Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7784 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי שאלה לכל הממליצים פה בפורום.

אני רואה שבכל הת'רדים פה בפורום שבהם יש בקשות להמלצה על סאב זול ש"יתן בראש", אז ישר בא מספר לא קטן של המלצות על ה305 של פיוניר.

עכשיו המחירים של הסאב נעים באזור ה350-400 ש"ח שזה מחיר שכמובן לא כולל תיבה.

עכשיו השאלה שלי היא האם לא עדיף להמליץ במחיר הזה סאב כמו הסאב הבא של מאגנט, שהוא גם בעל נצילות גבוהה יותר מהפיוניר, גם מגיע באותו מחיר עם תיבה וגם אני מעריך שיותר מתאים להגברה שיש לרוב האנשים באוטו. (לא לכל אחד יש מגבר שיוציא 350-400RMS לפיוניר).

קישור למאגנאט:

http://www.incarexpress.co.uk/view_product.php?partno=BPT300

גולף...כי לא כל אחד יכול להרשות לעצמו אחת כזאת :wink:

פורסם

אם תחפש טוב, תראה שאני הראשון שלא ממליץ על הפיוניר כשלא מדובר בהגברה סבירה שתעשה עימו חסד.

בכל אופן, אני ממליץ על הרפלקס של מאגנט, (דגם 3000 אם אני לא טועה).

לגבי הדגם הספציפי שאתה ממליץ עליו, אין לי ניסיון איתו.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

שי זה אותו אלמנט רק בתיבה אחרת...

לי יש את המאק אודיו רפלקס 30 זה אותו סאב נדמה לי אני ממש מרוצה ממנו עכשיו אני משתדרג רק אז אני מוכר אותו...

אם ההגברה שלך לא חזקה מדי אז כמו ששי אמר קח את זה...

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם

אם ההגברה שלך לא חזקה מדי אז כמו ששי אמר קח את זה...

לא באתי לבקש המלצות..פשוט נמאס לי לראות המלצות רבות כל כך בפורום על ה305 בגלל מחירו הנמוך, כאשר ברור שלאנשים אשר מבקשים את ההמלצות אין הגברה מתאימה והרבה משתמשים כאן סתם דוחפים להם את ה305 כי הוא זול.

באתי פשוט להציג אלטרנטיבה ל305 שלדעתי תתאים יותר לאנשים שמחפשים סאב זול שיעשה את העבודה. :-)

גולף...כי לא כל אחד יכול להרשות לעצמו אחת כזאת :wink:

פורסם

אדי אני הייתי נותן לפיוניר קצת יותר אבל זה כבר לשיקולו של כל קונה...

בי ג'י גולף האלטרנטיבה שהצגת היא באמת למי שההגברה שלו לא מתאימה לפיוניר אבל להשוות בין איך ששומעים אין מה להשוות אצלי המאק אודיו אם תרכיב במקומו פיוניר ההבדלים יהיו מטורפים ממש מוחשיים...

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

• תוכן חדש...