פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,397 נושאים בפורום הזה
-
- 1 תגובות
- 732 צפיות
שבת שלום לכולם. אני מתלבט בקנית רדיודיסק מסויים של קלריון. האחד מספק יציאת 2.5 וולט והשני מספק 4 וולט. רציתי לדעת אם זה כל כך משנה ואם יש הבדל, כאשר אני מחבר מגבר (rs4 של phase לצורך העניין) איכותי ועצמתי ביותר (המחיר: 2800 שקלים). אשמח לקבל תגובות, הסברים ונימוקים בשביל להחליט לגבי ה-HU. תודה רבה!
הודעה אחרונה מאת ebari, -
- 11 תגובות
- 1 אלף צפיות
המגבר שלי כאמור אוריון מגבר בהחלט גדול ובעל נוכחות ומה לעשות יש עליו הרבה מתכת...שמתי לב לפעמים שאני מסתכל בבוקר קררר שיש על המגבר לחות ממש רטיבות כזאת כמו שיש על הגג של האוטו שקמים בבוקר...איך אני יכול לבדוק שלא נגרם שום נזק? , ומה הנזקים שיכולים להיגרם? וכמובן איך אפשר למנוע תופעה זו ? תודה רבה מראש....צחור...
הודעה אחרונה מאת צחור11, -
- 4 תגובות
- 855 צפיות
הייתי רוצה לדעת משהו ברדיו דיסק של קלריון שיש לי יש ככה : 8 חוטים לרמקולים . 2 אחד + אחד - . אחד REMOTE . ויש עוד אחד שנים , אחד צהוב ואחד לא מחובר (פין באוויר) ,לצהוב יש תפקיד מוגדר או שזה תלוי ברדיו דיסק ? תודה
הודעה אחרונה מאת Darth-Vader, -
- 4 תגובות
- 768 צפיות
מישהו אולי יודע במקרה איפה אפשר להשיג דיסק כזה? אני מדבר על משהו באיכות גבוהה מאוד ואני יודע שבודקים דרך (RTA (REAL TIME ANALYZER אבל אני פשוט עצלן ואין לי מאיפה להשיג דבר כזה, לכן אני יילך על הדרך החובבנית הטובה והקלה!
הודעה אחרונה מאת mikmik, -
שלום לכולם, בזמן האחרון ראיתי שהתפתחה כאן עוד מחלה. קוראים לה איכות של מגבר. אני מציע 500 שקלים חדשים, לבחור הראשון שיבוא וימצא לי מגבר, שנשמע טוב יותר מהמגבר שיש ברשותי כיום. המגבר המדובר הוא ALPINE V12 MRV-F504. -כל מה שהוא צריך לעשות, זה להוכיח לי שהוא אכן נשמע טוב יותר, (המגבר המוצע) והוא מקבל 500 שקלים חדשים- (כניראה שככה צריכים לפתוח את השנה החדשה, עם מיתוסים...) -- דרך אגב, מגבר שנשמע טוב יותר, אכן חייב להיות עם הענות תדרים =שטוחה=.
הודעה אחרונה מאת EyalR, -
אוקיי אז אחרי כל הויכוחים החוזרים ונשנים החלטתי לקחת יוזמה קטנה ולארגן מפגש בסגנון אוטו סאונד שסתם להגיע להכיר אנשים לשמוע מערכות ולא בהכרח SPL אני בכוונה מעלה הודעה מעכשיו כדי שאנשים שרוצים להגיע יוכלו לסדר את הלוח זמנים שלהם כראוי.. אוקיי אז אני חשבתי על יום שבת הבא ה 19 ל2 בערך בשעה 11 12... ננסה ונראה אם תהיה הענות תחלס אמיתית של 15 20 איש אני מגיע אם אני רואה שסתם חארטה ואנשים רק מדברים בפורום הניסיון הזה בטל ומבוטל... אנחנו גם תלויים גם במזג אוויר אבל זה בקטנה קודם נראה מה ההענות ולקראת אותו יום נבדוק יותר לעומק את מזג האוויר... עריכה: המפגש יהיה ב12 וחצי מאחורי אצטדיון רמת גן איפה שהיה את המפגש האחרון ביום שבת הקרוב...
