Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7774 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מגבר JBL (מהדיוטי) 520 וואט - 4 יציאות - 2X 284RMS ב 4 אום

שני סאבים (כל אחד 250RMS?) בגישור

רגע רגע...2X284=568W RMS!!!

בחייך...זה כבר הספק של מונובלוק רציני. וגם אם הג'יביאל מתיימר להיות כזה, איך לעזאזל ההספק בRMS גדול יותר מההספק המקסימלי?!

אני חושב שמעורב פה קצת חרטא...תבדוק את הנתונים שלך שוב..הוא ירים בגג סאב אחד..

גולף...כי לא כל אחד יכול להרשות לעצמו אחת כזאת :wink:

פורסם

הרד סאונד באמת נשמע די לא אמין כמו שאברי אמר אני במחשבה שניה אולי באמת הייתי לוקח את הJBL משאיר אותו לכל הרמקולים מוכר את הרד סאונדים ומביא איזה מונובלוק או משהו לסאב ואיזה סאב או אם יש תקציב אז שתיים...

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם
מה יש לכם נגד RED SOUND?

לי היה מגבר שלהם ואני היתי מאוד מרוצה ממנו..

אברי,

נתקלת בפאדיחה או אי אמינות מRED SOUND?

לי אישית לא - וזאת למה ? כי אני את הכסף מעדיף להשקיע במוצרים שגם אהנה מהם ולא ישרפו לאחר חודשיים שלושה.

לחברים שלי לעומת זאת - אוי, חבל... לפני כמה זמן שהיה איזה גל רכישות של המגבר הזה (לפני כשנה+-) מספר חברים שלי נפלו שבי אחר המחיר הזול ונפלו...

היו פה בפורום עוד מספר מקרים דומים.

זה שהיית מרוצה מ- Red Sound הופך אותך, לדעתי, ליחיד ומיוחד (אולי ישנם עוד כמה בודדים אבל אז כבר לא תהיה יחיד אך תשאר מיוחד :-) )...

פורסם

אם אתה מתכוון להישאר עם הציוד הנ"ל ורק לרכוש סאבים אז ההמלצה שלי היא

את הדוטק והפולס תחבר לjbl ואת הסאבים תחבר לרד סאונד וככה לפי דעתי תגיע למקסימום איכות מהמוצרים שלך.

היום זה המחר שדאגת לו אתמול.

פורסם

ומהר מאוד תפרד לשלום מהרד-סאונד שיחזיר נשמתו לבורא המגברים ויאסף אל עמיו...

שלא לציין שמדובר במגברים מאוד חלשים (אם להסתמך על מה שדובר בפורום - גג 25-30Rms)...

לשיקולך.

אמרתי כבר את דעתי אך בכל זאת אחזור עליה מכיוון שמאוד יכאב לי לראות אותך זורק כסף לפח:

מכור את הרד-סאונד, כמה שתקבל, תקבל... רכוש סאב אחד 12" וטוב, סט קומפ' טוב קידמי.

יש לך מגבר שאני לא מכיר יותר מדי (JBL) הוא להיט בפורום אך רק ימים יגידו מה הוא שווה (אמינות וכו') אך אמור להיות מגבר טוב.

מכאן תמשיך לאט לאט אך בטוח.

ותזכור - איכות ועוצמה עולים כסף. אתה לא תצליח לקבל לא איכות ובטח שלא עוצמה עם מוצרים קיקיוניים כמו רד-סאונד.

שיהיה בהצלחה.

פורסם
jingel כתב:

מגבר JBL (מהדיוטי) 520 וואט - 4 יציאות - 2X 284RMS ב 4 אום

שני סאבים (כל אחד 250RMS?) בגישור

רגע רגע...2X284=568W RMS!!!

בחייך...זה כבר הספק של מונובלוק רציני. וגם אם הג'יביאל מתיימר להיות כזה, איך לעזאזל ההספק בRMS גדול יותר מההספק המקסימלי?!

אני חושב שמעורב פה קצת חרטא...תבדוק את הנתונים שלך שוב..הוא ירים בגג סאב אחד..

הנתוננים הם גם מכאן וגם מהקופסה שלו :

http://www.jbl.com/car/products/product_detail.aspx?prod=GTO75.4&ser=GTS&cat=AMP

מישהו יודע מהי הדרך הזולה והפשוטה (ביותר)לבחון RMS ביציאה ?!?

אני כבר הבנתי - זה הכימיקלים שלי שלא הבינו.

jingel

• תוכן חדש...