Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רטיבות במגבר ! ! !

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7821 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המגבר שלי כאמור אוריון מגבר בהחלט גדול ובעל נוכחות ומה לעשות יש עליו הרבה מתכת...שמתי לב לפעמים שאני מסתכל בבוקר קררר שיש על המגבר לחות ממש רטיבות כזאת כמו שיש על הגג של האוטו שקמים בבוקר...איך אני יכול לבדוק שלא נגרם שום נזק? , ומה הנזקים שיכולים להיגרם? וכמובן איך אפשר למנוע תופעה זו ?

תודה רבה מראש....צחור...

HU: Alpine CDA-9831 -=- F.Amp: Orion- 8004 -=- Mono: Rockford-p300.1

Comp: Morel Dotech 6 -=- Rear Sp.: Infinity 62.7i -=- Sub: Kicker 07CVR124

פורסם

המגבר מותקן בבאגז' על פלטה רצינית...

כן שאלתי אותו לא הייתה לו תשובה מיוחדת...ואני יצטט "ככה זה ברכבים שאין בהם אטימות טובה אין ברבה מה לעשות"

והרכב שלי שנת 2002 ככה שמשהו פה לא בסדר

פורסם

יש לי פתרון שלא יודע אם יעבוד אבל בגלל זה אני מעלה רעיון לנסות לעזור אם מישהו יפסול אותו סבבה...

קח ניילון עבה כמו של צבעים ששמים על הרצפה לפני שצובעים את הבית תתפור עליו חתיכת בד את החתיכה הזאת של הניילון והבד קח מסביבה שים סקוטצ'ים בלילה תדבקי בבוקר כדי שלא יתחמם תוריד

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם

אם נסעת יום לפני ונלכדה לחות בתוך האוטו - נסעת עם חלונות פתוחים או מזגן בלי AC אזי בגלל שינויי הטמפרטורה הקיצוניים הלחות מתעבה על חלקים מתכתיים(שנוטים להתחמם ולהתקרר הרבה יותר בקלות).

עצה? ייבש את האוטו לפני הסגירה - חימום עם AC. לא חייב בשביל שיחנוק אותך אבל שהאוויר יהיה יבש.

דווח תוצאות.

פורסם

מה ששלד אמר גם נכון כשאני חושב על זה עכשיו..

חחחח יותר פשוט...

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם

תודה לכולם אני ידווח תוצאות....

כמה זמן צריך לייבש?? איך אני ידע שזה בסדר ואפשר לסגור את האוטו ?

פורסם

אני בספק עם הדלקת מזגן תשפיע על הטמפ' בתא המטען ותמנע את הבעיה אני חושב שזה משהוא אחר....

אולי יש לך איזה חור שאתה לא יודע באוטו בבגז'?

תבדוק עם הגומיות בסגירה של הבגז' יושבות טוב.

היום זה המחר שדאגת לו אתמול.

פורסם

אין מצב כזה קנינו את הרכב חדש מהחברה 0ק"מ !

• תוכן חדש...