פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,396 נושאים בפורום הזה
-
- 1 תגובות
- 646 צפיות
היי התייעצות של הרגע האחרון לפני קניה כמה שווה לשלם על מכשיר sony m8800 תודה http://sm.crutchfield.com/S-Pfc64eHKLXG/cgi-bin/ProdView.asp?g=62700&id=morephotos&pi=3&i=158m8800&display=L#Tab
הודעה אחרונה מאת miran80, -
- 12 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אוקיי חבר'ה החלטתי להחליף את זוג העגלות שקיימים אצלי ברכב לזוג חדש, ברכב קיים מגבר לסאבים של פייל דגם PLA1085 לאלו שלא מכירים http://www.pyleaudio.com/itemdetail.asp?brand=pyle&cat1=Car%20Audio&cat2=Amplifiers&model=PLA1085 לאחר חיפושים ברשת מצאתי שתי מתמודדים: 1) הסאב המככב פה בפורום של פיוניר 305C http://www.audionet.co.il/details.asp?id=493&lead_id=&look= 2) לעומת הסאב של לאנזר MAX-12 http://www.netaction.co.il/sale.php?sale=2182701 חשוב לציין שאת הסאב של לאנזר לא שמעתי מעולם, לעומתו שמעתי את הפיוניר (זוג) על מונובלוק, עדיין אי אפשר להשוות למגבר שקיים אצלי. לשאלתי-מה עדיף מבחינת נצילות, מבחינת עוצמה? אני מחפ…
הודעה אחרונה מאת mikiii, -
- 2 תגובות
- 908 צפיות
מה יותר עדייף לקנות? KENWOOD KDCMP6026 או PIONEER DEHP5650 המחיר הוא כמעט אותו מחיר אלה שמבינים עניין תנו תגובה
הודעה אחרונה מאת VCluBBer, -
- 4 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
איזה כברלים אני צריך עוד כדי להתקין סאב ומגבר חוץ מאר סי איי....
הודעה אחרונה מאת אחד מתחיל, -
- 2 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום לכולם יש לי בעיה קיבלתי סאב (ביתי) של חברת סוני הדבר היחידי שרשום על הסאב הזה שההתנגדות שלו היא 6 אוהם חוץ מזה אני לא יודע עליו כלום ניסיתי לחבר אותו למגבר ובקושי אני מוציא ממנו משהוא בנוסף הוא זקוק קרוס אובר שיתן לו רק צלילים נמוכים אני מאוד רוצה את הסאב הזה ואני כרגע אובד עצות לגביו אשמח אם מישהוא פה יוכל לעזו לי.
הודעה אחרונה מאת BMW_525_89, -
- 3 תגובות
- 734 צפיות
הבאתי לפני כמה ימים מגבר בן 14 שנה בערך מגבר איכותי מעולה עושה עבודה נפלאה רק מה יש לו בעיה קטנה: כשמשחקים עם הכפתור של הווליום הוא עושה רעשים כמו שיש רעש בטלויזיה כשרואים שלג חשבתי לקנות ספרי מגעים אלקטרוני ולנקות אותו, מה אתם אומרים זה יפתור את הבעיה? המגבר עמד כמה שנים בלי שידליקו אותו כנראה שהוא קיבל קורוזיה, אני לא ממש מבין גדול אבל מה עוד אתם ממליצים לי לבדוק כשאני כבר מפרק לו את המכסה בשביל הכפתור הבעייתי?
הודעה אחרונה מאת BMW_525_89, -
בעיה בסאב!
מאת civic96- 4 תגובות
- 895 צפיות
היום נסעתי באוטו כרגיל ופתאום הפסיק לעבוד לי הסאב....(JBL) לאחר בדיקת החיבורים למגברים ראיתי שהכל מחובר כראוי, לאחר מנוחה של כמה שעות הסאב התחיל לעבוד שוב,ולפני כשעה הוא שוב הפסיק לעבוד. העלתי אותו הביתה פתחתי אותו ושמתי לב שהסאב מתחיל לעבוד לאחר שאני משחק עם החוטים שהולכים מהפלוס והמינוס של הסאב לממברנה שלו... מישהו אולי יודע איך לפתור את הבעיה? האם כדאי לשלוח את הסאב למעבדה של החברה(יש לי עדיין אחריות עליו)! תודה לכולם ולילה טוב!
הודעה אחרונה מאת נהגת שודים, -
יש לי רדיו דיסק קנווד הייתי רוצה להחליף אותו תמורת סאב וופר אם יש מעונינים צרו קשר...............
