Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7768 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבת שלום לכולם

אתמול קניתי את המערכת החדשה שלי פיונייר 7700 עכשיו יש לי שאלה

האם אפשרי להוריד אנימציות מהמחשב למכשיר עצמו אם כן אז איך?

תודה רבה לכל העוזרים

לירן

פורסם

אני יגיד לך איך אני עשיתי אצלי אם זה יעזור לך סבבה אם לא אז צר לי:

באתר של פיוניר יש תוכנה שנקראת OEL תוריד אותה יחד איתה אתה מוריד אנימציות צורב אותם על דיסק דרך התוכנה OEL ויש לך גם הסבר איך אתה מפעיל את הדיסק מהרגע שהוא במערכת...

והכי חשוב תתחדש!

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם

MDMA קודם כל תודה רבה אחי

דבר שני ניסיתי להוריד את התוכנה אבל זה אומר שזה תומך רק בצבעוניות יעני 8650 9650

זה עובד גם על זאת?

לירן

פורסם

הרדיו שלך ממש חדש דגם של השנה אחי...

בגלל זה אמרתי לך כדאי לבדוק אחי שמע צרוב דיסק תנסה מקסימום זה יעשה לך יעני ארור שהוא לא מצליח לקרוא את הדיסק ויוציא לך אותו נזק זה לא יעשה בטוח....

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

• תוכן חדש...