Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7801 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היכן יותר משתלם לקנות מערכת??....

א. בחנות בארץ כשאתה יודע בודאות מה תקבל .

ב. מחו"ל כשאתה מסתמך על התמונה ואם יש בעיות אז תתחיל לחפש את החברים שלך?..

אז מאיפה אתם קונים???.....

וגם מה ההפרשים? אם זה רציני, או מדובר בסכום של 100 ש"ח מקסימום

> [color=#000000]

פורסם

מבחינה כספית,ללא שום צל של ספק מתשלם לקנות בחו"ל ,ומכיוון שהמוצר שאתה קונה חדש לגמרי אני לא רואה יותר מידי אפשרויות להיוצרות בעיות...אני בכל אופן מעדיף לרכוש בחול..

מה שכן אם אתה מחפש שקט נפשי ואם ההפרש הוא של 100 שקל כלומר זניח תקנה בארץ עם אחריות והכל הבעיה היא שההפרשים הם בד"כ במאות או אלפי שקלים..

THE SYSTEM: HU: ECLIPSE cd-7100, AMPS : XETEC vector 350.6 , A/D/S p950.2 , FRONT : MAC AUDIO Maximus 2.16 , Sub : Rockford Fosgate rfz3412 12' 150w rms

101 סוסים לבלימת האיביזה

:evil:

פורסם

לפי דעתי תקנה בכל מקרה בארץ. אתה לא יכול לדעת אם המכשיר יצטרך חעבור כיול או לא (התדרים בחו"ל הם לא אותם תדרים בארץ), וכיול לוקחים כמה מאות שקלים (תלוי ביבואן שלו בארץ), וגם מבחינת אחריות של המכשיר, שאם תקנה בארץ יהיה למכשיר בית במקרה של תקלות לעומת חו"ל שתצטרך לדבר אל הלמפה.

פורסם

גם אני חושב שעדיף לקנות מהארץ כי אתה יודע ממי אתה קונה וכל בעיה שיש לך אתה יכול לפנות אליו ואם אתה קונה בחו"ל אז אין לך אחריות קח את זה בחשבון

SPL-1 kicker solo-baric L7 12'-142.9db

פורסם

המחירים אומנם בחו"ל שונים מעט , אך אם תקנה בארץ תחסוך לך עלויות של תיקונים מכיוון שהמערכת תגיע עם אחריות, יש לך למי לפנות במידה ואתה לא מרוצה.

אם תקנה בחו"ל אין לך אחריות, אין לך אפשרות החלפה, בקיצור הניסיון לחסוך מעט שקלים עולה בסופו של דבר ביוקר.

7_15_5v.gifבקיצור תחשוב שוב לפני שתחליט לפזר את כספך בחו"ל.

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

חד משמעית בארץ!!

ותאמין לי - אני נובר לא מעט במחירים ומחפש דברים טובים.

אם קצת הרבה סבלנות ניתן למצוא מציאות ומחירים מעולים.

אם אתה כורך רכישה והתקנה ביחד - מתקינים לרוב יבואו ממש לקראתך כך שהמחיר הסופי מאוד דומה למצב בו תרכוש בחו"ל ותשלם למתקין.

כך בחשבון שאם אתה מביא הרבה ציוד מחו"ל - הסכנה שתתפס במכס עולה ואם אתה מראש מצהיר עדיין לא תצא כ"כ זול.

כמו כן - מצטרף לדעת נהגת שודים.

פורסם

לפי דעתי זה תלוי בהפרש המחירים של המוצר בארץ ובחו"ל.

למשל אם תרצה מגבר מסויים שעולה בארץ 5000 ש"ח ובחו"ל תמצא אותו במחיר זול משמעותית למשל 2000 אז לפי דעתי יותר משתלם להביא מחו"ל

נכון אז אין אחריות אבל בהפרש המחירים במידה ותיווצר בעיה אתה יכול לתקן את המכשיר ועדיין זה יצא לך יותר זול מהקניה בארץ . מה גם שרוב הזמן תקופת האחריות בארץ היא שנה ויש סיכוי טוב שהמכשיר לא יתקלקל בתקופה הזאת .

היום זה המחר שדאגת לו אתמול.

פורסם

אם ההפרש הוא 100 ש"ח קנה בארץ כמובן..

אבל מנסיון שלי ההפרשים גבוהים בהרבה מ100 ש"ח...

ובסכומים כאלו לדעתי עדיף להזמין מחו"ל.

Audi S5 4.2 V8 FSI Quattro

פורסם

אם נעולים על דגמים מסויימים ישנה אפשרות שבחו"ל ההפרשים יהיו באמת גבוהים אבל אם לא נעולים על דגמים ספציפיים ופתוחים להצעות - ניתן למצוא בארץ דברים מעולים במחירים מעולים.

• תוכן חדש...