הודעה אחרונה מאת zvit, -
- 6 תגובות
- 905 צפיות
אני מחפש מגבר 2 ערוצים איכותי שיגביר לי את ה-TS-W305C של פיוניר איזה מגבר כדאי לקנות ,משהו שינצל אותו באופן מקסימלי,ויתן לו תדרים נמוכים כמו שצריך בשביל באמת להרגיש אותו
הודעה אחרונה מאת איציק ט, -
- 4 תגובות
- 904 צפיות
אז ככה הציעו לי מגבר של קיקר הדגם Kicker 04SX700.4 עכשיו מה דעתכם שווה 2000 ש"ח תקחו בחשבון שאין אחריות עכשיו אין אחריות אז אתם מכירים מקום שאפשר לתקן את המגבר הזה עם חקלים מקוריים ? לינק למגבר: http://www.onlinecarstereo.com/CarAudio/ProductDetail.aspx?ProductID=13881
הודעה אחרונה מאת smash1, -
- 7 תגובות
- 1 אלף צפיות
משהו איכותי שיהיה לו פנל,רמקולים,סאב,טוויטרים ומגבר ועם צריך עוד משהו אז בבקשה... אבל מקס 4000 ממש ממש ממש תודה
הודעה אחרונה מאת mdma, -
- 12 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שלום רב לכולם! אני שמח לבשר שהיום קניתי (סוף כל סוף) את הרדיודיסק המיוחל שרציתי, 646 של קלריון. מכשיר ברמה אחרת, באמת מעולה, יש בו הכל - מומלץ בחום!!!
- 3 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
היום התקנתי מערכת רצינית.. רדיו דיסק פיוניר 8600 מגבר לסאבים רוקפורד 6001 P מגבר לרמקולים P8004 2 סטים FNQ קבל דיגטאלי 1 פראד 2 סאבים רוקפורד P2 חיווט מלא של רוקפורד פיוז 150 אמפר המערכת מותקנת בגולף V5 שאני שומע כ-דקה ואפילו פחות בוולים גבוההה פתאום נעלם המוזיקה (הרמקולים מפסיקים לעבוד) ורק הסאב עובד והמגבר של הרמקולים נכנס למצב הגנה ואחרי כ2-3 שניות חוזר המוזיקה מישהו יודע מה הבעיה? יכול להיות המצבר חלש? המגבר מקולקל? חיבור לא נכון? והקבל מראה מתח של קצת יותר מ14... תודה לכל העוזרים
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 778 צפיות
המגבר הראשון שלי קניתי אותו מהדיוטיפרי.. הוא אמור לעבוד עם רמקולים פיוניר 350 וואט. מה אתם אומרים עליו?.
-
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
תסבירו לי בבקשה מה זה רמקולים נצילים. מה המושג הזה אומר ואם הוא קשור לדציבלים אז איך.ואיך יודעים איזה רמקולי נציל יותר?
הודעה אחרונה מאת maphisto, -
- 8 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
הסאב הזה: http://www.netaction.co.il/sale.php?sale=2182701 זבל סיני או סאב נחמד ביותר שנותן בראש..? כתוב 1000W...וגם ראיתי שמישהו כתב שהוא 500RMS....זה נכון? מישהו שמע..? הרכיב...? פירק...? את הסאב הזה?
-
- 0 תגובות
- 827 צפיות
מה אתם חושבים על הסאב הזה? אך הוא מבחינת איכות? כעיקרון אני מתכוון לבנות מערכת שתבסס על SQ אבל אני רוצה שהסאב ידפוק יפה! למישהו יש הצעה גם לסאב אחר? ומישהו יודע כמה הסאב עולה בארץ ואם יש אתר אינטרנט שמפרסם אותו?
הודעה אחרונה מאת down2u, -
- 11 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
לפני כמה ימים נסעתי לי בדרכי לנהריה , על הכביש המהיר שמתי לב פתאום שמחוג הטורים מקפץ לו ידעתי שהמחוג מקולקל עוד מימי קדם , אבל עכשיו זה משהו חדש לאחר התקנת המגבר והסאב באוטו , מחוג הטורים קופץ לפי המנגינה ! אז עכשיו עזבו את האורות שמהבהבים לפי הקצב , נראה אותכם עושים את זה בשעון הטורים ! נ.ב. לא להבהל , רק השעון דפוק , הטורים לא קופצים במנוע....
