Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7784 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קיבלתי במתנה את המגבר הזה,משהו ממש פשוט 2 יציאות כל אחד 50W

האם כדאי להרכיב אותו ולחבר אל הרמקולים הקדמיים??

יש לי באוטו כרגע שניים קדמיים של 100W עם שני טויטרים ומאחורה 2 של 6X9 260 של פיונייר בלי מגבר.

מה אתם אומרים?

Picture.jpg

פורסם

אין לי סאב... ואני גם לא רוצה אחד.

האם ישמעו יותר טוב אם אני אחבר אותו או שזה מיותר?

נ.ב

האם אפשר להתקין אותו בתוך התא כפפות ? הוא ממש קטן בגודל ומתאים בול לשם ( פזו 206 )

פורסם

אני לא מכיר את המגבר הזה,תחבר תשמע ,אם זה מתאים לך תשאיר

באופן אישי תמיד העדפתי לחבר את כל הרמקולים למגבר ,האות המוגבר יוצא נקי, המגבר הפנימי של ה-hu עושה עבודה נוראית ברוב המכשירים .

A MACHINE , KEPT ALIVE BY HIS LOVE

פורסם

או קיי אני אחבר

אבל מה בקשר לעוצמה?? האם זה לא חלש מידי? 25 אר אמ אס שהרמקול הוא 100? אני לא כל כך מבין בזה אבל זה לא קצת??

ומה לגבי ההתקנה בתא הכפפות? זה חוסך המון בלאגן בנוגע לחיווט.. מישהו ניסה את זה?

פורסם

תחבר אותו לרמקולים האחוריים שלך. הקדמיים לא צריכים הגברה חיצונית, למרות שהמגבר הזה חזק מהHU ב2-3 WATT אבל דרך מגבר זה תמיד יותר איכותי.

SUZUKI Ignis Sport

פורסם

זה בטוח יותר טוב מלחבר להגברה של הרדיו דיסק.. אם זה או כלום הייתי ממליץ לך ללכת על זה

ולא מומלץ לשים בתא כפפות כי הוא מתחמם.. עדיף בתא מטען בגודל שאתה מתאר שהוא גם שם לא יראו אותו שם.. במקרה שלך הייתי שם אותו מתחת לכיסא הנהג..

Guest תמיר .א.
פורסם

*לפי הנתונים סביר להניח שזה מגבר שעובד על רכיב הTA8210\15\20

שזה רכיב מאוד פשוט כ22WRMS ב14.4V ו19W RMS ב13.8V

רכיב שמשתמשים בו למגבר הפרוסאונד 800W וה400W

ההשקעה של חיבור מגבר לא שווה את זה. המגבר של הרדיו דיסק יעשה עבודה הרבה יותר טובה.

במקרה שזה רדיו דיסק מעל 20WRMS.

*אם אתה אוהב הרפתקאות כמוני חבר אותו לכרטיס קול למחשב עם איזה שנאי ותפעיל איתו שני בוקסות קטנות.:wink:

תמיר

• תוכן חדש...