Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7805 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב!

אני מחפש מגבר איכותי בסביבות ה-1000 ש"ח, של מגנט מקאודיו או פייז (חובה שתהיה אחת מהן), שיהיה עם 4 יציאות ושכל אחת תתן לי נטו 90 RMS נקי.

יציאה לסאב מספיק לי אפילו 200 ואט RMS נקי מכיון שאני לא חובב מושבע של סאבים (כאילו, שיהיה באס אבל בטעם ולא בום בום בהגזמה).

מי שיש לו המלצות לגבי מגברים מסויימים (ששמע את ההספק שלהם כמובן ויכול באמת להמליץ, לא על סמך עדות מחבר או מישהו שמע שלהוא היה וההוא המליץ, רק עדות מגוף ראשון הכוונה) מוזמן לעזור לי.

תודה, ליאור.

פורסם

הוא לא עומד בהספקים שהוא ביקש...

לא חושב שיש מגבר שמגיע להספקים נקיים כאלה בלי חארטות וזיופים...

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם

תומאס הבןאדם מקציב 1000 שקל למגבר אחי אין מגבר שיגיע לעוצמה כזאת במחיר כזה וגם אם כן זה יהיה לאנזר שאת ההצהרות שלהם כולם מכירים או משהו ממש לא איכותי

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם

אהה מצטער לא הבנתי נכון.. וללאנזר אין מגבר שמגיע ל90 RMS נקי! היה לי את הVIBE 438 לא שהוא לא איכותי.. נהנתי ממנו מאוד עד שהבאתי את הפיפיאיי מצהירים בו על 175 RMS ליציאה והוא אולי הוציא 50 וזה נבדק אצל המתקין שלי. מגבר שמוציא לפחות 90 RMS נקי ליציאה בחיים לא תמצא ב1000 ש"ח לא יעזור בית דין לרבנים צעירים!

פורסם

מהניסיון שלי, וחוות דעת שלי, הלוגיק מאוד חזק.. הוא אכן מוצהר כ100, אין לי מושג אם הוא אכן מספק 100, או אפילו 90 ..

אני יכול להגיד שהוא חזק לעומת הגברות דלות שהעמדתי אותו מולן. (לא התפלא אם הוא נותן באיזור ה90).

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

הקטע שרשמו בעבר בפורום שההצהרות של המגבר הנ"ל (gto 75.4) נימדדות(104 ארמס) לפי השיטה החדשה של הספירה של jbl והדגם ניקרא 75.4 אם כך לא בטוח אם המגבר הוא 75 ארמס או 104 ליציאה כמובן.

פורסם

דבר אחד בטוח, הוא מוצהר 104 לפי התקן החדש.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

ומה אומר התקן הזה? שאותה עוצמה שווה לעוצמות (בהצהרות) של מגברים אחרים או שזה נימדד ביחידות מידה שונות או משהו בסגנון?

פורסם

אי אפשר לעשות השוואות שכאלה, משום שתקן הוא רק הגבלות.

הוא לא קובע את אופי המדידה אחת לאחת, הוא רק נותן הגבלות, וכאלו מאוד גסות.

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

הבנתי תודה, פשוט הוא אחת משתי האפשרויות שלי לקניה ופחדתי שהוא רק 75 ארמס ואז הוא לא יספיק לי ממש.

תודה על שיתוף הידע :wink: .

• תוכן חדש...