הודעה אחרונה מאת smash1, -
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
עשיתי סבב טלפונים קצר וגיליתי שלהתקין מגבר ולחברו לסאב ו 2 רמקולים עולה כולל הכל 300 שקל.. עכשיו השאלה שלי היא איזה ציוד בדיוק אני צריך כדי להתקין מגבר 4 ערוצים,לחבר אותו בגישור לסאב,ואת שני הערוצים הנותרים לחבר לרמקולים אחוריים. האוטו המדובר הוא דיהטסו שרייד שנת 92 כך שלא צריך כבלים ארוכים מדי, עכשיו אני צריך לדעת אם לקנות את הערכה ה"סטנדרטית" שכוללת את ה 5 מטר rca והבית פיוז והכו'...או שללכת לחנות אלקטרוניקה ולקנות את כל הרכיבים לחוד? כמו כן לרדיו דיסק שלי יש 3 יציאות rca ומתח יציאה של 5V ...איך כל זה משפיע על ההתקנה שלי? כל זה כמובן אם אני יחליט לחסוך 200 שקל ולנסות להתקין לבד..
הודעה אחרונה מאת snowbol, -
- 4 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
לתותחים שבינכם אני צריך הסבר ועזרה מקצועית חברה שלי רכשה אופל טיגרה ומאחור אין הכנה ל6*9 כמו ברכבים הסטנדרטיים מה אתם ממליצים לעשות? כמו כן שמתי לב שיש חור בין המושבים האחורים ולפי הבנתי זה בא מקורי מהחברה חשבתי להצמיד סאב כך שהרמקול יצא בדיוק בפתח , איך נראה לכם?
הודעה אחרונה מאת WildBeast, -
- 12 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
HU: PIONEER 7600 - 1400NIS Component: Morel Pulse - 500NIS Speakers - Infinity REF9603I 6*9 300W Peak 100W RMS - 700NIS מחיר כולל: 2600 ש"ח מה דעתכם על המערכת?? ד"א יש לי בבית מגבר של פלטיניום אודיו 1200W V12 וסאב של SoundXtreme USA 1000W כמה יעלה לי התקנה מלאה של כל הרכיבים(HU, קומפוננט, רמקולים 6*9 - יש כבר חיתוך מאחורה, מגבר וסאב) אני רוצה לדעת גם כמה יעלה לי התקנה עם פלטה בבאגז'(כאילו לשים פלאטה כזאת עטופה בבד בצבע של הבד של הבאגז' שירכיבו עלייה את המגבר ולא על המושבים עצמם) - תמונות של הפלטה: http://www.bizinfo.co.il/grease-stereo/uploadimages/big/238.JPG http://www.bizinfo.co.il/grease-stereo/uploadimages/big/233.JPG http://www.b…
הודעה אחרונה מאת WarDevil, -
- 2 תגובות
- 738 צפיות
מה עדיף? לכוון את המגבר של הסאב על חצי קבוע ובהד יוניט לכוון על מינוס2-3 או לכוון את המגבר על רבע קבוע ובהד יוניט לכוון על פלוס 2-4? תודה
הודעה אחרונה מאת mdma, -
- 11 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
טוב, אחרי ששיגעתי את השכל לפני חודש בנושא סקופ החלטתי לממש את כל עניין הבדיקה. לצורכי אימונים נבחרו שני חברים שבבעלותם מכוניות עם מערכות, כמובן לא שלי! (מה אני משוגע להתאמן בפעם ראשונה על עצמי ועוד בטעות להרוס משהו). הבדיקה הייתה שיטחית ולא כללה פירוק ה-HU לצורכי בדיקה. מכונית א' של חבר כוללת HU של קנווד עם מגבר של DHD וסאב של פיוניר 305 (מערכת מעפנה אם לציין). מכונית ב' כוללת HU פיוניר DEH-7600, מגבר רוקפורד 800.4, סאב רוקפורד 200 RMS וקומפוננט FNP של רוקפורד של 50 RMS (בעלי העין החדה מביניכם יבחינו שמכונית ב' של חבר שייכת לדוגמא של טמבל שהוציא המון כסף לא נכון על רכיבים לא מתאימים מבחינת הספקים לרכב, הוכחות לגבי טמבליות יוצגו בנוסף בהמשך). הבדיקה התחילה משעות הצה…
הודעה אחרונה מאת Eddy, -
- 19 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
שלום רב! רציתי לקנות מגבר לאוטו ורציתי לדעת אם למישהו יש ניסיון עם jbl. יש 2 דגמים ספציפיים שאני מעוניין לקנות, אני אביא לינק מהאתר של הדיוטי. אם יש מגברים איכותיים יותר או באותה רמה בערך באותם מחירים, אני אשמח לקבל תגובות ומידע כללי. התקציב הוא גג 1500 שקלים. בלינק שאתן, אנא התייחסו רק למגברי ה-jbl שבאתר, תודה. http://www.sakaldutyfree.co.il/Index.asp?CategoryID=123
הודעה אחרונה מאת mdma, -
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 931 צפיות
טוב אז ככה קיבלתי רדיו דיסק של בלופאנקט ויש בעיה.....אין לו RCA.... עכשיו יש מקום לצמת חוטים נוספת שהסבירו לי שמיועדת לחיבור למגבר.... אם למישהו יש מושג על איזו צמה בדיוק צריך ואיפה אפשר למצוא אותה בבקשה שיגיד לי.... הדגם של הרדיו הוא: SUN REMO RD 168 תודה מראש,
הודעה אחרונה מאת mdma, -
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אני רוצה לדעת איך הוא לדעתכם..מההשוואות שעשיתי הוא יותר טוב אפילו מפיוניר 7650 באפשרויות כיוון צליל שלו (ונעזוב את השכלולים פנל חשמלי מתכוונן 3 מצבים נשלף תלת מימד וכ"ו) ויש לו 4v pre out שלפיוניר יש רק 2v!!! אני מעוניין לרכוש אותו הוא עולה 1700 ש"ח במזומן אבל הדבר היחיד שביאס אותי הוא שזה דגם יוצא (משנת 2003 הוא נמכר) ונשארו אחרונים האם עדיין שווה לקנות אותו?? עם 3 שנים אחריות של "שר" פעם הוא עלה 2500 ש"ח או להוסיף 300 ש"ח ולקנות את הlh500?..ויש לי פזו 106 שנת 98 עם סרוין ווגה 60w rms מאחורה תמליצו לי על קומפוננט עד 650 ש"ח מזומן טובים ומומלצים..תודה.
