Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7780 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני הולך להתקין קומפוננט חדש באוטו. יש אפשרות להתקין קומפוננט 3WAY אבל זה כרוך בהתקנה מורכבת ובעלות רכישה יותר יקרה, או להסתפק בהתאמה סטנדרטית שקיימת ברכב לקומפוננט 2WAY.

האם התוצאה שתתקבל ברכב, מבחינת הצליל, תהיה יותר טובה באופן משמעותי ששווה את הטרחה (והכסף)?

מישהו שמע קומפוננט 3WAY ויכול לעשות השוואה לעומת 2WAY

ועוד שאלה.

האם לבקש מהמתקין לדחוף רמקול 6.5 במקום שבנוי מראש ל- 5.25 (המתקין אומר שאפשר להתקין אם קצת חותכים בפח של הרכב).

מה דעתכם

פורסם

לפי מה שאני יודע קומפוננטים של שלושה אלמנטים עולים החל מ2K ש"ח , אם אני לא טועה. אין הבדל גדול באיכות של הצליל בין 5 1/4 ובין 6.5 . אם המתקין הוא מקצועי ויחול לידחוף לך את ה6.5 כך שזה יראה טוב אבל גם יש מע טוב עז לך על ה6.5.

האיכות גם תלויה בקומפוננט שאתה הולך לשים מה התקציב שלך?

SUZUKI Ignis Sport

פורסם

אם אתה מעוניין לחסוך, אני היתי הולך על האופציה האמצעית, עושה בניה לקומפוננט שני חלקים.

לגבי השאלה של החיתוך של הפח, אני אישית לא היתי מתנגד לשים 6.5"..

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

מחזק את דברי שי.. בנייה לסט 2 חלקים יתן תוצאה טובה מאד ויחסית זולה.

שאני מדבר על בנייה אני מתכוון לשינוי זווית הרמקול בדלת ומיקום נכון של הטוויטר.

פורסם

תראה תמיד 3 WAY יותר טוב מ2 WAY כשמדובר בסט קומפוננט באותו הדגם של חברה מסוימת זה לא ממש משנה אבל יש חברות טובות ש2 WAY שלהם ישמעו יותר טוב מ3 WAY של חברות אחרות פחות טובות זה תלוי... מה התקציב שלך?

פורסם

תומאס לא תמיד סט 3way ישמע יותר טוב מסט 2way זה מאוד נתון בהתקנה עם תתקין סט 3way ופשוט תתקין את הרמקולים במקומות שאפשר להתקין באוטו אפילו תשמע יותר גרוע שמתקינים סט כזה צריך מאוד להתאמץ במיקום הרמקולים שיצרו הרמוניה אחד עם השני ולא סתם לדחוף במקומות שיש, ובגלל זה סט 2wayיכול להשמע יותר טוב.

היום זה המחר שדאגת לו אתמול.

פורסם

בשביל זה הולכים למתקין מקצועי שיסדר את זה.. אני מדבר על העיקרון סט 3 יותר טוב מסט 2 כשמדובר באותו דגם מאותה חברה..

פורסם

מדברים פה על פוטנציאל. הפוטנציאל של סט 3 חלקים יותר גדול מסט 2 חלקים . וכמו שנאמר , התוצאה הסופית תלויה בהתקנה ולכן לא בטוח שנצליח למצות את כל הפוטנציאל של הסט. אם יש לך זמן ויכולת להתעסק בהתקנה ומיקום של הסט שלושה חלקים אז זה מומלץ . אם לא אז סט 2 חלקים טוב סביר להניח שיתן תוצאה טובה מספיק.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

עם סט 3 חלקים ניתן להגיע לתוצאה גבוהה בהרבה. הסיבה היא פשוטה, בסט שני חלקים הוופר אחראי גם על תדרי המיד וגם על המידבאס. בשל גודלו הפיסי ודרישת נפח בשביל לרדת נמוך, קשה למקם אותו בצורה יעילה במקום אחר חוץ מהדלת. מיד בדלת לרוב לא ישמע טוב בטח לא ביחס למיד ממוקם היטב, אפשר לקרוא בעניין בהרחבה בFAQ (אם אני זוכר נכון "כיוונים ומיקומים").

למרות זאת זה שתקנה סט שלושה חלקים לא מבטיח שתקבל תוצאה גבוהה יותר משום שהרבה תלוי בהתקנה ובמיקום הדרייברים.

אם יש לך את התקציב ומתקין בעל ידע (הן במיקום והן בעבודה) אז לך על שלושה חלקים, התוצאה תהיה גבוהה יותר.

• תוכן חדש...