Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7803 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חיפשתי ולא מצאתי הסבר..

מה המטרה של הסאבים האלה ששמים מאחור בבגאז' של הרכב..?

כאילו מה הם עושים.. ?

מצטער על הבורות :|

בברכה,

רועי.

פורסם

הסאבים קיימים כדי לתת באס :)

אני אהייה מאוד מופתע אם זה לא נושא שהסבירו עליו, היתי נעזר גם ב FAQ שיש בפורום, ובאופצית החיפוש.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

כן אחי, אני יודע שהסאב נועד לבאס..

אבל כאילו מה שלא הבנתי, זה מה הוא שווה אם הוא מאחורה בבגאז'..

בברכה,

רועי.

פורסם

תאמין לי שאם היה אפשר היו שמית אותו מקדימה, או אפילו לא שמים בכלל... (במערכת סטריאו ביתית אין בכלל סאבוופר, מספיק שני מוניטורים)

הבעיה היא שאין מקום לאלמנטים שיתנו מיד-באס כמו שצריך וירדו נמוך. ו"למזלנו" תדרים נמוכים מתפשטים בחלל כך שקשה לזהות את מקורם שלא כמו תדרים גבוהים יותר שקל נורא לזהות את מיקומם. מה שאומר שזה לא כל כך נורא שהם בבאגז מאחורה.

גיר רובוטי יש אנשים שזה מתאים להם-למזלי אני אחד מהם

אופל קורסה 2003

פורסם

לא ראית מערכות ביתיות עם הסאב מקדימה ?

מה זאת אומרת אין סאבוופר ?!? :)

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

במערכות סטריאו ממוצאות אין סאב וופר, פשוט בגלל שבשביל סאב שמספיק מהיר ואיכותי למוזיקה צריך לשלם הרבה כסף.

ואני מדבר על מערכות סטריאו, הכוונה מגבר (ולא רסיבר) ושני מוניטורים, כמו שצריך להיות :)

למרות שזה יותר תקף למוסיקה" רגועה, גאז לדוגמא ולא מוזיקה שחורה...

גיר רובוטי יש אנשים שזה מתאים להם-למזלי אני אחד מהם

אופל קורסה 2003

פורסם

זאת אומרת שמייצרים לבית רק סאבים מהירים ואיכותיים למוסיקה ?

לא הבנתי את הטיעון הזה..

אף פעם לא ראית מערכת "עממית" עם סאב בבית ?

בכל אופן, אם אני לא טועה אפילו המערכות "קומבינה" שיש לסקאל, באות עם סאבוופר.

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

קודם כל נפריד בין המערכות העממיות שהן מערכות קולנוע ביתי וכוללות סאב תמיד לבין מערכות סטריאו עם שני רמקולים שלרוב שומעים בהן ללא סאב.

נכון שהרבה פעמים אין סאב, הסיבה הראשונה היא שהדרייברים נמצאים בתיבה אופטמלית וPORTED לרוב, ככה שבחלק מהמקרים פשוט אין צורך בסאב, הרמקול עצמו יורד נמוך בצורה שמספקת את רוב האנשים (ולעיתים גם יכול לכלול אלמנטים גדולים כך שממש אין צורך בסאב).

להגיד מוניטורים זו שטות, רמקול לרוב מתאימים לפי תקציב וגודל חדר, אלו שיש להם חדר מתאים ותקציב יעדיפו לרוב רצפתי טוב שירד נמוך יותר ממוניטור.

סאב בחדר מגורים יכול לגרום תופעות של הדהודים, ביטולים וכו' שלעיתים הטיפול בהם בעייתי ולכן הרבה אנשים מעדיפים לוותר עליו.

ויש כמובן את אלו שיש להם רמקולים טובים וגם סאב טוב.

• תוכן חדש...