Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7793 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ולכן אני מזמין אתכם, המומחים לייעץ.

עברתי על טונה של אתרים המוכרים ציוד אודיו לרכב, כולל לדבר עם כל מני מוכרים בדוכנים אפלים בתחנות המרכזיות ואני לא מצליח לקבל החלטה ברורה על ציוד חדש.

מה גם שאתה אף פעם לא יודע איך המערכת שלך תשמע בתוך הרכב, עד לאחר ההרכבה ואז לך תחליף ותשגע את המתקין.

מחיר לרכיבים חדשים נראה לי הסטרי. כדי לספק את הצרכים שלי.

מה גם שבדקתי את טווחי ההיענות לתדרים וגיליתי שאת הבסים שאני כל כך אוהב אני יכול להחמיץ.

נראה לי שהדבר הטוב ביותר שאני יכול לעשות הוא לרכוש רכיבים יד שניה במצב טוב. זה יחסוך לי המון כסף וכאב לב וייתן לי תוצאות טובות יותר בהתאם לתזרים המזומנים שבידי.

לכן חשבתי על שתי אופציות כלליות:

זוג קומפוננט מקדימה וזוג רמקולים מאחור (בדלת) ללא הגברה, ישירות מהרדיו דיסק.

האופציה הזו לא נותנת לי מי יודע מה בסים. אבל אני אשמח להמלצות על רמקולים שכן ייתנו לי את האופציה הזו ואיך להעביר את הבסים לאחור.

או

זוג קומפוננט מקדימה, סאב קומפקטי שזרוק בבגאז' ומגבר שמותקן במגרעת בבגאז' או בצד של הנוסע ליד הנהג.

עכשיו שוב אנחנו מגיעים לנושא המחירים וחוסר הוודאות.

עברתי שעות על הרכיבים למכירה מיד שניה ואני יכול לומר שיש לי שתי התלבטויות, המתאימות לשתי האופציות.

ההתלבטות הראשונה היא לרכוש מתומאס את הקומפוננטים המדהימים של אלפיין ולמצוא רמקול לא רע מאחור של קנווד או לייטנינג באזור ה- 200 ש"ח

ההתלבטות השניה היא: לרכוש מגבר בוסס ארבעה ערוצים. להוציא שניים מהם לשני קומפוננטים מקדימה (ואלו יהיו המורל דוטק או פולס) ומאחור להשליך סאב, כנראה של פיוניר, אולי של רוקפורד (בשביל הבס).

אני מאוד אוהב את הסאונד שלי מדוייק ופאנצ'י בבסים. אני לא אוהב בס עגול ועוטף וכל המילים היפות הללו.

את הדיוק במוזיקה שישיגו לי בהפקה או שאני אוכל לשחק עם התדרים וההגברה או עם אקולייזר.

שתי האופציות עולות פחות או יותר אותו דבר.

מדובר על אזור ה- 1000 - 1200 ש"ח.

אשמח לקבל הערות על כל אחת מהאופציות האפשריות ובהתייחס לצרכים שלי מהסאונד (שיהיה איכותי, מדוייק, פאנצ'י בבסים, טוב בווליום גבוה, אבל לא צריך לקרוע את הצ'כונה)

וזהו. בטח תהינה לי עוד שאלות.

ושתדעו, אתם מדהימים. המון המון ידע והמון נכונות לעזור.

תודה רבה לכל מי שעונה לי בכללי ובפרטי.

אני מאוד מעריך את זה. שתדעו :)

יאללה. מחכה לתשובות המלומדות שלכם.

פורסם

ההמלצה שלי היא שתלך על סט אפ של קומפוננט מקדימה וסאב בבגאז וכמובן מגבר 4 ערוצים שיריץ אותם.

יש לא מעט ציוד יד שניה בטווח מחירים שאתה מכוון אליו והמחשבה לרכוש יד שניה היא נכונה לטעמי.

תעבור על המוצרים , תברר מחירים , תברר עם עצמך תקציב, - תחשוב אם אתה יכול למתוח אותו , תחשוב אם אתה מוכן לבנות המערכת בשלבים וכך אולי לחסוך לרכיבים טובים יותר.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

לדעתי האופציה השנייה כי עדיף מערכת בינונית אבל מושלמת מבחינת טווח תדרים ועוצמה מאשר שתשקיע את כל כספך על קומפוננט אפילו אם הוא מדהים ואפילו אם הוא של אלפיין.

• תוכן חדש...