Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סאב ALPINE

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7760 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

רציתי לדעת על הסאב של ALPINE TYPE R .

מה אתם אומרים? אני רוצה באס מדויק.

האם שווה את הכסף או לא?

פורסם

הבנתי שאין אותו בארץ...

צריך לייבא אישית...

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם

מחזק את אייל..

The Type-R subwoofers were designed and engineered totally in the U.S. by a specialized team of engineers that know exactly what bass should sound like. These subwoofers have all the high-end components necessary for competition or Bass Engine® systems.

סקאן ספיק לא מוזכר פה.. אבל גם זה מכובד

פורסם

הייתה לי תיבה אטומה.. בתיבה עם פורט התקבלה שמיעה פחות יפה

ועכשיו אני עושה בנייה אז המתקין בונה לי תיבה קטנה לא יראו אותה גם היא אטומה..

ההספק 1000 וואט 300 RMS

פרטים נוספים תוכל לראות פה:

http://www.alpine-europe.com/alpine/english/p314.products_subwoofer_swr-1221dx1---swr-1241dx2_12-quot%3B-subwoofer-1x-2ohm%2B2ohm---2x-4ohm%2B4ohm.htm

פורסם
מחזק את אייל..

The Type-R subwoofers were designed and engineered totally in the U.S. by a specialized team of engineers that know exactly what bass should sound like. These subwoofers have all the high-end components necessary for competition or Bass Engine® systems.

סקאן ספיק לא מוזכר פה.. אבל גם זה מכובד

יכול מאד להיות...

אך בציטטה שלך כתוב: "תוככנו ועוצבו בארה"ב" אך לא הזכרת דבר לגבי יצרן או איפה יוצר האלמנט.

שלומי

כל מערכת סטריאו, הנה התפשרות מול הדבר האמיתי.

• תוכן חדש...