Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7804 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם כבר אז כבר, יש אותו בזאפ ב267 שקלים חדשים. אבל אני הייתי מוסיף עוד 60 ש"ח וקונה את ה80 וואט במיוחד אם הייתי הולך להגביר אותם עם מגבר.

פורסם

אני לא הולך לחבר מגבר בזמן הקרוב ויש לי BLAUPUNKT 650 האם זה מספיק טוב בשביל שמיעה רגילה כאילו לא בעוצמה חזקה מדי והאם זה שווה את המחיר? ב267 שח אין להם כבר אותם, חוץ מזה קראתי בזאפ תגובות ממש טובות עליו

?!?!?!?מי זרק ביצה זה?!?!?!? חוליגנים, חולרות

פורסם
שווה אולי 33.90... וגם זה בלחץ ובספק רב...
למה? שמעתי דווקה תגובות די טובות עליהם

פורסם

ב-330 שקל עדיף לקחת את הקומפוננט של מקאודיו שההספק שלו הרבה יותר גבוה ותאמין לי שהוא יותר איכותי גם...שמעתי גם את זה וגם את ההוא.

פורסם

מצטער על הבורות אבל הבנתי שבשביל קומפוננט צריך מגבר ? או שלא? חוץ מזה למה אני צריך הספק יותר גבוה אם המערכת לא מוציאה יותר מ20-25 RMS ?

פורסם

לא מדוייק מה שאמרו לך על המערכת. יש מערכות שמוציאות 18 אר אם אס ויש כאלו שמוציאות 31 גם.

כל מקרה לגופו, שלי למשל מוציאה 25.

אם תגיד לי איזה פאנל יש לך אני אברר לך ואגיד לך בדיוק איזה

תלוי בשביל איזה קומפוננט...

פורסם

יש לי את הרמקול הזה. רמקול מעולה בלי מגבר. קניתי אותם ב245 באתר אבל קרגע אין במלאי הנה לך קישור לאתר אתה יכול לברר שם אם המלאי יתחדש:http://www.audionet.co.il

SUZUKI Ignis Sport

פורסם

בדקתי אין

קניתי אותם בסןף ב 330 והתקנתי אותם אתמול בלילה נשמעים אחלה

• תוכן חדש...