Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

רדיו דיסק jvc kd-lh300


dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7812 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה לדעת איך הוא לדעתכם..מההשוואות שעשיתי הוא יותר טוב אפילו מפיוניר 7650 באפשרויות כיוון צליל שלו (ונעזוב את השכלולים פנל חשמלי מתכוונן 3 מצבים נשלף תלת מימד וכ"ו) ויש לו 4v pre out שלפיוניר יש רק 2v!!!

אני מעוניין לרכוש אותו הוא עולה 1700 ש"ח במזומן אבל הדבר היחיד שביאס אותי הוא שזה דגם יוצא (משנת 2003 הוא נמכר) ונשארו אחרונים האם עדיין שווה לקנות אותו?? עם 3 שנים אחריות של "שר" פעם הוא עלה 2500 ש"ח או להוסיף 300 ש"ח ולקנות את הlh500?..ויש לי פזו 106 שנת 98 עם סרוין ווגה 60w rms מאחורה תמליצו לי על קומפוננט עד 650 ש"ח מזומן טובים ומומלצים..תודה.

פורסם

זה שמדובר בדגם יוצא לא צריך להפריע לך. אז מה אם הוא דגם ישן ? תמיד יהיו דגמים טובים יותר וחדשים יותר.

אם הרדיו דיסק הזה מציע לך את הפיצרים שאתה צריך ורוצה אז תלך עליו.

לא ממליץ להוסיף עוד קצת כסף בשביל לקנות את הדגם השני .

כן ממליץ להוסיף קצת לתקציב של הקומפוננט ולרכוש דוטק.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

×
×
  • תוכן חדש...