- 3 תגובות
- 816 צפיות
שלום קניתי עכשיו רכב יד שנייה יש לו רדיו דיסק של פיוניר 4*45W והרמקולים מאחורה הם פיוניר 200W 3-WAY קומפננטים ממש יפים אני לא ממש מבין בכל זה אבל כשאני מגביר את הרדיו דיסק כל הצליל מתעוות ונעשה דפוק אני מניח שהעיוות מגיע מן המגבר של הרדיו - דיסק האם אני צודק ? ושנית איזה מגבר אני צריך בשביל לנצל את הרמקולים האלה בצורה טובה אני מחפש משהוא זול או יד שניה אשמח להמלצות תודה רבה תומר.
- 1 תגובות
- 679 צפיות
שלום מחובר אצלי מגבר של קליפורניה , הכבל + שלו מחובר כמובן ישירות למצבר ... אבל הכבל + הבית פיוז נמצאים מתחת למכסה המנוע בלי שום חיבור למקום מסויים האם הכבל לא יכול להשרף כתוצאה מהחום שיש שם ? כנ"ל לגבי הבית פיוז
- 4 תגובות
- 973 צפיות
התחדשתי מלפני יומיים במגבר Rokford P4004 ארבע יציאות כפול 50 RMS , מדהים ד"א, ועכשיו השלב הבא הוא קומפוננט נכון ומתאים לו. בהתחלה חשבתי על מורל מילניום אבל כיוון חוסר עכשיות של המוצר הזה בשוק אני כנראה מוותר ומגדיל את התקציב (אשריי מי שהמציא תשלומים ואת הויזה) לסביב ה1000 מצלצלים. כמה אופציות שחשבתי הן מורל DOTEK MK2 ו ROKFORD 152S שהם בערך יוצאים במסגרת התקציב. כמה לדעת המומחים יתאימו המורל או הרוקפורד למגבר והאם יש עוד המלצות בתחום המחירים הזה?
הודעה אחרונה מאת Pentos, -
- 11 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
היום קיבלתי את הדיגטלית החדשה והתחלתי לפזז צילומים. צילמתי כאן את הבניה שביצעתי ב-306 שלי שכללה בניית תושבת MDF לקומפוננט 5.25 אינטש בדלתות מקדימה(בפנים), מאריך של הכיסוי בעזרת MDF וציפוי ב-לבד של המסגרת החדשה. מאחורה במגש בוצעה הסתרת הרמקולים, שוב בעזרת MDF שנחתך ע"פ מידה מדוייקת במגש האחורי המחולק ל-3 חלקים. תודות ל-סאונדאפקס שעשו עבודה מצויינת (בעיקר לארז הנגר.. ) מי שרוצה תמונות של הרכב מוזמן לפה:http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=61907 אמיר.
הודעה אחרונה מאת MR.sUB, -
- 7 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום ב קניון P-1000 יש מגבר ב 300 ש"ח של FIRST AUSTRIA http://www.p1000.co.il/p1000/hot_sale_product.asp?g_id=4206109 האם מישהוא מכיר אותו ויכול להמליץ או יודע על המגבר קצת יותר נתונים כתוב שם PMPO בהספק 1800W ?? תודה תומר.
הודעה אחרונה מאת basss, -
- 6 תגובות
- 819 צפיות
שלום לכולם! היום הציעו לי בחנות לקנות מגבר של רוקפורד כנראה דגם ישן, 4 ערוצים תמורת 850 ש"ח ההספק שלו דיי חלש, לכל יציאה 60 וואט rms (ככה אמרו לי בחנות עדיין לא בדקתי את זה) והיעוד שלו זה להפעיל 2 זוגות רמקולים כאשר זוג אחד זה morel pulse 6*9 שרשום עליהם 150 וואט rms. איך לדעתכם זה ישתלב ביחד? והאם למישהו יש ניסיון עם הדגם הזה ספציפית, כי לגביי החברה אני מבין שאין תלונות... תודה מראש!
