Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7790 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אולי תוכלו לעזור לי, או להפנות אותי לשרשור דומה. פשוט אני כמעט ולא נכנס ל"אודיו" אלא ל"טכני אחזקה וטיפולים". אז לא הצלחתי למצוא בחיפוש ולא יודע איזה מילות מפתח יעזרו.

מדובר ברכב סובארו ליאונה שקניתי לפני שבוע. נהנתי מהסאונד שהגיע מהרמקולים האחוריים (Kenwood). ברכב הקודם שלי סקודה טנדר פשוט הושבתי בוקסה ענקית מאחורי המושב:smile: , אבל בלי סטריאו..

לאחר יום-יומיים הם פשוט לא עובדים!! עיינתי בחיבורים מתוך תא-המטען ולא הצלחתי למצוא מה הבעיה, ולמרות שרואים שהחיבורים חדשים יחסית, הכל נראה הגיוני שם.

בדקתי ולא מגיע בכלל מתח לחוטים מאחורה, בחיבור המקורי, וגם יש מעגל ברמקולים.

שלפתי גם את המערכת (פיוניר, מישהו יודע אם זה מה שבא מהיבואן?) ולא מצאתי שום נתק, למרות שגם שם מישהו שיחק מתישהוא ואני לא מבין מה הולך שם.

אולי יש משהו שקורה הרבה?

תודה, ומקוה שאני שואל בצורה הגיונית.

פורסם

תבדוק FADER במערכת

תבדוק את הכבל לכל אורכו

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם

אני חושב שאם בודקים ונמצא מעגל תקין ברמקולים בד"כ הם בסדר.

היום שמתי לב לדבר מוזר, כשאני מדליק את המערכת, הוא הרי ממתין מספר שניות כדי לא לדפוק את הרמקולים, אז קודם שומעים את האחוריים נדלקים טיפה, ואז הם דוממים ואח"כ מתחילים הקדמיים.

לפי זה, יכול מישהו "לאבחן" את הבעיה?

פורסם

אם יש לך מעגל CROSSOVER אז הוא כנראה נשרף אם לא אז הבעיה שלך היא במערכת)אם אתה אומר שבהתחלה הצליל מופיע( כלומר לפתוך ולתקן... כדאי מאוד לנסות לחבר רדיו דיסק או רדיו טייפ אחר ולראות אם זה יעבוד....

If there is a car in front of you, you are going too slow... :-D:drinking:

• תוכן חדש...