Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

PIONEER- TS-A6970E

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7761 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם שותקים, אולי לא מכירים ?

עשה חיפוש בפורום, אולי היו חוות דעת בעבר..

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

מה כבר אפשר להגיד על הרמקול..רמקול עממי ביותר, ניתן למצוא אותו ברוב הסיוויקים בארץ (האלו עם האולטרות בשפריצרים).:wink:

לרוב מחברים אותו ישירות לHU ואין ממש טעם להגביר אותו.הוא גם מהסדרה הכי נמוכה של פיוניר. רמקול פשוט ולכן המחיר - מקסימום הייתי קונה אותו להשלמת סאונד מאחורה.

להבא תקרא את חוקי הפורום ואל תקפיץ הודעות סתם.

גולף...כי לא כל אחד יכול להרשות לעצמו אחת כזאת :wink:

פורסם

ok עשיתי חיפוש והבנתי שהדגם שלו לא כול כך נחשב מוצלח.

אני חושב ללכת לכיוון של ה 350w.

אבל אם אני לא קונה לו מגבר אז הבנתי שזה לא יהיה שווה בכלל ?

פורסם

אם כבר פתחתי דיון אני רוצה לשאול משהו .

מערכת 200w שמוציאה 50w לכול רמקול כמה rms מוציאה לכול רמקול?

פורסם

תלוי במכשיר..לרוב מכשירים של 50W מוציאים 20-25 RMS.

לגבי ה350W זה באמת כבר רמקול שצריך הגברה והוא הרבה יותר טוב מהקודם שהצאת. (סדרה מעליו)

פורסם

כן...אבל 25RMS יפעילו לך אותם יפה..יחסית.

עדיף להשקיע בבמה קדמית ולא ברמקולים אחוריים שיקבלו 25RMS..לדעתי אתה לא תהנה מהם..

פורסם

ההספק שאתה תוציא לא קשור לרמקול, אתה תוציא את המקסימום שהHU שלך יכול להפיק.

יש לי את ה240 זה רמקול מעולה והוא גם עובד מעולה בלי הגברה. ה330 ומעלה הם 80 RMS כך שלפי דעתי הם לא יפאלו טוב בלי מגבר כך לפחות שמעתי את ה350 הם נשמעים גרוע בלי מגבר.

SUZUKI Ignis Sport

• תוכן חדש...