הודעה אחרונה מאת sound boy, -
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אני לפני החלטה על רכישה של מגברים כרגע יש לי מגבר 5 ערוצים שיכול להתאים לרמקולים (או לכל ה- 4 או בגישור ל- 2 קדמיים) וגם לסאב השאלה שלי היא האם עדיף לרכוש מגבר נפרד לסאב כדי לקבל צליל נקי יותר ולהשתמש במגבר הקיים לרמקולים בלבד.
הודעה אחרונה מאת תומאס, -
- 1 תגובות
- 838 צפיות
יש קומפוננט בפג'ו אבל ברור שזה סתם רמקולים חח.. אני רוצה לקנות משהו טוב כמה אינץ' זה?
הודעה אחרונה מאת ebari, -
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 951 צפיות
שלום אנשים יש לי שאלה אני רוצה להתקין רדיו-דיסק בוולבו שיש בה 6/8 רמקולים (VOLVO S70) איך אני מחבר את הרמקולים לרדיו-דיסק, כשברדיו-דיסק יש לי יציאות רק ל-4 רמקולים? תודה על כל עזרה.
Focal קורסת??
מאת תומאס- 0 תגובות
- 689 צפיות
מה קורה עם פוקאל בONLINECARSTEREO הפסקיו לפרסם אותם ומוכרים בקושי סאב אחד שלהם.. האתר שלהם לא מתחוזק כבר שנה! ואתרים שלא הייתי נותן להם למכור זבל סיני במכירות פומביות מוכרים אותם! מישהו יודע אם קרה איזה משהו??
- 7 תגובות
- 1 אלף צפיות
אני מחפש סאב לאוטו של פיוניר הדגם יהלום ה600 watt הדגם:VCCS תעזרו לי למצוא מאיפה אני יכול לקנות סאב כזה
הודעה אחרונה מאת TRANSFORMATOR, -
- 0 תגובות
- 605 צפיות
לאחרונה יש פה יותר מדי הודעות חחחחחחחחחחח. קראו בבקשה את כללי הפורום והמנעו מכך: https://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=737
- 20 תגובות
- 2 אלף צפיות
טוב אני מכרתי תאוטו הקודם שלי וקניתי חדש(פ'גו 307) ואני רוצה לבנות מערכת חדשה אז אני צריך יעוץ בנתיים מה שבניתי זה : חשבתי על פאנל: יש לי פיוניר 2350 אני לא חושב להחליף אותו קומפונט: מורל פולס סאב : פיוניר W305C מגבר : חשבתי על זה של לאנזר: http://www.d-sound.co.il/prodetailsamewin.asp?pro_id=512 לגשר 2 ערוצים לקבל 300 וואט RMS זה בסדר? ואת 2 הערוצים השניים לחבר לקומפונטים טוב עכשיו בכללי איך הבחירה האם כדאי לשנות משהו? איך המגבר יש אופציות אחרות? ועוד דבר הכבלים והחוטים האם אני צריך לקנות אותם או המתקין? איזה עובי מומלץ? מצטער אם זה הרבה שאלות פשוט זה המערכת עם מגבר וסאב הראשונה שלי
הודעה אחרונה מאת Philip R, -
- 27 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
חברה למישהו יש ניסיון עם סאונסטרים???? אני יודע שהיא ניקנתה על ידי פואוור אקוסטיק . אבל אני צריך לדעת איך המגברים של החברה.
הודעה אחרונה מאת levil, -
- 5 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
מישהו מוכן לתת לי הסבר מלא ומדוייק מה זה המושג הזה ??? תודה רבה מראש......
- 9 תגובות
- 801 צפיות
כמה שווה סאב של פיוניר 305C עם תיבה ומגבר אודיו גודס 860 וואט שהיו בשימוש 3 חודשים?
- 9 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
מקווה שהניסוח של הכותרת נורמלי... בכל מקרה נניח שיש לי סאב חזק איזה קומפוננטים אני צריך כדי שיתאימו לו... שלא יבלע לי כל הסאונד של המיד והטרבל וכל התחום תדרים שמעבר ל200-300 הרץ בעצם.... כי סאב חזק ואיכותי שמפציץ זה משהו סוף הדרך אבל מזה שווה אם כל מה שאתה שומע מהמוזיקה מסתכם ב-בום בום? הקיצר סאב של 1000 וואט RMS איזה קומפוננטים יתאימו לו לדוגמה? רגילים של 100 RMS יספיקו?
