Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7799 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

miran80 .

אני הולך עם דעתך, כי אם רק רכיב אחד במערכת הוא ממש קריטי ונגיד והשקעת בו לדוגמה רמקולים, אבל ההגבר שחיברת לו היא ממש עלובה אז אין טעם לקניית הרמקול אם לא ניצלו אותו עד הסוף .

לסיכום כל רכיב במערכת לאוטו צריך להיות חשוב וקריטי אחד לאחד , אין טעם בהשקעה של פריט אחד מבין השאר לכן אין דבר כזה רכיב שהכי חשוב במערכת.

פורסם

האד יוניט זה הדבר הכי חשוב

למה אם יהיה לך רדיו דיסק מעפן ומערכת ב100000 שקל זה לא ישנה

אבל רדיו דיסק אם רמקולים חמודים ישמעו טוב...

בגלל שהרדיו דיסק הוא הראש של המערכת והוא שולט בכל

למכירה מגבר מונו בלוק של רוקפורד 501BD

מסדרת הפאוור.... חדש לחלוטין

פורסם

ובגלל זה קנית פיוניר 9650 בכל כך הרבה כסף ?

אתה באמת חושב שהמערכת נשמעת טוב יותר בזכותו לעומת איך שהיא תישמע, אם נניח תחליף אותו ב-7700 שעולה שליש ממנו ?

פורסם
האד יוניט זה הדבר הכי חשוב

למה אם יהיה לך רדיו דיסק מעפן ומערכת ב100000 שקל זה לא ישנה

אבל רדיו דיסק אם רמקולים חמודים ישמעו טוב...

בגלל שהרדיו דיסק הוא הראש של המערכת והוא שולט בכל

ממש לא נכון.. אם תהיה לך "מערכת ב100,000 שקל" ורדיו דיסק הכי מגעיל בארץ זה לא משפיע בצורה כל כך רצינית על איכות השמיעה.

לדעתי האלמנט הכי חשוב במערכת זה הרמקולים הם מביאים את כל ההשפעה.. אחרי זה המגבר..

פורסם

גם אם הוא יחליף אותו לפיוניר ב-800 שקל הוא לא ירגיש שום הבדל...

Pure freedom it's in the mind and spirit, up in the sky where the dragon flies...

פורסם

lioroko: אתה חדש פה. תקרא קצת בפורום לפני שאתה זורק הערות שכבר דיסקסנו עליהן והגענו להמון מסקנות.

לדוגמא:

לאח שלי באוטו היה קנווד 2023 (חדש באותו הזמן) - שעלה בסביבות ה-900 שקל.

הוא קנה פיוניר 3550 (נדמה לי) בדיוטי פרי - ולאחר ההתקנה שמעו לגמרי אחרת.

פורסם

לדעתי HU הכי פחות חשוב! הוא יכל לשפר קצת את האיכות אבל לא בצורה כזו רצינית כמו שישפרו את האיכות רמקולים או מגבר.

לדעתי במצב שיש מערכת די פשוטה ברכב עדיף דווקא יותר להשקיע על מגבר בהתחלה כי הוא יתן הבדל סביר אפילו לרמקולים פשוטים יחסית...

פורסם

לאח שלי באוטו היה קנווד 2023 (חדש באותו הזמן) - שעלה בסביבות ה-900 שקל.

הוא קנה פיוניר 3550 (נדמה לי) בדיוטי פרי - ולאחר ההתקנה שמעו לגמרי אחרת.
ברור (למרות שאם שניהם יהיו על FLAT אני בספק אם יהיה הבדל משמעותי), אבל אם תיקח שני מכשירים בעלי מעבדי קול דומים (כלומר, נניח פיוניר 9600 מול פיוניר 5700) ושניהם יהיו מוגדרים אותו דבר (FLAT, או עם אותן הגדרות DSP) - לא יהיה בינייהם הבדל.

• תוכן חדש...