Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7807 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז מראש אני אומר , אני יודע שכל אחד אוהב בצורה שלו ואני יודע שכל אחד היה מכוון בצורה אחרת

אבל בכל זאת

יש דברים שפחות טובים בכלליות ויש דברים יותר טובים

אין לי ממש מושג בעניין הכיוונון , לכן ירדתי לאוטו , כתבתי לי את כל האפשרויות שיש במגבר , ואני מקווה שאתם תמליצו לי על אפשרויות .

רכיבים :

קומפוננט מורל פולס - מחוברים ל 2 יציאות של המגבר

אחוריים - פיוניר 350W 6X9 - מחוברים לרדיו דיסק

סאב - סרווין ווגה HED 10' 150 - מחובר בגישור למגבר

מגבר - קליפורניה בום 800W

האפשרויות במגבר הן :

FRONT :

GAIN - בורר של מ MIN עד MAX .

"ללא שם" - בורר של 3 אפשרויות - ראשון : HPF שני : אין שם שלישי : FULL

HPF - בורר מ 120H עד 3K

BACK :

HPF - בורר מ 120H עד 3K

"ללא שם" - בורר של 3 אפשרויות - ראשון : HPF שני : LPF שלישי : FULL

LPF - בורר מ 50H עד 250H

Super Bass - בורר של 3 אפשרויות - ראשון : 0 שני : 6 שלישי : 12

GAIN - בורר מ MIN עד MAX .

תודה רבה רבה לעוזרים

ושוב אני מדגיש , אני יודע שאין כוונון שיתאים באופן מושלם לכולם , אני מבקש את הכוונון שלדעתכם יוציא את הטוב ביותר מהרכיבים שיש.

תודה

פורסם

כבר בדקתי את הכל , ולא הצלחתי למצוא את הרכיבים שלי גם לא לפי הקטגוריות כי פשוט אני לא יודע מה זה כל רכיב ומה הוא מפיק.

לא סתם שאלתי , עשיתי חיפושים נרחבים וניסיתי .

אשמח אם אקבל תשובות נוספות .

פורסם

מה זאת אומרת רכיבים שלך ?

אתה לא צריך לחפש התאמה לרכיבים הספציפיים שלך, אתה צריך הסבר על כיול גיין, כיול קרוס, וכו ..

ויש בשפע לפי מיטב זיכרוני ..

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

• תוכן חדש...