Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7798 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רדיו דיסק MP3

CDA-9830 ALPINE

רמקולים אחוריים

CERWIN VEGA HED-1693 6x9

קומפוננט

FOCAL 165V 6.5 inch

סאב

P212S4 Rockford

מגבר 4 יציאות

LANZAR VIBE431 4 CHANNEL

מגבר 2 יציאות

LANZAR VIBE221 2 CHANNEL

מה אתם אומרים יש הערות מסויימות ?

ושווה להשקיע עוד 800 שקל לקבל מתח מדובר במערכת לטיוטה קורולה 2003 ?

JVC KW-AVX836

Hertz HSK-165XL @ Celestra FA475x

DC Audio Level 5 m2 12 inch @ DC Audio 3.5K

פורסם

יהיה משהו אלוף.. רק תוריד את האחוריים הם יהרסו לך את הכל! ואם כבר שני מגברים תקנה אחד מונובלוק ואחד 2 ערוצים ככה תקבל את התוצאות הכי טובות

פורסם

אל תקנה אחוריים,ובמקום 2 מגברים של לנזר תרכוש מגבר אחד 4 ערוצים ,2 ערוצים בברידג' לסאב ו 2 לקומפוננט

ולא צריך קבל

פורסם

האחוריים שאתה מתכנן עליהם ממש ממש יקרים ומיותרים למערכת כזאת...

לפי דעתי קנה את האחוריים של אינפינטי הפשוטים רפראנס 600 שקל...

קדמיים הפוקאל שבחרת מצויינים שמעתי אותם

סאב לפי דעתי רד מהרוקפורד למשהו אחר עדיף בהרבה תחסוך כסף למגברים...

את ההגברות תקנה משהו טוב אל תתפשר תשקיע עוד טיפה תחכה טיפה אבל אל תעשה 10 התקנות על האוטו תפרק תתקין תפרק תתקין...

אם תרשום מחירים לכל פריט מרשימה שלך זה יעזור מאוד לתכנן לך את המערכת בצורה טובה יותר ככה נראה ממה אפשר לחתוך בתקציב ולהוסיף להגברה שזאת הבעיה העיקרית במערכת שלך בנתיים...

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם

תוריד את הרמקולים האחוריים הם רק יהרסו לך...

עדיף תשקיע את הסכום שאתה הולך להשקיע ברמקולים האחוריים תשקיע קומפוננטים

פורסם

יש לו קומפוננטים סוף הדרך לא צריך יותר מזה לפי דעתי והאחוריים יוסיפו מאוד למערכת כזאת...

טל 172 אמממ תלוי מה יהיה ההקצבה לסאב במקרה שלו אני הייתי חותך קצת מהרכיבים האחרים כמו הסאב והאחוריים כדי להשקיע בהגברה יותר טובה...

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם

לא צריך את הרמקולים האחוריים הכלל אם יש לך כסף נוסף והחפט לך מהאיכות של הנוסעים מאחור אז שים קומפוננט גם מאחור ובל לפי דעתי זה שולי תשקיע את הכסף במגברים יותר טובים.

SUZUKI Ignis Sport

פורסם

בשביל מה צריך קומפוננט מאחורה ?

לקומפוננט יש תפקיד, התפקיד שלו מתבזבז כשהוא ממוקם בגב..

המלצה שלי, שיביא רמקול אובלי פשוט ושלא יתן לו להיות דומיננטי .. רק בשביל להשלים את החסר עבור הנוסעים מאחורה..

(אלה אם כן לא מפריע לו שהצלילים גם יבואו מאחורה, ואז ההמלצה שלי כבר לא תקפה)

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

מערכת איכותית מאוד ובחירה נכונה חוץ מ2 המגברים לדעתי תשקיע עוד קצת ותביא מגברים אחרים זאת דעתי

SPL-1 kicker solo-baric L7 12'-142.9db

פורסם

איזה תקציב אתה משקיע במגברים ?

האם מדובר ביד שניה?

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

אפשר הסברים למה זה יהרוס לי שיש לי רמקולים אחוריים ?

המגברים עולים ככה

4 יציאות עולה לי 1300 שקל

ו2 יציאות 800 שקל

על איזה מגברים אתם ממליצים אם זה לא המגברים האלה ?

ומה רע בסאב ?

JVC KW-AVX836

פורסם

זה לא בדיוק יהרוס לך רמקולים אחוריים, פשוט יש אנשים שמעדיפים שהסאונד יבוא רק מקדימה, ולא מאחורה.

הנחמה באמצע, זה להשים אחוריים אבל שלא יהיו דומיננטיים, (שלא ימשכו את הבמה).

אבל זאת שאלה אינדווידואלית, אם אתה מעדיף שיבוא הסאונד גם מאחורה, או רק מאחורה, זאת בחירה שלך והחלטה שלך.

אני היתי ממליץ לך בחום ללכת לכיוון אחר בנוגע להגברות, משום שאתה מבזבז פה 2100 שקל על מוצרים יד שניה ?

אפילו אם היו חדשים, יש לך את הJBL מהדיוטיפרי ב200 דולר, ואפילו אם תרכוש בארץ הוא יעלה באיזור ה1300-1400 שח.

יש לך אפילו אלטרנטיבות אחרות, לא חושב שאפשר להעמיד את הלאנזר האלה מולם.

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

לא שיש רע בסאב שלך אבל הייתי מתפשר קצת בסאב ובעוד כמה דברים קטנים לטובת ההגברה בגלל זה רשמתי את מה שרשמתי...

פורסם

תשמעו אני אוהב סאונד הקפי אני לא אשים את האחוריים כדומננטים אלה הקידמיים

אני אוהב לשמוע שיהיה קצת מאחורה...

מה שאני יכול לעשות גם הוא פשוט הרמקולים הקידמיים שבאים עם האוטו הם די טובים וחזקים

אני פשוט יכול להוציא אותם מהדלתות הקידמיות לשים את הקומפוננט במקומם

ופשוט את אותם רמקולים מקוריים לשים בדלתות האחוריים בלי הגברה ישר ל HU

ככה אוכל פשוט לחסוך על הרמקולים האחוריים מקסימום אני אקנה יותר מאוחר רמקולים אחוריים...

ככה שיהיה לי 2100 שקל על המגברים + 950 שקל שזה יוצא לי 3000 שקל למגבר 4 יציאות

שאוכל בינתיים לחבר עליו את הסאב בגישור + הקומפוננט.

כשיהיה לי כסף בעתיד אקנה רמקולים אחוריים + מגבר מונובולוק לסאב התצורה תהיה במקום הגישור

יהיו עליו רמקולים אחוריים ואת הסאב אחבר למונובלוק

מה אתם אומרים ?

אם יש הסכמה בעניין אפשר המלצה למגבר 4 יציאות טוב עד 3000 שקל ?

JVC KW-AVX836

• תוכן חדש...