Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הפאגז' בפיאט

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7808 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בפיאט פונטו אצלי מותקנים שני רמקולים 6 9 של קנווד מותקנים מאחורה עכשיו כל פעם שאני מגביר ויש באסים שומעים כזה כחכחכחכחכ כאילו משו מפריע יום אחד בדקתי וראיתי שהלוח הזה שמותקן עליו הרמקולים כנראה נוגע בדלת של הפגאז' מישהו מכיר את זה ויכול להציע לי פתרון ??

תודה רבה:???:

נב

הלוח בתוך התושבת שלו

פורסם

סוחר אמל"ח עם פגז בפיאט פונטו יקר,

נסה לקבע את המגש כדי שלא יזוז ויגרום לרעש,

או לחילופין שלא יפגע בפגז. :wink:

אני לא חושב שאפשר לעזור מבלי לראות את העניין, אבל אם למישהו פה יש ניסיון עם בעיה זאת, מה טוב.

יום טוב לכולם, Chimpo.

מהירות האור גדולה ממהירות הקול, זו הסיבה שאנשים נראים חכמים עד שהם פותחים את הפה.

פורסם
בפיאט פונטו אצלי מותקנים שני רמקולים 6 9 של קנווד מותקנים מאחורה עכשיו כל פעם שאני מגביר ויש באסים שומעים כזה כחכחכחכחכ כאילו משו מפריע יום אחד בדקתי וראיתי שהלוח הזה שמותקן עליו הרמקולים כנראה נוגע בדלת של הפגאז' מישהו מכיר את זה ויכול להציע לי פתרון ??

תודה רבה:???:

נב

הלוח בתוך התושבת שלו

הבעיה לא נשמעת כאילו מקורה בלוח או משהו כזה.

נשמע שהרמקול שלך "מפליץ" עקב עוצמה גבוהה (דחיסה של המגבר/HU).

אתה יכול אולי להעיף מבט על הממברנה ולראות שהיא מחוברת היטב לגוף מסביב.

פעם בקומפ' של JBL סבלתי נורא מהרעש הזה עד שגיליתי שהממברנה התרוממה קצת בנקודה אחת.

טיפ-טיפה דבק והעניין סודר.

פורסם
מה יש לך בבגאז? [ציוד]?

אין לי כלום וגם אין לי מגבר שם...

הייתה לי פיוניר 4500 מזמן והיה איכות בת זונה

היתי בין הראשונים עם המערכת הזאת בארץ ובגלל זה תוך חודש דפקו לי אותה!!:|

אני יראה אם הלוח מקובע טוב..

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

המגש בפונטו נתמך בשני גומיות קטנות ובפלסטיק שמחזיק אותו, בדוק האם הגומיות נמצאות, האם הרמקול מקובע היטב ושום פלסטיק לא רופפ ויכול להוות את מקור הרעש.

עקב משקל הרמקולים כל באמפ קטן בכביש מקפיץ את המגש ונוצר רעש.. בעיה ידועה.

פורסם

גם לי יש פונטו (צהובה)ולי גם היה בעייה דומה....

היא נבעה מהמגש שחלקיו הצדדים נתמכו ע"י הפלסטיקים האורגינליים(החלק התחתון של המגש קשיח וגורם לוויברציות מרעישות)ומה שעשיתי שמתי מדבקת ספוגית כזו שתמנע את החיכוך......

B.M.W 1802 1976

PUNTO GT 1996

• תוכן חדש...