פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,397 נושאים בפורום הזה
-
- 0 תגובות
- 766 צפיות
שלום לכולכם... איפה אני יכול לרכוש קרוסובר בלבד, ולא את כל הקומפוננט? לא חשוב כרגע של איזה חברה. תודה מראש
הודעה אחרונה מאת idan10, -
- 22 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
220\330\180\יותר... ? כמה ? תודה רבה
הודעה אחרונה מאת בולי, -
התחדשתי בזוג סאבים צנועים. 1 2
מאת Guest תמיר .א.- 20 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
שני סאבים 15 אינץ של ELDER PRO AUDIO http://www.elderaudio.com/elder_en/products/Low-Frequency%20Loudspeaker/15LB100-L/products%2015LB100-L.asp כול אחד: 800W 400WRMS 4 אינץ VOICE COIL 96.3dB רגישות מגנט 10 אינץ. 9.8KG ! היום בלילה אני יחבר אותם ונראה מה הם מציעים. ניתראה בתחרות SPL הבאה . תמיר
הודעה אחרונה מאת silver.d, -
- 17 תגובות
- 2 אלף צפיות
אני לא יודע אם זה קשור לפה או לפורום הטכני, אז נא להעביר אם יש צורך. כל האורות של הרכב (האורות בחוץ+רדיו דיסק+לוח שעונים ומזגן) הבהבו חזק מהבאסים. גם הרדיו דיסק כבה לי פעמיים במשך הנסיעה. ואחרי שהתנעתי שוב את הרכב הכל חזר לקדמותו (מצב נורמלי...). למישהו יש רעיון ממה זה קרה? יכול להיות שהמצבר על סף קיצו?
הודעה אחרונה מאת הלו_מאדאם, -
- 9 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
מה אתם חושבים על המגבר הזהmagnat the rock 800?האם magnat היא חברה אמינה והמגברים שלה איכותיים? אני רוצה להגביר עם המגבר הזה פולס 9*6 150 rms למגבר יש 110 rms איך אתם חושבים זה ישמע מספיק טוב? כמו כן המחיר של המגבר ממש זול בשביל העצמה שלו 950 ש"ח זה לא קצת מוזר?
הודעה אחרונה מאת gal75, -
מגבר לוג'יק 1 2
מאת Shai_sk8- 17 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
חבר שלי קנה מגבר לוג'יק 4 ערוצים. עכשיו אנחנו די מבינים בחשמל ואלקטרוניקה אבל אנחנו לא בטוחים ולא רוצים לקחת סיכון אז הייתי רוצה פירוט ממש על התקנת מגבר לאוטו. הבנתי שאת ה+ של המגבר מחברים ל+ של המצבר. והבנתי גם שצריך לחבר את ה- לשלדה, אבל לאן בידיוק?! אם אפשר שרטוט זה יהיה מעולה. ואם הRCA והREMOTE נראה לי שאני כבר יסתדר. וגם אם החיבור של הרמקולים והסאב אנחנו כבר נסתדר. תודה מראש!!!
הודעה אחרונה מאת NOSiVIC, -
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום לכולם, יש לי מערכת ברכב הכוללת קומפוננט מגבר וסאב , שהכל מחובר למגבר. בעת סיבוב מתנתק לי השמע ולאחר כן חוזר.... מה זה יכול להיות? עיזרו לי בבקשה. תודה יניב
הודעה אחרונה מאת dimal007, -
- עוקב אחד
- 11 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום לכם, קודם תודה רבה על כל העזרה בהודעות הקודמות שפתחתי בסוף לא קניתי חברה פשוטה כמו שאמרתם, קניתי את ה jvc kdg 405 !! הנה התמונות ו.. והנה התיבה "הפירמידה" בתוצאתה הסופית החוטים שאתם רואים הם לרמקולים מאחורה, עדיין לא חיברתי... אנא אל תרשמו תגובות שליליות... נ.ב טפו טפו טפו, חמסה חמסה חמסה
הודעה אחרונה מאת tisan4us, -
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
האם זה סביר? בשמיעת דיסקים, רדיו FM, רדיו AM - צד שמאל במערכת נשמע חזק יותר מצד ימין. גם ברמקולים הקדמיים וגם באחוריים, ואם הופכים את חיבורי ה-RCA במגבר, זה עובר לצד ימין... מה יכול להיות מקור העניין, בהנחה שמדובר בבעיה?
הודעה אחרונה מאת Itch, -
- 5 תגובות
- 763 צפיות
יש לי פיאט אונו ואני מוכר אותה עוד חצי שנה בערך. עכשיו אני מתלבט אם לקנות קומפוננט (שבשביל זה צריך לעשות בנייה ב300 ש"ח +-), או לשים מקדימה "3.5 (או "4) ומאחורה 6X9" מוגברים. כרגע יש לי מגבר של לוג'יק וסאב של פיוניר 305C וזה עוד לא מותקן על הרכב. שווה להשקיע בבנייה למרות שזה רק לחצי שנה בערך או לקנות 6X9 ולחבר אותם למגבר?
