Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7797 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אני חדש פה בפורום, בזמן האחרון התחלתי להתעניין במערכת לרכב ואודה לכם אם תוכלו לייעץ לי.

אני מעוניין בסאב קומפוננט ומגבר במחיר של עד 3000 שקל.

חשוב לציין שיש לי כבר הד יוניט של פנסוניק DEH-P7650MP.

תודה

פורסם

חחחח לא נורא טעות לא רצינית.

במחיר הזה אני מאמין שיש מספיק אפשרויות. ועדיף שתשמע משהו לפני שאתה הולך לקנות!

פורסם

שמעתי כבר מערכת עם סאב פיוניר וקומפוננט של מוראל אני לא יודע איזה.

התרשמתי אבל אני יכול רק להשוות את זה למערכת שיש לי עכשיו באוטו שהיא המקורית.

פורסם

למה לקנות יד שניה בתקציב כזה?!

אני הייתי עושה ככה:

קדמיים מוראל דוטק 900 שקל

סאב מאגנט XTC 1200 שקלים 700

אחוריים של פיוניר 240 וואט 250 שקל

הגברה הייתי לוקח איזה משהו כמו הP4004 של רוקפורד או JBL מהדיוטי פרי לא כל כך עולים לי עוד רעיונות

אני חושב שזאת מערכת מאוד טובה...

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם

למרות שחשבתי על זה החלטתי שלא לקנות יד שניה.

כמה בערך אמורה לעלות התקנה סבירה?

ועם מגבר 4 ערוצים אני יכול להגביר סאב ואת הקומפוננט,בשביל רמקולים אחוריים צריך מגבר נוסף?

פורסם

נו כן... והתקנה מקצועית יכולה לעלות יותר מ200 ש"ח.. לי היה בדיוק את אותו הסיפור הלכתי למתקין מקצועי עשה עבודה רצינית מאוד.. והכל עלה לי600 ש"ח.. זה תלוי במתקין אם הוא חאפר או מקצועי

פורסם

מחיר התקנה פשוטה מתחיל ב-200 ש"ח, הכל תלוי כמובן במתקין כמו שאמרת.. והתקנה טובה יכולה להגיעה לאלפי שקלים עם בניות וכו'.. הכל תלוי בתקציב.

פורסם

זאת ההמלצה שלי :

קומפוננט - לייטנינג אוודיו בולט 75 אראמאס - 600 ש''ח

סאב וופר + תיבה - פיוניר 305סי - 640 ש''ח +-

מגבר אם תצליח להביא מהדיוטי פרי תג'יי בי אל גטו , אם לא הייתי הולך על הרוקפורט 301X

קומפוננט וסאב תחבר למגבר.. התקנה איכותית תעלה בסביבות ה 300 + לפי דעתי

• תוכן חדש...