Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7790 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם מישהו מחברי הפורום היקרים מכיר איזה חומר או טיפול שנועד לשמר

את הגומי האלסטי מסביב למברנ הסאב מפני התייבשות או סדקים ? (יש שני סוגים :RUBBER & FOAM)

אותי מעניין שימור של RUBBER.

או שאסור לגעת במברנה בשום פנים ואופן!

אבקש תשובה של בעלי נסיון בלבד ולא ניחושים .

פורסם

בדרך כלל לגומי לא צריך שום חומר נגד התייבשות ולקצף לא יעזור שום דבר.

אבל אם הגומי חשוף להרבה שמש ניתן לשים את החומר ששמים על הדשבורד נגד סדקים (STP).

למרוח אם מטלית שכבה דקיקה פעם בכמה חודשים. ולפני ששמים שכבה חדשה לנקות את הקודמת עד כמה שניתן.

ספריי סיליקון תעשייתי גם טוב.

פורסם

אני לא יודע אם יש חומר מיוחד לרמקול

לא ניסיתי לשים חומר על רמקול כלשהו כי לא היה לי צורך.

על איזה סאב מדובר?

דווקא מהנסיון שלי RUBBER הוא די שומני יחסית, ופותח במיוחד כדי לפתור את בעיית ההתפוררות של הFOAM.

לא הייתי דואג להתייבשות אלא אם כן הסאב מאד ישן.

פורסם

תיצור קשר עם רפי האוזמן, או עם מתקן רמקולים כזה או אחר, אני בטוח שתהייה לו תשובה מקצועית.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

• תוכן חדש...