Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש סאב...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7760 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ככל הנראה נשרף לי משהו בסאב (סרווין וגה הד 12") ששירת אותי נאמנה מזה זמן רב, בכל אופן אני לא רוצה לתקן אותו, אני מעדיף לקנות חדש ומאחר שכל המערכת שלי בנוייה ממגבר פייז וקומפוננט פייז אני חושב לקנות גם סאב של פייז אבל פתוח גם להצעות נוספות... אולי שיבה (אם מישהוא יוכל להכווין אותי להיכן אני יכול להשיג כזה בארץ)

ההגברה תהיה 225w rms ממגבר קראנץ'

התקציב 1000-1500 ש"ח בעדיפות לכמה שפחות

פורסם

יש סאב של פייז טרילר פרו 250RMS הבנתי מאוד איכותי אני יכול לקנות אותו ב 800 שקל אני באותו תקציב כמו שלך אני כנראה מאוד מביא פוקאל מסדרת אקסס

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

• תוכן חדש...