Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7808 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי פיאט אונו ואני מוכר אותה עוד חצי שנה בערך.

עכשיו אני מתלבט אם לקנות קומפוננט (שבשביל זה צריך לעשות בנייה ב300 ש"ח +-), או לשים מקדימה "3.5 (או "4) ומאחורה 6X9" מוגברים.

כרגע יש לי מגבר של לוג'יק וסאב של פיוניר 305C וזה עוד לא מותקן על הרכב.

שווה להשקיע בבנייה למרות שזה רק לחצי שנה בערך או לקנות 6X9 ולחבר אותם למגבר?

פורסם

בשאלה כמו שאתה שואל אף אחד לא יכול להגיד לך כדאי או לא זה אתה צריך להחליט

לדעתי חצי שנה זה הרבה זמן .אז אני הייתי משקיע ונהנה כל אחד והעדיפויות שלו

צריך להנות בישביל לחיות וצריך לחיות בשביל להנות :-P

http://photos.walla.co.il/sagishu <--אלבום תמונות של הרכב
פורסם

אם אני שם 6X9" מאחורה ומחבר אותם למגבר ו-4" מקדימה שיהיו מחוברים לרדיו דיסק וסאב, עדיין תהיה במה קדמית או שהרמקולים האחוריים יבלעו את הקדמיים?

פורסם

הייתי ממליץ לך להגביר גם את הקדמיים אם יש לך אפשרות. ובקשר לשאלה אם הרמקולים האחוריים יבלעו את הצליל אז זה תלוי בהפרש עצמות בין הרמקולים הקדמיים והאחוריים

SUZUKI Ignis Sport

פורסם

כמה התקציב לכל הסט רמקולים?

ככה תתקצב את עצמך אולי תביא קומפוננט די טוב לקדימה 4 אינץ' ומאחורה תתפשר טיפה על 6X9 קצת פחות ברמה ככה תקבל במה מרכזית סבבה לגמרי אם כבר אתה מדבר על זה הייתי ממליץ לך על הפייז אבולושן 4 אינץ' 50 RMS אחלה רמקול גם אפשר להגביר אותו ואם המגבר שלך יציב ב 2 אוהם תוכל להוריד את המגבר לשתי אוהם ולהגביר את כל האוטו...

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

• תוכן חדש...