Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

jvc 9700 VS alpine 9830 VS clarion 746

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7753 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוריס אף אחד לא יחליט בשבילך. אתה זה שצריך להשוות את הפונקציות השונות ולראות מה חשוב לך יותר. אם לרדיו דיסק אחד יש למשל תצוגה טובה יותר מהשני אבל פחות אופציות בקרוס, אתה זה שצריך להחליט אם יש לך בכלל צורך בקרוס משוכלל יותר ואם כן, לבחור בו על חשבון תצוגה טובה יותר.

פורסם

השנייים האחרים לא היו לי ....

אבל לפני האלפיין היה לי פיוניר דולפינים ועכשיו האלפיין...לפיוניר שהיה לי היה קורס ממש מעפן גם לרמקולים וגם לסאב הפרדת הצלילים הייתה ממש על הפנים היה צורך בשימוש בקורס של המגבר כדי לקבל שמיע בסיסית ונורמלית אחת מין היצאות RCA נדפקה ולא היה אפשר לחבר רמקולים אחוריים בנורמליות.. הפיוניר דפק לי את הבמה הקידמית כלומר שהבמה לא הייתה מאוזנת היא ניתקע עם הטוויטר על הדש בורד והמידים לא הושמעו כלל...

אחרי שקיבלתי את האלפיין שמעתי וראיתי שלו יש מעבדי צליל אדירים הוא פשוט החזיר את המערכת לחיים גם בעניין הקורסים על סאב והרמקולים לאלפיין יש 3 יציאות RCA לקדימה לאחורה ולסאב.. אתה יכול לישלוט בניפרד על האחוריים או על קדמיים בניגוד לפיוניר שהיה לי...למכשיר הזה יש 4V PREOUT שממש הגבירה את עוצמת הבאס.... אבל יש לו כמה חיסרונות 1 לוקח לו זמן ליקרוא דיסק MP3

2הפנאל שלו לא נופל כמו הפיוניר וזה חרא עם אתה גר בשכונה של גנבים ואיי אפשר לישמוע מוזיקה ולהסתיר אותו...

3 התיפעול יחסית קשה ולא ממש נוח בניגוד לפיוניר....

לסיכום הפיוניר הוא מכשיר בסיסי נחמד ויפה וממש נוח לשימוש לאנשים בתחילת הדרך .. האלפיין הוא מכשיר פשוט ברמה בכול המובנים ומושלם למערכת מיקצועית או לSQ או SPL שכונתי כבד...

לכן הבחירה שלי היא אלפיין

ג'ניה אם הייתה מגיעה למיפגש בצפון הייתה רואה את האלפיין...

*** וכמו שאיל אמר אחי בחר רדיו דיסק לפי הצרכים והדרישות שלך.... לי למשל האלפיין התאים בול....

פורסם

אדי יצא לך לגעת בפאנלים האחרים?

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם

בואו אני אציג את השאלה קצת אחרת: האם האלפיין משוכלל יותר ועדיף על הקלריון הנ"ל מבחינת חיתוכים וקרוס בלבד?

*האם יש פה מישהוא שיוכל לזרוק כמה מילים על הJVC9700?

:king:

פורסם

כן MADA יצא לי ליראות עוד הרבה פנאלים והאלפיין פשוט הכי טוב.....

ג'ניה פשוט תיבדוק אחד אחד ותירא מי מתאים לדרישות שלך יותר לי אישית התאים אלפיין אולי לך יתאם פיוניר לך תידעה....

פורסם

אדי, אני לא דיברתי על פיוניר, שאלתי על קלריון מול אלפיין.

בוא אשאל אותך שאלה: במה אתה אישית חושב שהאלפיין טוב יותר מהקלריון(מבחינת פונקציות חיתוך)?

תודה

פורסם

מכשיר האלפיין 9835 משתמש בפונקצייה להעשרת הצליל שנקראת MEDIA EXPENDER כל מכשיר של אלפיין שמצוייד באופציה הזאת כולל בתוכו מעבד צליל מטורף במהירות של 500MHZ, רק שתבין איזה מנוע צליל יש באלפיין, אני לא מדבר ספציפית על האופציה הזו אבל כל החיתוכים שלו והאקולייזר הכל עובר דרך יחידת מחשבוב ממש טובה.. לא נראה לי שבקלריון יש יחידת עיבוד צליל כל כך מתקדמת, אתה יכול לראות השוואות מפרטים של שני המוצרים באתר החברה, האלפיין פשוט יותר טוב

SPL @ 136.6DB!

with KICKER KX600.1 and KICKER 10" L7 @ ported 40hz box!

פורסם

לא משנה מה תגיד, לטעמי וגם ראיתי לא מעט אנשים (טעמם כטעמי) שאמרו לא פעם ולא פעמיים שלאלפיין סאונד מכני יותר ופחות טבעי ונקי מאשר למכשירים של קלריון... אתה מוזמן לנבור באופציית החיפוש ולהיווכח.

ליאור.

Pure freedom it's in the mind and spirit, up in the sky where the dragon flies...

פורסם

לא יודע אם אילו שטויות או לא... פשוט קראתי תגובות של אנשים בנושא מהארכיון כאן.

אתה מוזמן לבדוק...

Pure freedom it's in the mind and spirit, up in the sky where the dragon flies...

פורסם

אייל למה אתה כל כך מתנגד לת'רד הזה?!:roll:

בקיצור נראה לי שאני ירכוש את הקלריון... הבנתי שגם לו יש מעבד צליל לא רע בכלל, ויש לו גם BBE שהיא פונקציה די חביבה שמוסיפה במון אפקט.

כמו כן יש לו גם דולבי דיגיטל והינו תומך בטכנולוגיית הסראונד 5.1 .

הדבר היחידי שמיבחינתי הוא נופל מהאלפיין זה הטיים קורקשן.

אם לדעתכם שכחתי משהוא חשוב אז אתם מוזמנים להאיר את עיניי.

תודה

ג'ניה

פורסם

ליאור, לא מצאתי בחיפוש תגובות לגבי סאונד מכני, אשמח אם תביא לינקים לכך.

ג'ניה, אני לא מתנגד זה פשוט ת'רד מיותר שבו לא כתבו לך פיסת מידע מועיל אחת. השוואה בין פונקציות אתה יכול לעשות לבד, סך הכל להשוות נתונים, כל שאר המידע שקיבלת כאן הוא לא אמין ולא אובייקטיבי שכן כל אחד ממליץ על מה שיש לו.

• תוכן חדש...