Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Pioneer 305C איפה הכי זול?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7790 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב לכולם,

החלטתי שאני רוצה פיונייר 305C...עדיין לא סגור על התיבה...אבל זה לא הISSUE.

אני היתי מעוניין לשאול אתכם, איפה הכי זול לרכוש אותו???

מצאתי אותו ברשת ב365 ש"ח....האם מישהו יודע מקום זול יותר???

אני חייב לציין שלא איכפת לי איפה מוכרים אותו, אני מוכן לרכוש אותו מתחנה מרכזית ישנה/חדשה

מכל באסטה בכל שוק, לא איכפת לי אם בעל הבאסטה גנב אותו...העיקר המחיר...וכמובן שיהיה חדש בקופסא:)

מקווה שכולם הבינו את כוונתי:)

בתודה מראש.

דימה

Audi S5 4.2 V8 FSI Quattro

פורסם

פה תוכל למצוא בזול וגם עם תיבה אטומה לפי הדגרות יצרן, וגם השירות שלהם מעולה,אספקה מהירה בקיצור אתר אמיןhttp://www.audionet.co.il/deal_room6.asp?lead_id=&cust_cat=&show=&name=&cat_id=30&cat_name=סאב%20וופר%20+%20תיבות%20לסאב&step=1&cat_button=1

פורסם
בתחנה המרכזית הישנה חבר שלי

קנה 2 ב600 ש"ח יעני 1 ב300

חשוד להביא משם מוצרים (ובעיקר במחירים שקופים כאלו) ... איך הוופרים בכל זאת ? נותנים בראש ?:wink:

לפני כמה שנים חברים שלי קנו משם רמקולים 6*9 של פיונייר 400 וואט, נראה יפה (בעין איאפשר להזות שהם חיקוי) עבדו כמה חודשים - אחרי זה התפרקו, פתאום טויטרים הפסיקו לעבוד וכדומה..

מש"ק זרזור

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7790 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...