Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7804 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש ברשותי מערכת כמפורט:

2 מגברים zapco competition

1 מגבר soundstream rubicon 4ch

audiocontrol 3xs

2 boston pro 6.5 woofers

2 cdm54 midrange

10w6 jl audio seald

hu-kenwood excelon 8v preout balanced

הכל אצלי חתוך ב24/db פר אוקטב הכל אקטיבי אני בוחן טוויטרים ולא הצלחתי לעלות על טוויטר מתאים למערכת לפי הציוד שיש לי תוכלו לראות שאני מחפש צליל חם ורך למוזיקת ג,ז בעיקר

האם ניתן להגיד שיש טוויטרים שלא יתאימו למערכת הנוכחית? את מה שיש לי לא הייתי מחליף הכל נשמע לי מצויין אבל הייתי רוצה לדעת מה דעתכם האם יש טוויטר שיכול להתמזג במערכת בצורה טובה במיוחד הכל תאוריה האוזן קובעת אבל מה דעתכם יש לכם הצעה בשבילי?

תודה

פורסם

היי

אין בעיית תקציב ניסיתי focal boston morel canton mb quart המיד על הדש on-axis והטוויטר מיועד להיות סמוך אליו על הדש

פורסם

1. איזה דגמים?

2. מה אהבת יותר ומה פחות?

3. באיזה תדרים חתכת?

4. איפה מיקמת את הטוויטרים או שלא שמעת אותם במערכת שלך?

5. אין בעיית תקציב זה אומר גם טוויטר ב5000 ש"ח?

אם יש תמונה של המיד מותקן תעלה אותה.

פורסם

tn-45 focal,mt-22 morel,boston pro ,mb quart q series

אהבתי את הפוקל מבחינת הפרטים אבל הסאונד קצת מתכתי מדי לעומתו המוראל לא מתכתי אבל לא חד מספיק

ומדידת הrta שעשיתי הראתה שהטוויטר מתחיל לרדת ב16khz

אני חותך בהתאם ליכולות של הטוויטר לדוגמא מוראל ב2000 פוקל ב3500 וכו

מיקמתי אותם תמיד בסמוך למידים כלומר על הדש בורד ולצערי אין לי תמונה להראות אבל שניהם פונים למרכז הרכב בין שני הכיסאות מבחינת תקציב 5000 זה הרבה אבל ניתן לראות שהמערכת שלי עומדת כבר כך על תקציב שמן אז אני לא מחפש טוויטרים ב50שח אבל גם לא ב5000 אני מחפש אופי מוזיקלי חם וחד גם יחד

פורסם

אוקיי, רציתי לדעת על התקציב כי יש מן הסתם טוויטרים במחיר הזה.

לדעתי, הטוויטר הטוב ביותר שתוכל להשיג במחיר טוב זה המורל סופרימו. הוא די גדול (4") אבל לטעמי האישי ברמה או שתיים מעל לכל הטוויטרים שבחנת.

הוא 6 אוהם אבל במקרה שלך זה לא ישנה.

נ.ב. אם אני לא טועה המורל צריך להיחתך יותר גבוה, באזור ה4000HZ. כשאתה בוחן טוויטרים נסה נקודות חיתוך שונות (רק תזהר לא לחתוך נמוך מדי) ואם אפשר גם מיקומים שונים כי כל שינוי בזוית ומיקום יכול לשנות קצת את אופי הצליל.

פורסם

מה עם פוקל אוטופיה tn51 וcdt audio אין לי אפשרות למקם טוויטר 4" אגב אני מנסה נקודות חיתוך וכיוונים שונים אני לא מקבע את הטוויטר עד שאני מחליט אם יש עוד חברות ממולצות לניסיון אשמח לשמוע

תודה מראש

פורסם

תראה, עושה רושם שיש לך טעם מאוד ספציפי ושאתה כבר מכיר טוויטרים טובים. אי אפשר להמליץ לך, תצטרך פשוט לשמוע.

כל הפוקאלים לטעמי קצת מתכתיים אבל אתה יכול אולי קצת "לרכך" אותם עם מיקום נכון OFF AXIS.

• תוכן חדש...