הודעה אחרונה מאת mdma, -
-
- אחראי פורום
- 13 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
ובכן הרעשים הינם לא כאשר המערכת עובדת אלא מתי שהיא לא עובדת. ובכן העניין הוא שגם כאשר המערכת עובדת וגם כאשר היא לא , הרעש קיים. אכן!, ביצעתי בדיקה של מינוס , פלוס , RCA וכו' וכו'. מה שאומר שאין נגיעות בגוף הרכב ע"י אלמנט \ כבל כל שהוא. הרעש הוא מהמגבר, אבל אני לא יודע מה גורם לכך. פרט לעובדה הזאת חשוב לציין כי רק צד שמאל מרעיש. מה שהופך את זה ליותר מוזר. כמו כן הרעש הוא לא גבוהה בשמיים וכו', והוא סביל , אבל בכל אופן אני מחפש פיתרון לבעיה הזאת. מה לעזאזל יכולה להיות הסיבה ? זרם כלשהו עובר בוודאי לצד שמאל, אבל הייתכן הדבר כאשר המגבר לא עובד ? . אני פשוט אני ממש לא מוצא סיבה לנ"ל. אנשים עזרה בבקשה עם רעיונות יצירתיים .
הודעה אחרונה מאת LoudGuy, -
-
קבל דיגיטלי
מאת זיו 626- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
מה זה? תודה
הודעה אחרונה מאת tisan4us, -
- 13 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
היי איזה סוג קומפיננט עדיף לי לקנות ב-4 אינץ או את המורל דוטק או את הדראקסטר סדרה שניה. מה יותר טוב מבחינת איכות ועוצמה? תודה
הודעה אחרונה מאת זיו 626, -
- 33 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
אז הסיפור שלנו מתחיל לפני כחודש ימים, לאחר שרכש חברי HU מדגם DEH-P9600MP קומפוננט מסדרת המילניום של מורל , שנשרף לאחר כמה ימי שימוש, ורמקולים אחוריים אקסייט, שלא שווים עוד פירוט, החליט להשתדרג. ארגנו סאב בניייה ביתית ומגבר אמריקני לא מוכר בכדי שיהיו בשימוש באופן זמני, עד שימצא את מבוקשו. ואם אתם תוהים אז כן שמעו מצויין והכל בזכות ה-HD המעולה הזה. ריחרחנו בחנויות שונות חיפשנו את החיה שמושלמת, אחרי חיפושים, בירורים לגבי מחיר מצאנו את מבוקשנו, סאב מבית לאנזאר מסדרת אופטי,להן לינק : http://www.lanzar.com/itempage.asp?MODEL=OPTI1232D ובכדי שהחיה המטורפת הזו תפעל באופן אופטימלי הצמדנו אליו מונו בלוק גם כן מבית לאנזאר ומאותה סדרה, להן לינק: http://www.lanzar.com/itempag…
הודעה אחרונה מאת smash1, -
- 1 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
האם למישהו יש נסיון או שמישהו שמע על המוצרים של החברה? זו חברה אמינה? האם המגבר הזה http://www.soundonline.co.il/Product.asp?Pid=9202&Cat2Cat1ID=3&Cat2ID=4 טוב בשביל זוג מורל פולס 6X9? תודה רבה מראש!
הודעה אחרונה מאת norco, -
- 0 תגובות
- 742 צפיות
אהלן חברים. יש לי פרמייר עם MP3 - הבעיה היא שדיסקים של MP3 מלווים בזימזום (רחש חשמלי). בדיסקים רגילים/צרובים אין בעיה - חשבתי שהבעיה זה הצורב שלי או הדיסקים אך שמעתי אותם במערכות אחרות ואין את הבעיה הזו. למי אני הולך כדי לתקן אותו ? וכמה בערך זה צריך לעלות ? דרך אגב אני מת"א
הודעה אחרונה מאת jingel, -
- 0 תגובות
- 883 צפיות
כמה עולה מכשיר כזה??+חווות דעת תודהה לעונים. . .
הודעה אחרונה מאת bkantor, -
- 7 תגובות
- 922 צפיות
שלום. היום קיבלתי סוף סוף את הרמקולים של פיוניר הדגם של ה350 וואט. ואני מתכוון לרכוש מגבר של boss audio ba2900 4 ערוצים. עכשיו יש לו 60 וואט rms לערוץ. אם אני יגשר לו את 4 הערוצים ל2 ויחבר לו את הרמקולים בגישור זה לא יהיה יותר מידי בשביל הרמקולים וישרוף אותם?
