרבה טיפולים.. קח רכב יפני וגרמני תשווה אותם לרכב קוראני תראה כמה בעיות הוא יעשה לך.. אולי הוא ייסע מהר אולי אפילו יותר מהר מהגרמנית אבל אחרי כמה זמן הוא יתחיל לעשות פאדיחות.. החלקים של הגרמניות והיפניות יותר אמינים ומחזיקים יותר זמן

פורסם

אז למה כשאתה עושה השוואה בין פוקאל לקאליפורניה בום, אתה טוען שהפוקאל חזק יותר.

במקום לטעון הפוקאל אמינים יותר, נשמעים טוב יותר, וכו ?

דווקא בנתון שלא בהכרח נכון התמקדת... והכי שולי לטעמי.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

כי הוא איכותי יותר במקרה הזה גם בעוצמות חזקות נשאר איכותי ובנוי מחלקים טובים שהחברה מייצרת לבד..

במילים אחרות חזק יותר=איכותי יותר גם בעוצמה גבוהה

פורסם

טוב אם אתה אומר.

אני פשוט אקח את המילה שלך על זה :)

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

ריפרפתי לי בתרד'.. והבחנתי ב2 טעויות מצחיקות ועצובות.

RMS כן קשור מתמטית לPEAK.

RMS= root mean square

חבל שאנשים שלא מבינים כלום בהספקים מדברים בכזה בטחון. זה מוריד את רמת הפורום.

פורסם

שבוע טוסט לכל חברי הפרום!

זה התרד הראשון שנכנסתי עליו והנה זה כנראה יום המזל שלי,קצת בידור להתחיל איתו את השבוע...

תומאס אתה מתיימר להיות מבין אז תנסה לא לרשום שטיות כדי לא לפוצץ את התדמית.

פורסם
זה בקושי 80 RMS זה פחות... הוואט בכלל לא קשור לRMS.. הוואט זה הצריכה של הרמקול RMS זאת אומרת REAL MUSIC SOUND בכלל לא קשורים אחד לשני.. הרמקול הזה ספציפית אולי 50 RMS
זה אחת המשפטים הכי מצחיקים ששמעתי בחיים

פשוט מגוחך

הרגת אותי לגמרי ,כזאת שות לרשום צריך המון אומץ .

PMPO זה חישוב הסתברותי של הספק רגעי שבאופן מעשי אין סיכוי שיקרה

זה נתון לא רלונטי בעליל והתיחסות אילו היא מיותרת .

New - Acura NSX 573BHP of Hybrid Awesomeness

Old - Cadillac CTS-V V8 6.2 562 BHP

Older Subaru legacy 3.6R AWD limited

Oldest - Volvo S60 AWD 240 BHP haldex 4X4

• תוכן חדש...