- 12 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
איפה אתם ממליצים ללכת לקנות את המגבר p8004 ועוד מגברים מהרמה אני יגיד תודה רבה גם אם תציינו מחירים בתודה מראש עידו...
הודעה אחרונה מאת אוטופרט, -
- 5 תגובות
- 961 צפיות
האם מישהו מחברי הפורום היקרים מכיר איזה חומר או טיפול שנועד לשמר את הגומי האלסטי מסביב למברנ הסאב מפני התייבשות או סדקים ? (יש שני סוגים :RUBBER & FOAM) אותי מעניין שימור של RUBBER. או שאסור לגעת במברנה בשום פנים ואופן! אבקש תשובה של בעלי נסיון בלבד ולא ניחושים .
הודעה אחרונה מאת אוטופרט, -
- 6 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
טוב אז ככה... נמאס לי להתחבט בשאלה מה עדיף, קלריון או אלפיין. רציתי לדעת מאנשים שיש להם אלפיין ממה הם כל כך מרוצים ובמה המכשירים של אלפיין כל כך מצויינים ומקבלים תשואות רבות. מי שיכול לתת לי השוואה מדוייקת בין קלריון לבין אלפיין ששמע מכשיר אחד לפחות של כל חברה וירשום במה אלפיין יותר טובים ובמה קלריון יותר טובים, כלומר, יתרונות וחסרונות של כל הד יוניט. שכחתי לציין, תרשמו גם דגם ספציפי. תודה רבה, ליאור.
- 2 תגובות
- 857 צפיות
מישהו מכיר את החברה הזאת בכלל?? http://www.sakal.co.il/jsp/pg/Product.jsp?comp=1&sec=2&prod=68139&saleNo=728847
הודעה אחרונה מאת honda_sport, -
מערכת לרכב
מאת BanKuSSi- 1 תגובות
- 603 צפיות
שלום חברים.. אני כבר כמה זמן עוקב אחרי הפורום שלכם והוא מאוד נחמד... לא מזמן קניתי .A3 מודל 2002, ועכשיו אני רוצה להרכיב את המערכת יש לי כבר מגבר פאנצ' 600.5 וקומפוננט של סרווין וי-מאג הבנתי שבאודי המקום שיש מקדימה הוא 4" והקומפוננט שיש לי הוא 6.5" אז אני נאלץ לקנות קומפוננט . חברים שלי אמרו לי שניתן לשים גם 5.25 בלחץ ואני מעדיף גודל 5.25" כעת נשאר לי לבחור.... יש לי כמה רעיונות המרכזי שבהם הוא FNQ3514 מה דעתכם עליו ? האם שמעתם פעם על חברת - ADS/PHENIX GOLD איך הרמקולים החדשים של MB ? ואיזה סאב של קיקר עדיף לקנות L5/L7 ?! תודה, שחר
הודעה אחרונה מאת sronis, -
- 5 תגובות
- 858 צפיות
השגתי את הרמקולים האלה משומשים במחיר של 600 שקל עכשיו אני לא יודע מה לעשות אם לקנות או לא איפה אפשר למצוא אותם בזול?
הודעה אחרונה מאת twito, -
- 10 תגובות
- 1 אלף צפיות
הרבה פה בפורום אמרו שאפשר לרכוש boss ba2900 ב500 שח ואפילו פחות.. אבל אף אחד מהאנשים לא ציין מאיפה... אני מעוניין לרכוש כזה חדש כמה שיותר מהר.. אם מישהו יודע מאיפה שיידע אותי.. בבקשה.. זהו מגבר 4 ערוצים שמוציא 60 ואט לערוץ.. נקי. תודה שי
הודעה אחרונה מאת terminatorx,
-
מי מחובר 51 משתמשים רשומים, 7 אנונימיים, 1,083 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- yoni2sh
- guy.a
- Camaro 92
- lanosforce
- Be roo
- o.r
- גור אדם
- arice
- פיטר גריפין
- Yuvalino
- אליה
- yoav911gt2