Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7804 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כל הערכים שנתת פה לא יבואו לידי ביטוי כאשר הם מחוברים למערכת .

כפי שאתה יודע מערכת מוציאה 50 וואט מקס לכל יציאה , לא משנה כמה הרמקולים אם אתה לא רוצה לחבר אותם למגבר אז הם יקבלו 50 וואט , לכן אני ממליץ לך על סט איכותי ולא ממש חובה שההספק המקסימלי יהיה גבוהה כי גם ככה זה לא ממש אפקטיבי.

פורסם

בעקרון כל רמקול..

ה-HU מוציא בממוצע סביבות ה20-25W RMS. לכן כל הנתונים האלו על 180 ו220 לא רלוונטים אתה צריך רמקול שיתאים בהספק שהוא יכול לספוג לפי RMS.

רוב הרמקולים אין להם שום בעיה עם ההספקים הללו ועם הספקים הרבה יותר גבוהים, לכן חשוב שתחפש רמקול עם נצילות גבוהה בגלל שאתה מדבר פה על הספקים קטנים.(ללא מגבר).

גולף...כי לא כל אחד יכול להרשות לעצמו אחת כזאת :wink:

פורסם

:lol: :lol: :lol:

לא כל המגברים מוצאים 50 RMS לערוץ,ואתה מדבר על איזה HU מצ'וקמק?

וגם איפה רשום 50 WRMS?????

יותר נכון כבר להגיד שהHU מוציא 50 וואט RMS לכל ה4 ערוצים!:roll:

פורסם

אני מדבר על מערכות בכלליות

:lol: :lol: :lol:

לא כל המגברים מוצאים 50 RMS לערוץ,ואתה מדבר על איזה HU מצ'וקמק?

וגם איפה רשום 50 WRMS?????

יותר נכון כבר להגיד שהHU מוציא 50 וואט RMS לכל ה4 ערוצים!:roll:

אם הוא מוציא 50 ל 4 הערוצים אז לכלערוץ הוא מוציא 22.2? אר אמ אס, לא הגיוני !

Suzuki Jimny

פורסם

ומאיפה הנתון המדיוק הזה? עוד עם "נקודה שתיים"

לרדיו דיסק ממוצע הספק של 12Wrms- 16Wrms בתנאי מדידה אמיתיים.
חלק 50 ב-4 תראה מה יוצא לך.... סתם בשביל הכיף.

פורסם

אין כל קשר בין הmax power לrms, מערכת יכולה להיות 45X4 ולהוציא 25rms X4 ויכולה להיות מערכת 52X4 ולהוציא 23.2 rms X4. רמקולים שמחברים ישירות לרדיו דיסק צריכים להיות מותאמים לעצמה שלו זאת אומרת שלא צריך לקחת רמקולים עם 80 rms כי לא ישמעו מהם טוב צריך לבחור רמקולים שעצמת הrms שלהם קצת יותר גבוה מהעצמה של היציאה של הרדיו דיסק(למשל 40rms). ולגבי כל ההצהרות של הוואטים שרשום 200W , 330W וכדומה אלו הן הצהרות חסרות משמעות ונועדו לימשוך קונים שלא מבינים בנושא.

SUZUKI Ignis Sport

פורסם

כבר עניתי לך

אני מדבר על מערכות בכלליות

אם הוא מוציא 50 ל 4 הערוצים אז לכלערוץ הוא מוציא 22.2? (בערך) אר אמ אס, לא הגיוני !

Suzuki Jimny

פורסם

הגיוני מאוד, אתה יחסית הרבה זמן בפורום אתה צריך לדעת לא להאמין לכל דבר שאומרים לך.

מה השלב הבא ? "לא הגיוני שהיא לא בלונדינית עם עיניים כחולות, היא כתבה לי ככה באינטרנט .."

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

• תוכן חדש...