הודעה אחרונה מאת Ofer Dotan, -
ריח שרוף מהמגבר
מאת פגו- 3 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום לכולם. ברשותי מגבר של פאווראקוסטיק 400 וואט. אתמול ,תוך כדי נסיעה הפסיקו לעבוד הרמקולים האחוריים+הסאב,המחוברים למגבר הנ"ל. כשבדקתי ,מצאתי ששני הפיוזים שעל המגבר נשרפו. ניסיתי להחליף את הפיוזים וגם הם נישרפו. פירקתי את המגבר,ומצאתי כי ישני רכיב בצבע שחורבצורת מלבן עם חור בחלקו העליון בגודל של חצי ס"מ,על ס"מ לערך שממנו ניגרם הקצר(היו סימני חריכה בקצהו העליון). לציין כי הרכיב הוא בעל 3 רגליים. הוצאתי את הרכיב הנ"ל,ולצורך בדיקה נוספת חיברתי שוב את המגבר,והוא אכן עבד כרגיל,באותה עוצמה כמו קודם. השאלה שלי היכן ניתן למצוא רכיב כזה(אני גר באיזור נתניה),ומה יכולה להיות הסיבה של קצר כזה. בתודה עמי(פג'ו)
הודעה אחרונה מאת אסי, -
- 7 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
יש לי חבר שיש לי באוטו פנל של Kenwood ורמקולים מאחורה שלהם אבל הם לא עובדים כל כך טוב הוא רוצה להחליף אותם ... השאלה היא אם הוא יכול להתקין רמקולים של פיוניר מהדגם TSA6960 גודל "6x9 הספק 240 וואט Way 3 Way ואם הכל יעבוד כמו שצריך? תודה לעונים
הודעה אחרונה מאת FreeStyle, -
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
היום המערכת שלי התחילה לעשות רעשים סטטיים ברמקולים האחוריים(פיוניר). הרמקולים ישנים אבל נותנים 50 RMS והמגבר מגביר לי 75 RMS לערוץ. לא נראה לי שהגעתי היום לווליום כזה גבוה שיחנוק לי את הטוויטרים.... בכל מקרה חזרתי הביתה בערך בשבע וחצי ובערך בשמונה וחצי יצאתי לת"א והמערכת עיוותה לי פתאום את כל הצלילים הגבוהים עד כדי כך שלא הייתי מסוגל לשמוע מוזיקה! חזרתי הביתה התעסקתי קצת עם המגעים של המצבר ועם המגעים במגבר מאחורה ואני מקווה שזה יסתדר... למישהו יש רעיונות? כל פעם שאני מדליק את הרדיו-דיסק(יש כבל רימוט שיורד למגבר) אני שומע מין בום כזה של מתח ראשוני מאחורה.... אולי זה הבעייה? בתודה מראש שלד
הודעה אחרונה מאת elad1299, -
- 0 תגובות
- 766 צפיות
שלום לכולכם... איפה אני יכול לרכוש קרוסובר בלבד, ולא את כל הקומפוננט? לא חשוב כרגע של איזה חברה. תודה מראש
הודעה אחרונה מאת idan10,
-
מי מחובר 51 משתמשים רשומים, 7 אנונימיים, 1,226 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- itaimoto
- הדיין
- farkash7
- SlowRide
- stx
- bjlb
- גיא_מ
- danbr
- Iwind
- davemustaine87
- Ron Poh
- discoTD5