Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7778 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה תלוי מה תפעיל איתם.

אם תפעיל עם המגברים 4 רמקולים, (בלי גישור), היתי ממליץ על 8 גייג.

אם תפעיל איתם שני סאבים, (שני גישורים) היתי ממליץ על 4 גייג.

אם תפעיל סאב, ושני רמקולים.. היתי ממליץ למדוד וולטאז ולראות אם יש נפילת מתח בכבל.

אם כן, היתי ממליץ על זוג כבלים של 8 גייג.. או לחלופין כבל אחד של 6 גייג. (אם תמצא)

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

תודה על הפירוט שי,זה משרציתי לרשום לבחור, שאין טעם לקנות כבל אם נתון גבוה יותר אלא אם יש בכך צורך,כמו שלא צריך RCA בשזור ויקר אלא אם יש לך רעשים.

תומאס למה סטינגר ולא סאונדקווסט?

פורסם

אני מתכוון להפעיל 2 זוגות רמקולים, אז אני מבין שאתה ממליץ להשתמש ב8 גייג', ויש חברות כלשהן מומלצות? וכמה אמור לעלות פחות או יותר סט טוב של כבלים (כי כנראה אני יקנה את הלוג'יק ואז אני רוצה לא להתפשר על חיווט טוב)

פורסם

אני קונה רק סטינגר כשמדובר בחשמל למערכת ברכב.. הם מייצרים את הדברים הכי טובים לדעתי לא יודע מה אתה חושב.. לכן סטינגר ולא סאונדקווסט

פורסם

יש לי תחושה שאתה לא יודע מה עמדתה של סאונדקווסט בתחום.

ולכן אתה נותן תשובות כמו, "הם מייצרים את הדברים הכי טובים לדעתי".

ויש לי גם תחושה שאתה לא באמת יודע מה ההשלכות של זה, ולכן אתה באמת משקיע 400 שקל על חיווט של מותג.

במקום לרכוש ב50 שקלים, של מותג בשם סאוונדקווסט.

ההפרש מחירים הוא לא אחר מ800 אחוז, וחבל..

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

אהה אוקיי עכשיו דעתי השתנתה ולא מעניין אותי עמדתה של סאונדקווסט.. אני יודע מה עמדתה של סטינגר וזה מספיק לי.. אני קונה מוצרים שלהם מחול במחירים יותר זולים מהסאונדקווסט הזה

פורסם

תהנה, רק בפעם הבאה אל תמליץ לאחרים לרכוש מותג בארץ ב800 אחוז, כשהם יכולים להנות ממותג אחר .. במחיר אפסי.

(ואם אתה ממליץ, לפחות תציין שאתה רוכש אותו בלי כסף מחול, ולהם אין את האופציה הזאת)

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

חבל שככה אתה נוהג בצורה כזאת כלפי חברי הפורום.

כי לא נראה לי שיש הרבה אנשים כמוך בפורום, שירוצו לרכוש כבל של סטינגר ב400 שקלים.

אחרי הכל, אתה בעצמך לא רוכש אותו ב400 שקלים, אתה לא חושב שזה קצת אנוכי ואגואיסטי מצדך להמליץ על משהו שעולה 800% ממוצר אחר שעושה בדיוק את אותה העבודה ?

חבל..

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

אני לא מכיר את סאונדקווסט ואני לא יודע איך החוטים שלהם.. אני המלצתי על מה שאני יודע בוודאות שטוב.. אתה תמליץ על מה שאתה יודע בוודאות שטוב והבנאדם ייבחר אחד מהם בהתאם לתקציב!

פורסם

100%, שמח שהגענו להסכמה בסוגייה הזאת. :)

המשתמש עזב את הפורום.

• תוכן חדש...