הודעה אחרונה מאת terminatorx, -
קומפוננט 6*9
מאת Nitro_86- 9 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום לכולם השאלה שלי זה האם למורל יש גם קומפוננט 6*9 אם כן אשמח לשמוע המלצה שגיא
הודעה אחרונה מאת mikmik, -
- 3 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
יש לי את המגבר של לוגיק 800 וואט (plx44) ורציתי לשאול מישהו מבין אים אני יכול לעשות את המגבר יציאה אחת של 800 וואט במקום 2 של 400 וואט? בכל מקרה תודה לכל מי שעוזר!!!
הודעה אחרונה מאת mikmik, -
- 3 תגובות
- 887 צפיות
תגידו יש מצב שהמגבר Plx-44 של לוג'יק 4 ערוצים עולה בדיוטי פרי 99 דולר????? כי בארץ מוכרים אותו בסביבות ה800 שקל +?!?!?!??!?!?! אם זה נכון.. כנראה שאני ילך עליו ולא על הboss audio ..
הודעה אחרונה מאת terminatorx, -
-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום, מתחיל להתחמם וכאמור אם אני לא משיג COVERים ל6X9 שלי הם יאכלו ויתקשו מהר ללא הפריט הנ"ל יש למישהו רעיון אולי בניית פייבר משהו...לא יודע... אולי COVERים 6X9 לתרום. עצות בבקשה!. תודה ובברכה. אדי.
הודעה אחרונה מאת FreeStyle, -
-
- 0 תגובות
- 664 צפיות
יש לי סאב של אינפיניטי . אינפיניטי קאפא פרפקט 12. הוא סליל אחד של 4 אום. עכשיו . אני בונה לו תיבה או אטומה או פורטד. . אבל בגלל שטח הבג'ז הקטן יחסית שיש לי (רנו קליאו 98 אני מחפש להפיק את הכי הרבה עוצמה מהסאב. אני מחפש בס חד וחזק. התיבה היא או 1 CF עד 1.75CF לפתוחה. יש לית את כול הנתונים של החברה. לפי האתר הרשמי שלהם. אז מי שמוכן לעזור לי , שירשום את איזה נתונים צריך. אגב ההגברה היא 1200D של לאנזר . אזיזה נותן שצריך - נפח האוטו- הבגז- חומרים, מידות, נתונים ה כול אני ינסה לאתר. תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת Soundman, -
- 0 תגובות
- 739 צפיות
אני בשלבי הרכבה של מערכת עם דגש על איכות צליל (לא מחפש לפוצץ את העולם) הציעו לי מגבר SOUNDSTREAM EGA4220 - שח 1400 קומפוננט Hifonics - שח 1000 וסאב Cerwin Vega 12 - שח 1200 מה דעתכם על המחיר והאיכות?
הודעה אחרונה מאת bds021, -
- 1 תגובות
- 744 צפיות
מישהו יכול לספר על הקומפוננט 100V2 של פוקאל (FOCAL) ומה אמור להיות בערך המחיר שלו בארץ.
הודעה אחרונה מאת sound boy, -
- 2 תגובות
- 795 צפיות
שלום לכולם , רציתי את דעתכם על מבצע מערכת לרכב שמצאתי. מה דעתכם על איכות המוצרים והתמורה למחיר ? http://www.cheaper.co.il/product.asp?productid=544&CatCode= תודה לעוזרים.
הודעה אחרונה מאת Vast_27, -
- 0 תגובות
- 771 צפיות
הייתי רוצה לדעת איך המגברים של "Lighting Audio"? והאם הדגם B2.150.2 ירים טוב סאב של Pioneer? יש לי הצעה לקנות כזה מיד שנייה תודה.
הודעה אחרונה מאת Jeka, -
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום באימפרזה יש בדלתות מאחור חור לרמקולים , מותאם ל 5.25 אינץ' , אבל על הפאנל אין רשת או חור , מה אני יכול לעשות.?? http://pic.hevre.co.il/UserAlbum.asp?uid=00CA493548974B71B3977FCF3BFA066D&alid=196430 תודה
הודעה אחרונה מאת ImPrEzA LoVeR, -
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום לכולם , אני רוצה לקנות קומפוננט איכותי אבל הבעייה כרגע שאין לי מזומנים להשקיע במגבר וסאב. בעיקרון הדרישות שלי מהמערכת הן יותר איכות ופחות עוצמה. לכן רציתי המלצות לקומפוננט שיהיה נציל מאוד בהגברה של הרדיו דיסק בלבד. התקציב הוא 500 - 700 שקל. תודה לעוזרים.
הודעה אחרונה מאת Vast_27, -
- 9 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
איך אני יכול לשלוף רדיו טייפ של קנווד מהאווטו ניסיתי בעזרת שני מברגים אך ללא הצלחה... למישהו יש פיתרון?! אני לא מצליח להוציא את זה........
הודעה אחרונה מאת The REAL B.r,
-
מי מחובר 51 משתמשים רשומים, 7 אנונימיים, 1,083 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- yoni2sh
- guy.a
- Camaro 92
- lanosforce
- Be roo
- o.r
- גור אדם
- arice
- פיטר גריפין
- Yuvalino
- אליה
- yoav911gt2