Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7802 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

יש ברשותי זוג רמקולים 6*9. הרמקולים גדולים מדי וגם אין אפשרות לחתוך בפח בדש האחורי

רציתי לדעת אם במקום לקנות את הקופסאות האלה לרמקולים (כמו שרואים על טומקרים וכאלה) אני יכול להכין תיבה בצורת מנסרה גדולה שתשב על הדש האחורי? כמובן שהיא לא תהיה גדולה מדי ותשאיר מקום לשמשה..

עוד שאלה, אם כבר מומלץ לבנות תיבה שכזו, עדיף ששני הרמקולים יהיו באותה התיבה או להפריד ביניהם?

פורסם

באיזה רכב מדובר ?

ועל איזה סוג תיבה מדובר ? התיבה תשב על המגש, או תחליף את המגש ?

כשאתה אומר שהם יהיו ביחד,אתה מתכוון שהיא תהייה מספיק רחבה בשביל להכין את שניהם ?

אתה צריך לקחת בחשבון שזה קצת יחסום שדה ראיה, ואתה צריך לקחת בחשבון שאתה מבטל את היכולת של האלמנט להפיק באס טוב.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

אני רוצה שהתיבה תישב על המגש האחורי ואולי אני אחבר אותה עם איזו שרשרת לבגאז' דרך החורים המקוריים כדי שלא תיגנב בקלות

בכל אופן הכוונה הייתה האם לבנות 2 תיבות או תיבה אחת רחבה או תיבה אחת עם חוצץ באמצע

באסים יש לי בכמויות אני יודע את זה

שדה ראיה לא בעיה אצלי

הרכב הוא 406

פורסם

אז אם אין לך בעיה של באס, תעשה שני תיבות בגודל של האלמנט וסגור תבאסטה.

זה מה שעשיתי אצלי :

PICT2337.JPG

PICT2341.JPG

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

אני גם עשיתי תיבות דומות רק שבתחתית הן פתוחות אל תוף תא המטען. הן עומדות מעל החורים של הרמקולים הקודמים ויש באס מעולה.

SUZUKI Ignis Sport

פורסם

תודה לכל העונים

3 שאלות

שי, במה ציפית את התיבות?

איך לכוון את המגבר ביציאות של הרמקולים? HIPASS? באיזה תדר לחתוך בערך?

יש לכם אולי רעיון איך למנוע גניבה שלהן?

פורסם

בקשר לאיך למנוע גניבה.. תשמור על האוטו טוב טוב או שתבטח את המערכת ותישן בשקט.. אם מישהו ירצה לגנוב לא תהיה לו בעיה להוציא את כל המגש.. אתה יכול לכסות בבד אבל אם אתה עושה תיבות יראו את הבליטות

פורסם

צבארי, התיבות שלי מצופות בשפכטל, עם פריימר, ועם צבע שחור מבריק.

בגלל שהרמקולים לא יהיו בתיבה שתאפשר להם להפיק באס, היתי ממליץ לתחום אותם בHIGHPASS.

השאלה פה, האם יש לך רמקולים קידמיים לדוגמא שהם מהווים הבמה שלך.

אם הרמקולים מקדימה הם בעצם הבמה שלך, היתי ממליץ לתחום את האחוריים כמה שיותר גבוה.

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

שי תודה רבה, יש לי מקדימה את הדוטק 2 אז אני אעשה מה שאמרת ולגבי התיבות אני אראה כבר מה ייצא

תומאס תודה אתה צודק נמצא פיתרון כלשהו

• תוכן חדש...