Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7758 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפי מה שהבנתי פחות או יותר מהפורום זה שיש מקרים בהם צריך להגדיל את המתח ברכב שלנו בשביל המערכת.

השאלה שלי היא איך יודעים מתי צריך להגדיל את המתח. האם יש פרמטרים מדוייקים?

ואם אני צריך להגדיל את המתח, איך אני עושה זאת? מוסיף מצבר? מחליף למצבר חזק יותר?

פורסם

הפרמטרים הם:

כמות הזרם שהאלטרנטור שלך מסוגל לייצר.

כמות הזרם שנצטרכת ע"י המגברים\רדיו דיסק ושאר צרכנים חשמליים ברכב (מסך וכו')

ובכדי לעמוד במעמסה מחליפים אלטרנטור.

הוספת\החלפת מצברים זה אך ורק אם אתה מעוניין לשמוע כאשר המנוע כבוי, אם תרצה לשמוע ליותר זמן, תחליף מצבר, או תוסיף אחד זהה בחיבור מקבילי.

פורסם

תודה.

מה העלויות של החלפת אלטרנטור?

אני יודע שזאת שאלה כללית מידי... אבל אני רוצה לדעת בכלליות מה הטווח מחירים?

לדוגמא לא משהו יותר מידי חזק ולא יותר מידי חלש...

פורסם

אני לא יודע שהאלטרנטור שלי צריך שיפוץ/החלפה.

אני סתם מתעניין. אין לי עדיין מערכת ברכב... אני עוד חוסך.

פורסם

הכל תלוי בצריכת החשמל אצלך ברכב,כעיקרון אתה צריך מערכת מאוד רצינית כדי שיהיה צורך בהחלפת אלטרנטור.

לגבי המחירים לא יודע להגיד לך,אני יודע שאלטרנטור של האמר עולה 45,000 ש"ח :wink:

פורסם

תרגע, הוא דיבר על אלטרנטור של האמר... אני מניח שלך אין האמר.. (או שאתה רוצה לספר לנו משהו... :) )

אלטרנטור נמכר בטווח המחירים של 900-800 ש"ח (תרגישו חופשי לתקן אותי במידה ואתם יודעים אחרת)

וכמובן - תמיד יש יקר יותר...

פורסם

אההההה.... אני חשבתי שהוא מדבר על אלטרנטור של חברה בשם האמר..

לא... אין לי האמר... אפילו לדגם 1:18 שלו אין כסף...:wink:

סבבה... מחיר שנשמע יותר סביר מ-45,000

אבל עדיין יקר מידי לטעמי...

פורסם

מחיר שלא נשמע ריאלי לטעמי, כשאני ביררתי בזמנו אמרו לי שרק העבודה עולה יותר מזה ..

(מדובר בסובארו אימפרזה)

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

• תוכן חדש...