Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7785 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לדעתי תמורה מאוד טובה למחיר הם קומפוננט של MOREL PULSE5.25

הם עולים בסביבות ה500 אפשר להשיג אותם ב450 במיימי סאונד בראשון.

לגביי מגבר, תוכל לקנות משהו סיני שעולה בסביבות ה500 שלדעתי מאוד יספק אותך או שתוכל לעלות רמה ולרכוש מהדיוטי פרי בגבר של JBL ב200 דולר, לדעתי זו אפשרות טובה יותר אם יש לך גישה לדיוטי פרי.

פורסם

שמע דורידיום, אני חס וחלילה לא אלך ראש בראש עם כל מה שאנשים המליצו לך פה, כי גם אני מסכים עם הרוב (ואני מדגיש "רוב", לא הכל).

קודם כל, רק כדי לקבל פרופורציה אני אתאר לך את המערכת שלי: רמקולים קומפוננט של מורל-מילניום (100 וואט אר.אמ.אס), ורמקולים אחוריים של פיונייר הסדרה הכחולה (330 וואט/80 וואט אר.אמ.אס.), הHU שיש לי זה הדגם 900 של סוני - כמו שאמרתי בתגובה הראשונה שלי, זה הדגם ההכי משוכלל של סוני, והאמת פשוט בגלל המסך הצבעוני שלו... אני אומנם מודע לעובדה שזה לא הHU עם כמות האופציות הגדולה ביותר, אבל היא מצאה חן בעיניי ובעיני כל מי שנסע באוטו שלי (ותודה שכולנו אוהבים שמחמיאים לנו - או לצורך העניין לציוד שיש לנו באוטו :wink:).

אז ככה, כפי שאתה שם לב, אני לא ציינתי נוכחות של מגבר או של סאב.... אני מניח שאתה הבנת את הסיבה.... א-י-ן לי אותם!! ורוצה לשמוע עוד משהו מצחיק?... כל אחד שישב באוטו שלי ושמע ת'מערכת, גם אמר שאני לא כל כך זקוק בכלל למגבר! (ויש לי כמה חברים שמבינים דבר או שניים בסאונד)...

ובעניין הווליום הגבוה, אני יכול להגיד לך שכשאני שם את הווליום למקסימום ווליום/איכות (יעני עד לשלב שבו הרמקולים מתחילים לזייף - קצת מעל החצי), שומעים אצלי כל כך חזק, שאתה בקושי תשמע את הנסיעה, גם במהירות 150 קמ"ש! ואני כבר לא מזכיר את האיכות!

ככה ש, אח שלי.... מה אני אגיד לך... תשקיע ברמקולים, תקנה קומפוננט טובים לקדימה, ועוד זוג רמקולים 6X9 לאחור (את הרמקולים שלי ראיתי ב480 שקל), אפילו אין צורך מעל 80 וואט אר.אם.אס. ותחבר הכל ישירות לHU ותראה מה יצא לך... אל תמהר עם המגברים, אולי מה שתקבל בלעדיהם יספיק לך!!

יאללה, שיהיה בהצלחה!

(מי שיש לו הערות מוזמן לכתוב!)

בברכה!

יונתן.

• תוכן חדש...