Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7793 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי רעש שאני מניע תאוטו , עכשיו אמרו לי לקחת קונקטור רסי אי ולגשר אותו במגבר ולהניע וליראות עם יש מרעד ואין, אמרו לי לחבר כבל רסי אי למגבר של אוטו אחר ולהניע את שלי וליראות עם יש שם רעשים כדי לוודות שהסידי לא מוציא רעש , בכל מיקרה לא היה רעש במערכת עזר שלי מה אלי לעשות עכשיו להחליף כבל ר סי אי?, כרגע יש לי כבל רסי אי שזור אבל לא רשום אליו חברה או משהוא בסיגנון תודה על העזרה מראש.....

פורסם

תן לי להבין.

קיצרת ראשים של ארסיאי במגבר, ולא היה שום רעש כשהאוטו מותנע ?

ואז לקחת את הכבלים של הפאנל שלך, וחיברת ברכב אחר, ולא היה שום רעש באוטו השני ?

אני היתי מפיל את האשמה על הכבלים של הסיגנל, אני מאמין שכבר ניסית להעביר כבלים אחרים דרך המושב, או משהו בסיגנון, והרעש נעלם?

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

אבל אני טוען משהוא אחר אולי המגבר שלי רגיש מידי לרעשים האלה האם יש סיכוי לזה , כי באותו האוטו על אותו כבל רסי אי רק מגבר יותר זול של סופר סאונד לא היו תרעשים האלה בכלל....

אני פשוט לא רוצה להחליף כבל שעולה ים כסף וגם עבודה לא חסר פה בהחלפת הכבל והרעשים לא יעלמו

ואם בכל זאת איזה כבל אתה מציע לי ליקנות?..

פורסם

גיין גבוה יכול לגרום לרעשים להיות שמיעים.

תעשה חיפוש בפורום כיצד לכייל את הגיין\מגבר.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

אין מצב זה רעשים ברמה גבוהה והכיון בסדר גמור,יש לי רעשים של ציפצוץ ומידי כמה שניות פיפ כזה כאילו משהוא ממחושב אני יודע חח

פורסם

בכל מיקהר אולי יש לך כבל רסי אי שהוא טוב לבדיקה ואני יכול לבוא אליך רק ליראות שהרעשים נעלמו ואז אני יקנה כבל?

פורסם

כן, זה אני ..

אתה הבחור עם המרצדס ?

אם אני לא טועה נפגשנו לפני כחודש בהקשר לבעיה הזאת, כבר אז אמרתי לך שאם תחבר את הפאנל למגבר אחר .. ולא יהיו רעשים .. אז כניראה זאת לא הבעיה של הפאנל ..

בכל אופן, אם חיברת כבל אחר אצלך ברכב שלך, מעל המושבים , והרעש נעלם ... אז היתי מפיל את האשמה על הכבל.

ומחפש כבל שזור אחר, כניראה שלך לא עושה את העבודה, או שהרעש שהכבל מקבל גבוה מידי ואיננו עושה עבודה טובה במניעת רעשים.

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

לא צריך כבל יקר במיוחד, צריך קבל שיכול למנוע ספיחת רעשים.

התוית של המחיר לא מעידה על יכולותו .. וכאן הבעיה שלנו ..

הניסיון שלי עם הכבלים של SOUNDQUEST הוא חיובי, והם לא עולים יקר מידי.

בכל אופן היתי מוודא קודם איזה כבל יש לך, שלא יווצר מצב שכבר יש לך כבל שלהם והוא לא עושה אצלך את העבודה.

היתי פונה אולי למתקין שרכשת ממנו את הכבל, ושואל מאיזה חברה הוא.

(למרות שעל הכבלים של SOUNDQUEST, כתוב שמה)

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

כמה ערוצים הכבל שלך? 2 ערוצים?

יכול להיות שהוא בכלל לא שזור, הכוונה בכבל שזור היא שתיהיה שזירה גם בין שני הערוצים עצמם.

כלומר, הכבל יתחיל משני כבלי RCA שמאל וימין, ואז ירד לכבל אחד ארוך ויחיד, האם הוא בנוי ככה?

דוגמה לכבל טוב:

RTP_CH2_10_9_SERIES.jpg

דוגמה לכבל לא טוב:

RCA600_SERIES.jpg

If I have seen further than other men it is because I have stood on the shoulders of giants.

• תוכן חדש...