Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7773 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה להתקין מחר d.v.d ואני לא יודע איך להתקין את המסך ,

אני לא מדבר על חשמל אלא על מיקום , המסך הוא מסך לדשבורד למי שמכיר :

starvision pixelon tm-565

בקופסא יש תושבות כזו שמתברגת אל המסך , על המסך צריך להרכיב 2 פלאחים ואז מהתושבת שמדביקים על הדשבורד יותא פין שנכנס אל הפלאחים ונסגר עם הברגה בלחץ , הבעיה שאני לא מבין איך זה אמור לשבת ואולי יש לי חלקים לא מתאימים?

פורסם

הספר הוראות שלהם יכול לעזור לי גג בשביל לנקות את השמשות באוטו , בושה להוציא דבר כזה .

ללכת מתקין - למה? זה לא מסובך בכלל .

פורסם

אני יודע שהייתי קצת לא ברור אז אני ינסה שוב , מצטער:| .

יש מעמד שמדביקים על הדש וממנו יוצא מוט קטן מרובע שאמור להיכנס מאחורי המסך לתוך תעלה כזו בפלסטיק של המסך ואז להיסגר ע"י פרפר פלסטיק (סגירה ידנית) .

אני מקווה שעד פה הסברתי את עצמי קצת יותר טוב.

הבעיה:

התעלה שמאחורי המסך לא מתאימה למעמד של הדש , יש 2 פלאחים כאלו שצריך להרכיב אותם על המסך ואז התעלה תוכל לתפקד כתעלה באמת , אבל הפלאחים לא יושבים טוב על המסך או שאני לא יודע איך זה בנוי .

פורסם

מה הבעיה קח 4 ברגים ומברגה תעשה חורים בדשבורד תחבר את הפלסטיק הזה שתופס את המסך וזה יצמד חזק..:-D אם תרצה אחר"כ להוריד את כל העסקה תכסה את החורים תעשה את זה עם סלוטייפ וטוש שחור לא יראו רק אם ממש ממש יתעמקו!!

פורסם

תומאס,וטיסן הוכחתם יפה מאוד שאפילו לקרא אתם לא יודעים,אבל להציע פתרונות.....פשששש זה כמו שאומרים כיד המלך!

יוניקס יקר,שבת שלום!

אינני בא להוריד כאן מערך הפרום אך אני סבור שרוב האנשים כאן לא מכירים את הציוד ואין להם מושג על מה אתה מדבר (שבינהם גם אני) למרות הרצון לעזור וההסבר המפורת.

אני מציע לך לשנות את השאלה שלך ל:"שלום אני יונקס,ואני צריך משהו בעל חוש טכני שגר קרוב לעיר X ומוכן לעזור לי עם בעיית ההתקנה של המסך.

בירה עלי :wink: "

פורסם

unix יש לך מצלמה?

תנסה לצלם את הפלחים ואת התושבת ואולי נעזור..

אני חושב שאני יודע למה אתה מתכוון אבל אני לא ממש זוכר איך זה הולך..

:wink:

• תוכן חדש...