Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7813 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב אז ככה...

נמאס לי להתחבט בשאלה מה עדיף, קלריון או אלפיין.

רציתי לדעת מאנשים שיש להם אלפיין ממה הם כל כך מרוצים ובמה המכשירים של אלפיין כל כך מצויינים ומקבלים תשואות רבות.

מי שיכול לתת לי השוואה מדוייקת בין קלריון לבין אלפיין ששמע מכשיר אחד לפחות של כל חברה וירשום במה אלפיין יותר טובים ובמה קלריון יותר טובים, כלומר, יתרונות וחסרונות של כל הד יוניט.

שכחתי לציין, תרשמו גם דגם ספציפי.

תודה רבה, ליאור.

Pure freedom it's in the mind and spirit, up in the sky where the dragon flies...

פורסם
טוב אז ככה...

נמאס לי להתחבט בשאלה מה עדיף, קלריון או אלפיין.

רציתי לדעת מאנשים שיש להם אלפיין ממה הם כל כך מרוצים ובמה המכשירים של אלפיין כל כך מצויינים ומקבלים תשואות רבות.

מי שיכול לתת לי השוואה מדוייקת בין קלריון לבין אלפיין ששמע מכשיר אחד לפחות של כל חברה וירשום במה אלפיין יותר טובים ובמה קלריון יותר טובים, כלומר, יתרונות וחסרונות של כל הד יוניט.

שכחתי לציין, תרשמו גם דגם ספציפי.

תודה רבה, ליאור.

ברמה העקרונית, לדעתי, רוב הדגמים של קלריון, נשמעים טוב יותר מהמקבילים להם במחיר באלפיין.

זה בא לידי ביטוי בעיקר בכך שהקלריונים, צלולים יותר, ומתכתיים פחות מהאלפיין.

בנושא ההשוואה, זה עניין יותר של טעם אישי, לכן עדיף לך ללכת ולשמוע בעצמך.

שלומי

כל מערכת סטריאו, הנה התפשרות מול הדבר האמיתי.

פורסם

אני יכול לשמוע אלפיין שעולה 2000 שקל שמחובר למערכת מעולה והוא ישמע "טוב" ואני יכול לקחת קלריון שעולה 6000 שקל ולחבר אותו למערכת פחות טובה ואז הוא ישמע לא טוב או מתכתי כמו שנרשם פה.

להד יוניט יש השפעה אפסית כמעט על הסאונד. מה שמשפיע זה החיתוכים והפיצרים שמציע המכשיר . ובשביל זה אתה פשוט צריך להיכנס לאתר של היצרן ולראות בעצמך מה מציע כל דגם ולהחליט מה יותר מתאים לך. אתה לא צריך לשמוע דעות של אנשים ששמעו את ההד יוניט. מה שישפיע זה שאר המערכת ולא ההד-יוניט. תשמע דעות על הפיצרים עצצם , כמה פשוט להפעיל אותם , כמה באמת משתמשים בהם , כמה הם עזרו והשפיעו , כמה אמין המכשיר , איך התצוגה שלו . אלו הדברים . כל השאר זה כבר דברים שתלויים בשאר הרכיבים במערכת.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

כמובן שסט-אפ כזה או אחר, וגם מבנה הרכב משפיעים על הסאונד.

אך ההבדלים בין HU אחד לאחר הם שמיעים, ואינם מבוטלים כלל וכלל.

לאלפיין אופי סאונד מתכתי, שאינו משתנה בדגמים השונים, אלא "מתעדן" יותר ככל שעולים ברמה.

הקלריון צלולים יותר. ולי אישית, נעימים הרבה יותר.

שלומי

כל מערכת סטריאו, הנה התפשרות מול הדבר האמיתי.

פורסם

היום כניראה אני וNEMESIS נערוך מבחן .. בואו נחכה לתוצאות ...

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

כניראה אצלי בבית, כי אנחנו צריכים חשמל עבור הרכיבים.

אני כרגע מחכה לתשובה אחרונה ממנו(אם הוא זמין), אם כן אני מאמין שזה יהיה בערב!

(אני מקווה שאתה יודע שאתה תמיד מוזמן גם בלי שאני אזמין אותך :) )

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

• תוכן חדש...